сряда, 9 ноември 2022 г.

Биороботите, треска за земни превъплъщения и реколта от души

 Биороботите съставляват голяма част от световното население. Междувременно е почти невъзможно да се разграничи биоробот от жив човек и няма недвусмислени критерии. Интересен въпрос от читател на биороботи в скорошни коментари към публикацията Личностна матрица, относно биороботите и системното надиграване:

"Изглежда, че разминаването от тема в тема броди. Д.А. говори за известно вълнение за въплъщение на Земята, недостиг на тела, „опашки“ и други признаци на превишаване на търсенето над предлагането. Но в същото време редовно се повдига темата за „биороботите“, които уж „системата“ или „земята“ са принудени да произвеждат. Принуден. Синоним на превишението на предлагането над търсенето. Което е принудено да „мълчи“ с кукли с половин душа.

И къде е истината тогава? Това е очевидно противоречие: от една страна, липсата на места-въплъщения на Земята е преувеличена, от друга страна, че Земята запълва „дупки“ с кукли, за да компенсира повишеното търсене на самата система".

Отговор:

няма противоречия)



Не всяко тяло може да приеме духа на висшите светове, особено трудно е, когато е заченато под въздействието на алкохол или тежка семейна карма, а и родителите трябва да са вибрационно съвместими един спрямо друг, както и новото въплъщение. Тоест, за да стигнат до тук, душите не могат да изберат нито един костюм в нито едно семейство, в противен случай самореализацията и уроците ще бъдат трудни за преминаване, трябва да изчакате правилната опция. Освен това душите обикновено се въплъщават в цели групи, което означава, че трябва да изчакате срещата на вече въплътени родители и тяхната воля за зачеване, което не винаги се случва. Това е трикът на системата: вземете това, което е дадено (и рискувайте провала на програмата за въплъщение с всички последствия), или изчакайте времето край морето.

Оттук и опашката сред тези, които разбират тези нюанси и чакат подходяща версия на тялото, място на въплъщение, родители и т.н. Тези, които не разбират или които спешно трябва да затворят натрупаната карма и да издържат изпита преди края на цикъла следващия клас, са готови да поемат всякакви тела, които понякога се превръщат в капани за тях.

Биороботите и как те често се бъркат с живите души

От друга страна, духът на монадата / HE / може да бъде фрагментиран и да вземе няколко въплъщения вместо едно, разпределяйки първоначално замисленото количество енергия и задачи не на 1 тяло, а, да речем, на дузина. Разбира се, много зависи от избраното ниво на трудност на играта, но, както показа практиката, това не е много препоръчително, тъй като такива индивиди често нямат съзнание, животинският аспект започва да преобладава, за духа е трудно да се прояви. Такива живи хора често се бъркат с биороботи.

Още в началото на прилагането на такава методика матрицата започна да изтрива тела с ниско качество на ДНК (а това са не само генетични заболявания, но и ниско ниво на съзнание като цяло) - така че да е невъзможно да вместите физически голям обем задачи в тях и да преминете основния урок тук в момента - събуждането. Освен това в работата се включват различни блокажи, като се започне от тежки бременности и наранявания по време на раждане, медицина и социални нагласи и се стигне до мръсна вода, храна и наркотици с алкохол, които допълнително разрушават ДНК. В крайна сметка, дори най-силният духовно човек може да избере да стане биоробот, унищожавайки тялото и съзнанието си, измествайки собствената си душа. Искрата в такива герои може просто да угасне.

Интересът към нашата еволюционна платформа е огромен, детската градина за души Земя винаги е било страхотно място за получаване на висококачествено образование, но когато толкова много различни метапрограмисти се съберат тук, всеки от които обикновено дърпа одеялото върху себе си в забвение и ограничен ресурс, хаосът е неизбежен. Това е нормално и също е част от еволюционната програма.

Биороботи. Каква е уловката?



Винаги помнете принципа на фракталността и сравнявайте с примери, които знаете: направете аналогия с всяко училище или университет на Земята и ще разберете колко сложни са процесите на социални и професионални взаимодействия (борба за места и власт в деканата, подкупи) на учители, сблъсъци между ученици, инциденти от учебната програма, която трябва постоянно да се актуализира, за да отговаря на изискванията на времето и др.).

Сега екстраполирайте това към цялата планета (както отдолу, така и отгоре) и си представете колко сложни ще бъдат тези процеси, когато става дума за милиарди души, добрата половина от които изобщо не са във физическото. въплъщение (напр. нашите пазители или тези, които очакват въплъщение) и не могат да видят пълната картина от своето ниво, още по-малко да й повлияят физически. И тези души непрекъснато мигрират от един слой или клон на реалността към друг в рамките на една планета, да не говорим за милиарди различни светове и пространства.

Какво определя търсенето на биороботи в системата?

Изискването на системата за тела се дължи на факта, че в тези тела фрагментираните аспекти на душите в Самсара могат да се запазят възможно най-дълго. Фантомите, клонингите и биороботите (въпреки че разликата между тях е замъглена) са сравними със спрайтовете в осъзнатите сънища. Това са героите, чиято същност не е подложена на пълноценно обучение, а е само част от сценария. За системата те са интересни с това, че им се дава и жизнена енергия, която може да бъде изтеглена. Не може да се каже, че това е принудителна мярка, но сравнението със система за сигурност срещу сгъване е подходящо, а експериментите са различни.

И сега, обратно към аналогията с образователната система на земята: от нивото на професионалисти в своята област, които отдавна са завършили университет и сега работят, хората обикновено си спомнят своето образование като най-радостните и безразсъдни години от живота си. Мнозина се съгласяват да се върнат под всякакъв предлог, само за да преминат отново през този път на безгрижно израстване. Струва им се, че животът на възрастните е твърде пълен с тежка отговорност и като цяло в него има малко яркост.

Същото се случва с душите, които се връщат обратно на Земята след много цикли във висшите сфери. Те правят това не само защото им е скучно, но и за да помогнат на другите по много начини. Теченията на Дървото на живота циркулират през ствола към короната, след което отново се връщат към корените, насищайки и непрекъснато обновявайки преживяването. И отново, процесът е фрактален на различни нива:



Различни видове превъплъщения и биороботи на Земята. От началото на темата:

Често се повдига въпросът защо някои хора се стремят към развитие, а други не?

Отговорът е изключително прост: всичко е фрактално и подобно. Има дървета, които растат от хиляди години, а има и трева, листа и клетки, които се подлагат на апоптоза всяка година през есента и се прераждат отново през пролетта. Всеки има свои програми за развитие. В нашия свят има много хора, чиято енергийна система е значително различна от "стандарта". Те се наричат ​​биороботи, клонинги, фантоми, спрайтове, души на материални светове, понякога зомбита.

Те съществуват за множество цели, главно за създаване на илюзията за голямо население, екстри, а също и за защита на матрицата. Програмата за развитие липсва или е сведена до минимум, поради което те нямат интерес към нея. Поредицата "Светът на дивия запад" е за фантоми, въпреки че, за разлика от филма, има не един, а цяла поредица от експерименти, проведени от различни цивилизации за въвеждане, развитие и прилагане на тези технологии в различни светове.

Много цивилизации извършват своето засяване и оставят цели села в джунглата, понякога идвайки да посетят своите деца/творения, за да изпитат сами земния живот, без да живеят на планетата. Някои племена и раси след това са забравени или изоставени (родителите са твърде далеч, въвлечени във война и т.н.), така че много от тях започват социална дезинтеграция. В някои племенни народи шаманите изпълняват функцията на биоробот техник, поддържащ енергийния ресурс на общността, в противен случай тя умира. На глобално ниво тази роля играят религиите и държавите, въпреки че самите им лидери често са фантоми.

Трябва да се разбере, че всяка цивилизация се стреми да създаде потомство за себе си. И така, цялата наша цивилизация беше „посята“ тук от десетки основни и хиляди помощни космически велики цивилизации, които участваха в развитието на платформата и човешките тела, както и животни, растения, елементи, природни духове и т.н. Обикновено телата се създават по образ и подобие. Същото се случва и с душите, въпреки че те идват от по-високи нива, където просто няма тела.

Но това е само част от разбирането на цялостната картина. В световете, където се раждат причините за нашите (и не само) процеси, действат напълно различни правила и модели, отколкото можем да си представим с ограниченото ниво на възприятие, което е налично сега. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.