четвъртък, 15 декември 2022 г.

Адренохром, Холивуд и елитът обичат този ужасен наркотик

 Като цяло не можете да си го представите. Сред елита от всички слоеве има много хора, които са напълно зависими от него.

Адренохромът е химикал, произвеждан от човешкото тяло, когато адреналинът се окислява, „попада във въздуха“. Това се случва, когато тялото е наранено по някакъв начин, като например от мъчение или силен ужас. Когато на човек бъде въведен стимул, който трябва да предизвика силен страх, особено когато някой е много млад, произведеният адреналин е по-мощен от този на средния възрастен. Поради своите психоактивни свойства, адренохромът е свързан с лекарства за контрол на ума в проекта MK Ultra.

Процесът на извличане на адренохром се извършва чрез убиване на човек, докато се извлича от основата на шията или гръбначния стълб с игла.

В най-чистата му форма дилърите на черния пазар печелят огромни суми от адренохром. Съществува тясна връзка между трафика, изтезанията и убийствата на деца по целия свят между престъпния синдикат MS-13 (Мара Салватруча), известни педотърсачи като Подеста и Алефантис и всички публични и частни организации, които твърдят, че предоставят помощ на жертви на различни хуманитарни катастрофи по света и това има смисъл, когато помислите за този вид трафик на наркотици и по-специално за адренохром

Какъв по-добър начин да съберете деца от разкъсаните от война или природни бедствия райони? Липсват родители, семействата са разделени, няма роднини... Твърде лесно е да изведеш това дете от страната. Те изписват няколко детски физиономии на плакатите за издирване и след това никой не ги търси.

Освен това, има уебсайт от Канада, наречен Androchrome Labs. com, който казва, че прави свой собствен продукт и го продава като вейп. Изглежда доста интересно, те сега използват изпарители, за да скрият своите наркотици. Не е регулиран или под „хранителна форма“, така че не е необходимо да минава през FDA за одобрение.

Вижте тази компания в Германия. Нарича се "Gute Chemie", което казва, че продава Adrenochrome в своя каталог - цени при поискване: https://bit.ly/2rEopQ8

Този сайт съдържа материали, защитени с авторски права, но ние предоставяме такива материали нарочно, за да ви помогнем да разберете по-добре този проблем. Считаме, че това е „честна употреба“ на всеки подобен защитен с авторски права материал, както е предвидено в раздел 107 от Закона за авторското право на САЩ. В съответствие с параграф 17 от Съединените щати. Раздел 107 от материала на този сайт се разпространява без печалба на тези, които преди това са изразили интерес да получат включената информация за изследователски и образователни цели. За повече информация посетете: http://www.law.cornell.edu/uscode/17/… Ако желаете да използвате защитения с авторски права материал от този сайт за ваши собствени цели извън „честната употреба“, трябва да получите разрешение от притежателят на авторските права.

Споделете сега!!!

Мич Сантел.




https://www.google.com/amp/s/afterhollywood.online/20..

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.