петък, 2 декември 2022 г.

Никога не ги наричайте АРХОНТИ или как можете да помогнете за унищожаването на тази матрица -2

 Тъмна контролираща енергийна мрежа.

С течение на времето глезените са изградили енергийна структура, която обгражда цялата планета, което им позволява автоматично да събират генерирана от човека нискочестотна енергия и да изпращат страшни или други нискочестотни съобщения в човешкото съзнание, така че хората да генерират енергийна храна за "глезените". Тази структура съществува в "по-висока" плътност от тази, така че може да бъде възприета само психически или извън тялото. За първи път открих това през 1997 г., докато излизах извън тялото си, но нямах представа какво представлява. Много бързо бях прихванат от две същества, които се маскираха като мои светли и добронамерени „водачи“, но енергията им приличаше повече на пазачи в затвора, отколкото на всеки добронамерен водач.

През годините съм събирал информация за тази контролна мрежа, но все още не знам толкова много за нея, колкото бих искал. Ето какво знам. Тази структура е като тъмна мрежа от енергия, обграждаща планетата, която е тежка и потискаща. Тя служи за блокиране на енергиите, идващи към Земята от галактическото ядро ​​и други части на галактиката, но не може да ги спре напълно. Решетката е програмирана с „отрицателна обратна връзка“, която изпраща фини сигнали към човешкото подсъзнание и его ума, за да държи хората фокусирани върху нискочестотни вярвания и мисловни модели.

Тази „контролна решетка“ е програмирана с изкуствен интелект да се самолекува и да предупреждава „глезените“ за увреждане. Мрежата поддържа глезените, които са живи амебоподобни същества, които се свързват с почти всеки човек на планетата, абсорбирайки всички нискочестотни енергии, които излъчваме в ежедневието си. Те се движат по тази мрежа, за да създадат негативни, нервни ежедневни проблеми или директно да потиснат човек, ако неговата енергийна честота стане твърде висока за дневния ред на тъмните глезени. „Шефовете“ в йерархията на глезена обикновено се появяват с „рептилски“ хуманоиден външен вид, въпреки че могат да се маскират в различни външни изяви.

Глезените винаги са използвали предимствата си пред хората, за да изкривят напълно това, което смятаме за „човешка природа“. Може би се чудите каква би била „човешката природа“ без тези "глезени" и тяхната тъмна контролна мрежа. Това, което се смята за „човешка природа“ на измама, кражба, изнасилване, поробване и убийство, е фалшива програма, заложена в човешкия ум и изобщо не е истинска човешка природа. Истинската човешка природа е състрадателна, грижовна, чувствителна, любяща, прощаваща, кооперативна, емпатична, креативна, енергична, радостна, любознателна, неудържима, неконформистка, възвисяваща и БОЖЕСТВЕНА. За да възстановим ИСТИНСКАТА си човешка природа, трябва да се отървем от фалшивото си програмиране на глезена.

Възстановяване на вашата божествена природа.

Възстановяването на вашето съзнание, че сте Божествени, е основната причина да съществувате. Инструментите за енергийно изчистване са предназначени да ви позволят нежно да разтворите фалшивите слоеве от илюзии, които са били поставени от глезените ви в съзнанието ви през многото ви предишни животи, така че да можете да преоткриете своя „Висш Аз“, който всъщност е вашето истинско Вътрешно Божествено. Аз, а не гниещо и болно физическо тяло от раждането. Ние започваме всяко въплъщение с нашето Божествено Аз, разположено изцяло в сърдечния център (чакра) на нашите физически тела, поради което децата са толкова енергични и красиви. Тогава, когато родители, авторитетни фигури, медии, връстници, тъмната контролна решетка и корумпираният свят като цяло убедят децата, че НЕ са Божествени, тази вътрешна божествена енергия напуска тялото и „виси“ над човека, търпеливо чакайки да да се върне отново в сърдечния център. Тъй като това е нашата божествена енергия, очевидно „над“ нас, тя се нарича Висш Аз.

Така че отсега нататък, когато чуете „Висш Аз“ в който и да е запис на AscensionHelp или където и да е другаде, моля, заменете го с „Вътрешен Божествен Аз“ и забележете фината, но мощна промяна във вашето съзнание, която е резултат от тези промени. Вместо да виждате светлината на вашето Божествено Аз над себе си, трябва да се научите да виждате, че тя идва отвътре във вас, от сърдечния ви център, а не отвън. Вместо да внесете аспект от вашата божествена природа отвън, вие ще я разширите отвътре. Може да изглежда малко, но разликата е много сериозна, уверявам ви.

След като вашата Божествена вътрешна светлина се разшири от сърцето ви и обгърне цялото ви тяло, можете да изпратите лъч от любяща енергия в ядрото на планетата и да взаимодействате с нея енергийно. Всичко това трябва да се направи, без да се привлича твърде много внимание от глезените, така че се придържайте към него, искате плавно, леко, ободряващо енергийно изживяване с минимално „тласкане“ от тъмната контролна мрежа...



metaisskra.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.