вторник, 6 декември 2022 г.

АГЕНТИ НА МАТРИЦАТА. КОИ СА ТЕ? - 1

 Битките между нас и Матрицата се водят вътре и извън нас. Вътрешно ние се борим за нашата воля, емоции и възприятия. Външно се сблъскваме със саботаж и манипулация от страна на хората, чрез които Матрицата и нейните контрольори изпълняват своята мисия. Тези „агенти“ могат или не могат да знаят своите роли, но всички те представляват заплаха за търсачите на истината, борещи се за свобода от Матрицата. Много търсачи на истината, включително и аз, се ръководим от личен опит по тази тема, защото в живота си сме се сблъсквали лице в лице с агенти от всякакъв тип. Вие имахте ли същото?

За да се защитим външно от манипулацията и саботажа на Матрицата, трябва да се научим да разпознаваме предупредителните знаци, поведенческите характеристики и духовните характеристики на тези, които лесно стават нейни агенти. Също така трябва да разберем кои са тези агенти, как са станали и какви действия можем да предприемем, за да се справим с тях. Това е особено важно, когато член на вашето семейство стане неволен агент. Тази статия ще се съсредоточи върху два вида агенти: с нулева енергия и с отрицателна енергия.

„Матрицата“ е общ термин, който включва дефиницията на цялата скрита система за контрол, на която са подложени хората на тази планета. Част от тази система се намира в 3-та плътност (физическата реалност, в която живеят хората) под формата на религиозен, политически, икономически и културен контрол. Другият компонент на Матрицата е феноменът от 4-та плътност (междинна полуфизическа реалност), комбинация от вездесъщ, изкуствен интелект, ефирна машина и СС – „в служба на себе си“ или негативните фини същности, които я управляват.

Матрицата от 3-та плътност е лесна за разглеждане от хора, които започват да се събуждат. Тази система на контрол, макар и скрита, започва да става осезаема и очевидна за тях под формата на провала на религиозните доктрини, политическата пропаганда и културното индоктриниране. Матрицата от 4-та плътност обаче е по-трудна за забелязване, тъй като нейните ефекти се проявяват в нашата реалност от 3-та плътност по случаен и фин начин, скрити от многото негативни „съвпадения“ или синхроничности в ежедневието ни. По същество функцията на Матрицата на четвъртата плътност (4D) има два аспекта: манипулиране на хората чрез създаване на ежедневна синхроничност за тях, както и осигуряване на ефирна система за събиране и съхраняване на човешката духовна енергия (loosh). Въпреки че не всички житейски синхроничности са отрицателни, тези, създадени с нематериалната Матрица от 4-та плътност (наричана по-нататък просто „Матрицата“), се използват за създаване на емоционални мелодрами и трагедии, за да се контролират и саботират тези, които се опитват да избягат от Матрицата на свобода. Емоционалните мелодрами са най-честата проява на Матрицата в човешкия живот. От една страна, тези мелодрами са предназначени да натискат емоционални бутони, създавайки емоционална мъка. Емоциите са вид метафизична енергия и човек, който е емоционално разстроен, произвежда тази енергия, която след това се събира от Матрицата. Тя получава тази енергия или чрез етерни захранващи тръби, свързани с долните човешки чакри, или я събира директно от етера, когато човек насочва емоциите си в тази сфера. Емоциите се канализират в етера, когато съпътстващият умствен фокус е върху нещо различно от истината, факта, физичността и настоящия момент. Например, когато човек фантазира, неговата емоционална енергия отива направо в етера и обикновено се превръща в мисловна форма. Матрицата се храни с емоции, подправени с илюзия, като тези, причинени от невежество. Страхът и страданието са най-ценните емоции за операторите на матрицата. Това е така, защото тези оператори са нефизически същества, които са във вибрационен резонанс с тези емоции; това е храна за тях.

Да държи хората под контрол е друга функция на Матрицата. Само един от начините да го направите е чрез „синхронна лингвистика“, както се нарича другаде в мрежата. Това е форма на подсъзнателни съобщения, които не са непременно вградени във филми, телевизия или музика, но във вашата физическа среда. Чрез вмъкване на фини изчислени синхронности около вас, Матрицата непрекъснато бомбардира подсъзнанието ви със специфични команди, всяка от които се превръща в тухла в стената на виртуалния затвор на ума ви. Вашата свободна воля се демонтира и намалява с всеки опит на Матрицата да поеме контрола над живота ви.

За повечето хора тази битка за свобода се случва без тяхното съзнателно разбиране. Матрицата лесно въвежда такива подсъзнателни синхроничности, тъй като е феномен от 4-та плътност - тя засяга архетипния субстрат на реалността от 3-та плътност (изкуствената електромагнитна мрежа на Земята), операции, които се появяват пред очите ни като синхроничности. Това е аналогично на промяната на няколко реда в компютърния код за игра, което от своя страна прави привидно "магически" промени във виртуалните очи на героите в играта.

Саботажът на търсачите на истината или събуждащите се хора, които се опитват да се освободят, става както чрез контрол на синхронността, така и чрез използването както на агенти с „нулева енергия“, така и на „отрицателна енергия“, въпреки че последните са предимно специализирани за тази задача. Синхронният саботаж, подобно на синхронния контрол, възниква, когато Матрицата (или нейните оператори) променят "машинния код" на реалността. За да се саботира 3D матрицата, това може да се прояви в неизправност на всяко оборудване, унищожаване на данни в компютри, инциденти в превозни средства ... като цяло във всичко, което е в съответствие със закона на Мърфи (каквото може да се обърка, определено ще стане по този начин....ако Матрицата желае).

Саботажът чрез агенти е по-коварната и основна тема на тази статия. За да започнете да разбирате какво се случва, е необходимо да положите основата на това, което включва човека като система. Човекът е комбинация от биологичната обвивка с етерния и астралния слой, които са засегнати от няколко едновременни съзнателни сили от независим произход, подобно на дистанционно управляван робот, който получава няколко различни сигнала едновременно. Но една сила винаги доминира, всички сили растат или избледняват с времето, променяйки местата си в доминираща позиция в зависимост от външни и вътрешни фактори. Тези фактори могат да варират от хранене, диета, електромагнитно замърсяване и образование, ерудиция на човек до астрологични променливи, емоционална травма и дори времето. Накратко, всичко в околната среда и в мислите влияе върху специфичния състав на системата "човек" във всеки конкретен момент.

Шест поведенчески сили/течения.

Има шест основни променливи, съзнателни сили или течения, които влияят на човешката обвивка (за идентификация съм измислил необходимите термини за всяка от тях):

Механичната сила е това, което е чисто физическа материя, съзнание от 1-ва плътност. Механичната сила се проявява като ентропия, твърдост, материалност, студена логика, застой, ограничение, липса на креативност и липса на интелигентност. Това е изкуствен интелект, псевдо-съзнание и лоша симулация на истинско съзнание. Тази сила принадлежи на нашата физическа среда, молекулите, които изграждат нашите тела, законите на класическата физика и етерните равнини, и се проявява в нас под формата на подсъзнателни програми и вътрешни мисловни форми.

   Първичната сила е тази, която се основава на избягването на болката и преследването на удоволствието, по-ниските емоции, съзнанието от 2-ра плътност, произтичащо от нашето повредено ДНК и най-тясно свързано със "секс". Това е силата на нашите хормони, биологични функции и животински аспекти на нашето поведение. Тази сила е отговорна за повечето от нашите фалшиви емоции, които водят до фалшиви възприятия. Първичната сила е тази, която доминира над всяко животно, необходима за физическо възпроизводство и оцеляване. В него няма висши знания, метафизични стремежи, творчество или истинско чувство. Според касиопейците, нашето повредено ДНК и примамката на секса ни правят невежи и затворени в материалността от 3-та плътност. Нашите медии поддържат първичната сила, защото под нея се превръщаме в безотговорни потребители, невежи гласоподаватели и оправдаваме потисническия елит, за да оправдаем нашето хищничество към масите като обикновен социален дарвинизъм.

Хищническа сила: това, което е отговорно за хищническото поведение на дадено лице към другите, обхващащо такива явления като лъжа, измама, нечестност, манипулация, ефирен вампиризъм и подобни нарушения на волята на друго лице за негова собствена изгода. Тази сила означава привеждане в съответствие с ориентацията към Служене на себе си (SS) и съзнателен стремеж към този път. Чрез тази сила индивидът играе роля в йерархията на STS (Service to Self System), което означава, че те нападат тези, които са по-малко мощни, но също така са засегнати от по-мощни STS субекти. По отношение на Бог (7-ма плътност) и материята (1-ва плътност), противоположни краища на системата за класификация на плътността или октавата, отрицателната сила е микрокосмическият еквивалент на материята.

   Външна сила: тази, която е отговорна за хищническото поведение на другите спрямо нас 3-та и 4-та плътност. Това те кара да се чувстваш жертва. Това е сила, дефинирана като съвкупността от всички опити от всички източници да ни контролират отвън по някаква причина. Тази „сила“ се проявява като външни, емоционални, психологически и физически шокове в „човешката“ система, опитващи се да ни саботират, да ни използват за храна или да ни държат под свой контрол.

Състрадателна сила: тази, която описва нашето желание да даваме на другите по начин, който е от полза за тяхното духовно развитие. За разлика от Хищната сила, тази "сила" не изисква йерархия или външна манипулация... тя е нещо генерирано дълбоко в нас, от нас. На това дълбоко ниво ние сме свързани със Създателя в 7-ма плътност и силата на STO (системата за служене на другите) в плътности 3-6 е нейното микрокосмическо отражение. Тази сила е свързана с нашата проява на отговорност, истина, знание и състрадание.

   Гностична сила: това, което получаваме от по-висши източници, което е от съществено значение за нашата духовна еволюция. Тази сила показва най-лесния начин да научим духовни уроци, когато сме насърчени да научим нещата сами, преди реалността да ни научи по трудния начин (чрез Матрицата, много пъти). Тази сила е свързана с нашето възприятие за интуиция, вътрешно ръководство, любов, мъдрост и знание.

Човешкото поведение е резултат от комбинация от която и да е от тези шест основни сили. Различните хора имат различни комбинации, всяка в различни пропорции, пораждащи различни начини на поведение.

Вашето централно съзнание (този, който съзнателно чете тази статия в момента) избира за себе си всяка от тези шест сили, с които трябва да се съгласите. Този избор не е произволен, той е резултат от качеството на вашата душа, миналия ви живот и силата на характера, наред с много други неща. Този избор се случва бавно, но ежедневно и при определени обстоятелства могат да бъдат направени нови избори. Рядко един избор е съобразен само с една поведенческа сила и затова други избори също присъстват в различна степен, вариращи и променящи се във времето.

Ако се класифицират според основната им сила, повечето същества попадат в една от шестте категории. С други думи, всяка от шестте основни поведенчески сили има свързан клас същества.

Например: Гностичната сила е свързана със SRT същества от всички по-високи плътности (4-та, 5-та и 6-та), включително нашия Висш Аз, който е в 6-та плътност. Хората, ориентирани предимно към гностичната сила, могат да бъдат истински каналджии, аватари и гледачи.

   Силата на състраданието е свързана с клас същества, които работят, за да сложат край на царството на мрака тук на Земята. Макар и малко на брой в сравнение с останалата част от населението, те в момента са или потенциално влиятелни човешки, или извънземни души в „човешки черупки“ на мисия да оправят нещата.

   Хищническата сила е свързана със същества от 3-та и 4-та плътност на СС, демонични същности и Матрицата. Хората, свързани с тази сила, са агенти на „отрицателна енергия“, за която ще стане дума след малко.

   Външна сила действа върху всички, които се смятат за жертви, които се отказват и стават нищо повече от ефирни енергийни батерии за Матрицата. Хората от тази категория всъщност не са съгласни с тази сила, но й се подчиняват.

   Първичната сила се свързва с всички животни в дивата природа. Хората, които са подвластни на първичната сила, са животни, прекалено емоционални, груби и лесни за контрол, като добитък.

   И накрая, механичната сила е свързана с изкуствения интелект в етеричен, материален и електронен смисъл. Хората, свързани с тази сила, са агенти с "нулева енергия".

Динамика на поведенческите сили.

Редът на шестте изброени сили има значение. Започва с Механичната сила, най-малко съзнателната от всички сили, и завършва с Гностичната сила, най-висшата и най-съзнателната. Съзнанието, както е определено тук, не е идентично с ума. Съзнанието е пряко свързано с Твореца; тези с повече съзнание приличат повече на Създателя, тъй като имат повече осъзнатост (широчина на възприятие), знание (дълбоко разбиране) и креативност (способност да мислят и действат извън кутията).

Интелигентността е свързана с физичността и нейните твърди закони. Тези, които са по-интелигентни, просто са по-добри в изчисляването на изходни данни, даден набор от входни данни и изчислителни параметри. За разлика от съзнанието, интелектът е далеч от осъзнаването, съхранява информация вместо знания и няма творчески потенциал. Той не прави разлика между абсолютни и относителни истини и се интересува повече от формата, отколкото от съдържанието.

Съществата от Механичната сила имат голям интелект, но им липсва истинско съзнание. Подобно на компютъра, това създание е чисто изкуствен интелект – то е просто сбор от своите външни данни.

Точно както е по-лесно да изключиш светлината, отколкото да намериш ключ в тъмното и да включиш светлината, така и човекът, който е настроен към по-ниските сили, наистина ще се изравни с по-висшите сили. Някои хора дори не са виждали ключа за осветлението или са забравили къде се намира, което го прави още по-трудно да го намерят. Скоростта и тежестта на падането от висши към по-ниски сили зависят от силата на душата и величината на факторите, които я дърпат надолу. Колкото по-слаба, по-млада е душата и колкото повече "шок" получава, толкова по-дълбоко и по-бързо ще пропадне. Тези шокове варират от леки до травматични, психологически до физически, мигновени до постепенни.

Изкачването по скалата от невежеството към осъзнаването също включва сътресения. Всъщност самите шокове са неутрални; само тяхното тълкуване определя дали те са полезни или вредни за здравето на душата. В крайна сметка, целият ни опит е само полезни уроци. Уроците могат да се научат по лесния или по трудния начин. Лесният път означава да се стремите да се приведете в съответствие с висшите сили, за да увеличите осъзнаването. Трудният път означава привеждане в съответствие с по-нисшите сили, избор на отричане и невежество и необходимост да се изправите пред сурови и болезнени последствия, преди да научите този урок. Всеки шок, който изпитвате в ежедневието, е като разклонение на пътя и вие избирате да се движите нагоре или надолу по нивата на тези сили. Кой избор ще направите като ваш основен избор зависи както от вашата воля, така и от душевния ви състав - така че докато вашите минали действия в минали животи може да са отслабили душата ви, като са изкривили избора ви, вие все още сте отговорни за посоката, която поемате.

Естествено, ако поемете по левия път, който е ориентиран към STS (Service to Self), ще започнете да обвинявате всички и всичко, освен себе си и ще потънете в окаяно състояние на негативност и илюзия. Ако следвате правилния път на STO (служене на другите), вие само ще бъдете по-силни от ежедневния шок на ежедневието, ще бъдете по-осъзнати, по-способни да се справяте с това, което може да се случи....


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.