вторник, 13 декември 2022 г.

АГЕНТИ НА МАТРИЦАТА. КОИ СА ТЕ? - 6

 Агентите NEA имат морални или физически черти, които ви привличат:

такива черти на личността им са илюзия, маските са стръв за вас. Понякога NEA също са много привлекателни физически. Физическата привлекателност играе ролята на основния компонент на планираните цели, които, ако решите да свалите гарда си поради привлекателността на NEA, ще трябва да платите цената. Те са много привлекателни поради няколко причини:

Първо, те винаги са много мили, имали са отношения с хора, които винаги ги "галят", и по този начин те са се научили отрано да се наслаждават на манипулирането на хората и затова са станали NEA. Ако Матрицата открие, че набелязаната цел има слабо място, като момиче или момче с тъмна коса и сини очи, тя синхронно ще насочи този конкретен агент на NEA в живота им. Така че това, което на пръв поглед може да изглежда като божествена благословия, всъщност може да бъде „кукла от ада“.

  Добрата новина е, че не всички хора от Механичното или Първичното силово подравняване са агенти на Матрицата. Да, те са повлияни от външни сили от Матрицата, но тези сили могат да бъдат компенсирани от добронамерени сили като вашия Висш Аз, съдбата (вашите цели преди въплъщението) или позитивни ефирни същности от 4-та плътност на STO (система за обслужване на другите). Такива хора, въпреки че може да им липсва съзнание или да имат прекомерни сили на животинско влияние, функционират по полезен начин за вас. Разбира се, с онези, които са станали агенти временно или за постоянно, може да се работи, но няма нужда да ги дискриминирате всички. Разбира се, не трябва да проявявате нелюбезност към агентите NEA или ZEA. Това засилва вашата собствена привързаност към егото и прави изявление, че ги приемате твърде сериозно. Да имаш положително отношение обаче означава точно това: положително отношение. Не казва нищо за действията, които предприемате спрямо тях. Вашето отношение е съвкупността от вашите възприятия и свързаните с тях емоции. При правилен подход възприятието ви е правилно и емоциите ви са фокусирани. Чрез истинско възприятие и непроницаеми емоции вашите действия са оптимизирани към духовната еволюция както на вас, така и на другите. Когато имате работа с агенти на Матрицата, трябва да отстоявате себе си и да сте толкова емоционално фокусирани и осъзнати, че да не можете да бъдете объркани или манипулирани. Всяко ваше действие трябва да е насочено към възможната духовна еволюция на всички участници в определени събития и не трябва да се основава на его-обвързани и Първични критерии за удоволствие срещу болка. Ако мислите за тези агенти просто като за герои в образователна видео игра, тогава може да не се увлечете твърде много от тяхното въздействие върху вас.

Заключение.

  Тази игра няма край. Нови елементи от тази тема се разкриват всеки ден, докато наблюдаваме и координираме нашите изследвания и индивидуално правим всичко възможно да излезем от Матрицата. Тази статия е направила много малко, за да изброи какво да правите с агентите на матрицата. Все още се опитваме да го разберем.

Тъй като този предмет е свързан с феномен, който може да бъде толкова близо, колкото е другата страна на леглото, вие също сте в центъра на нещата. В крайна сметка Матрицата е устройство за духовно обучение за онези, които имат късмета да бъдат нейната цел. Агенти от всякакъв вид могат да шокират системата ви, но докато подхождате към подобни предизвикателства с желание за осъзнатост и отношение на воин, вашите духовни уроци ще протичат гладко.


Приложение A: Моите дефиниции на ключови термини

STS е служба на себе си, духовно небалансиран път, в който всеки се стреми да използва и да получи контрол над всичко и всички останали.

STO е служба на другите, духовно балансиран път, в който всеки се стреми да повиши осъзнаването на себе си и другите.

плътност - нивото на класификация, в зависимост от фактори като съзнателно осъзнаване и ниво на физичност.

първата плътност е минерален и растителен живот.

втората плътност е животинският живот.

трета плътност е физическото съществуване, каквото го познаваме.

четвърта плътност - полуфизическо съществуване, в което времето е ковко

пета плътност е временна зона на съзерцание за всички наскоро починали същества.

шеста плътност е вечна зона, заета от високосъзнателни архетипни сили.

седма плътност - Единство, Създател, Бог.

егото е нечия запечатана и наложена личност, чиято стойност се основава на илюзорни принципи.

Его привързаността е капан, който прави иначе недосегаемото същество податливо на външна манипулация.

ауричната смърт е напускането на повечето или цялото първоначално съзнателно ядро ​​на съществото, оставяйки тялото на автопилот.

инверсия на душата - когато същество на път към STO е шокирано и решава да се върне назад.

ZEA е агент с нулева енергия, хора, които са преживели аурична смърт и са станали инструменти на Матрицата и други контролери.

NEA са агенти на отрицателна енергия, хора, които са преживели инверсия на душата и след това следват пътя на STS, чиято манипулация също служи на Матрицата.


Том Монтолк.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.