сряда, 30 ноември 2022 г.

Матрицата се крепи заради непознаване на нейните истински кукловоди

 За оцеляването на човечеството като вид е жизненоважно да разберем, че всичко, което виждаме на глобално 3D ниво: войни, зверства над човешките права, потисничество, загуба на свобода, наблюдение, корпоративна алчност, генетична модификация, флуор във водата, геоинженерство, фармацевтични продукти, задължителна ваксинация, политически и религиозни догми/системи, правителствена корупция, сексуални патологии, расови войни, мейнстрийм медии/развлечения, контрол на ума и т.н... са създадени (или силно повлияни) от Невидимите сили, които управляваха човечеството от хилядолетия, използвайки своите марионетни хора на власт, за да изпълняват задачите си. Тяхната основна цел и програма винаги е била да ни държат в затвор, създаден от нас, изпълвайки с нашите емоции целия този „емоционален боклук“, който се създава чрез страдание, драма, хаос и борба между хората, независимо дали на глобално ниво чрез войни или междуличностни битки в ежедневието.

Разделяй и владей...

Става дума за това, че ни държат в постоянно състояние на страх и загриженост за физическото оцеляване и ограничено пет-сетивно възприятие и самоугаждане, откъснати от дълбоката мъдрост на нашите тела и нашата божественост вътре, нашия собствен вътрешен авторитет и еманципирано Аз.

„Има хиляди неща, които пречат на човек да се събуди, които го държат във властта на сънищата му. За да се действа съзнателно с намерение за събуждане, е необходимо да се знае природата на силите, които поддържат човек в състояние на сън. На първо място, трябва да разберете, че сънят, в който човек съществува, не е нормален, а хипнотичен сън. Човек е хипнотизиран и това хипнотично състояние постоянно се поддържа и засилва в него. Има сили, за които е полезно и изгодно да държат човек в хипнотично състояние и да му попречат да види истината и да разбере истинското си положение във Вселената”.

Г.И. Гурджиев

Чудили ли сте се защо винаги има войни, жестокости и механизми за контрол, но нищо не се променя? Той просто се пренарежда с различни лица и маскировки. Както в затворническата килия, гобленът се променя, но (невидимият) затвор все още е там.

Казват ни: „Това е просто човешката природа и егото“.

Някога наистина ли сме поставяли под съмнение понятието „човешка природа“ и буквално всичко, което ни е казано за човечеството?

 Ние сме „ГМО“, генетично модифицирани от свръхизмерни извънземни същества. Те са истинските архитекти на земната Матрица.

Те гледат на Земята и хората като на собствена ферма, отглеждайки ни като добитък, с който се хранят. Обществото и културата във формата, в която ги познаваме, е извънземно творение, а не човешко, което е въведено в нашия земен дом. Те също така ни внушиха догматичните религиозни вярвания и изкривената поп духовност, които виждаме в религията на Ню Ейдж като извънземен информационен вирус.

Това е фатална патология, която е станала нормална за нас.

Ето защо самото фокусиране на вниманието ни върху 3D проявленията на Матрицата никога няма да доведе до истинска положителна промяна и никаква промяна няма да настъпи в никоя от институциите на Матрицата (напр. правителство), а всъщност вниманието ни се подхранва от ОИП ( „Отрицателна извънземна програма“ )… буквално!!!

Няма значение кого обвинявате или върху какво се фокусирате на 3D ниво: ерудити, ционисти, йезуити, банкери, илюминати, сатанисти,... Монсанто... и всичко това, всички те самите са марионетки.

Разбирането на системата за контрол на хиперизмерната матрица е от ключово значение за осъзната възраст за всеки, който иска да се събуди и да има по-добър свят за себе си и децата си. Искрената самостоятелна работа и депрограмирането на себе си от консенсусната реалност също е част от това, тъй като това е пътят за свързване с нашата духовна природа, нашия суверенен въплътен Висш Аз, свързан с Божествения Единен Източник в нас, за да надхвърлим Мутантната матрица и да се свържем с нашата оригинална светлина. Това не е лесен път и работата по него е да се изправим срещу страховете и да поставим под въпрос нашите дълбоко вкоренени социокултурно обусловени вярвания и програми. Разочарованието е неизбежна част от такъв процес...

Борбата с правителствата и психопатичните елити само на 3D ниво никога няма да сложи край на войните и „страданието“, на самите „елити“, които са просто пионки и марионетки на хиперизмерните негативни сили, които ги контролират напълно.

Така че гласуването на президентските избори е нашето доброволно съгласие да ни управляват. Вярата в правителствата е извънземна умствена конструкция за контрол на съзнанието (както всяка от основните световни религии), предназначена да държи хората в умствен затвор по тяхно собствено желание и по този начин да ги лиши от тяхната вътрешна духовна сила, тъй като те доброволно се отказват от властта си и стават последователи и роби на негативни фини извънземни сили.

Фокусирането върху проблемите на околната среда (ГМО, замърсяване, зелена енергия и т.н.) също никога няма да доведе до „по-добър свят“, тъй като то е просто борба със симптомите. Буквално всичко, което виждаме като „проблем“, който трябва да бъде „решен“ на 3D ниво, е проява на NAA (Негативната извънземна програма), която управлява човечеството в продължение на векове, която е скрита зад „воал“, отвъд нашите пет сетивно възприятие и ни отвлича от това, което наистина се случва в Космоса, за да ни държи в неговия затвор, наречен Земя, с генетична и духовна манипулация, която ни заключва в 3D режим на физическо оцеляване и се храни от нас.

Невежеството не е блаженство или защита.

 Всеки, който не знае за Хиперизмерната матрица и не разбира как извънземната (невидима) манипулация/контрол действа не само в света като цяло, но и в нашите собствени умове, е засегнат от нея и всъщност няма свободна воля - само илюзия и следователно може да бъде несъзнателен „агент на матрицата“, движещ се като пешка на шахматна дъска.

„Фалшивото самоутвърждаване на „свободата“ на нашето его, към което сме толкова дълбоко привързани, крие най-жалкото подчинение на хиляди внушения и подтици на външни сили. Нашето его, хвалещо се със своята "свобода", всъщност във всеки един момент е роб, играчка и марионетка на безброй другоматериални същества, сили, влияния. Целият ни живот е игра на тези универсални сили. Всеки човек материализира чрез себе си формата на тези универсални сили. Но той може да избере дали ще реагира или не на въздействието на такава определена сила. Повечето хора всъщност не избират – те се отдават на играта на тези сили. Вашите болести, депресии, нервни сривове и т.н. са повтаряща се игра на такива сили. Само когато човек може да се освободи от тях, само тогава той може да стане истински човек и да има истински живот, човек може да бъде свободен само в Божествеността.”

Шри Ауробиндо.

„Скритите сили на живота“.

Това всъщност е, до което се свежда всичко, независимо от това върху какво са фокусирани хората на 3D ниво. Не се разсейвайте от сенките на стената. Нямам намерение да пренебрегвам 3D проблемите на нашия свят, но ги вижте в контекста на много по-голяма картина. Ключът към надхвърлянето на Матрицата е не само да знаем, че Матрицата всъщност е отвъд нейното 3D проявление, но най-важното, искрена самовнимателна духовна работа върху себе си, за да закотвим по-високата честота на истинската любов, свързана с нашата почтеност вътре и с целостта на природата.

Любовта е Светлина, тя е Знание и врата за получаване на Гнозис – най-висшето Знание, което не може да бъде възприето от петте сетива или от нашите малки умове на нашето его.

Това е процесът на "Възнесение" и "Квантово изместване", в който се намираме сега. „Много бяха повикани, но малцина избраха да отговорят на обаждането.“

И никога, никога не се поддавайте на страха. На това разчитат и с какво се хранят...



Бернхард Гюнтер.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.