вторник, 29 ноември 2022 г.

Социалните мрежи като метод на управление. Страх от социалните мрежи

 Социални мрежи, мрежови връзки, трансфер на информация и кристална решетка:

Взаимодействайки в обществото, на фино ниво, ние се превръщаме в невронен възел в мрежа от връзки, клетка на това общество, която привлича вниманието на другите, като по този начин създава невронна мрежа, сравнима с кристална решетка, но техногенна и сурогатна. Навсякъде, където е концентрирано съзнанието, се създават възлови невронни връзки, портали и егрегори, през които се предават гигабити информация за милисекунда.

Всеки човек, когото срещаме, ни дава кодове за своите знания и опит, просто този код не винаги е възможен или необходим за разчитане. Шаманското посвещение е един от най-ярките примери за такова предаване. Университетското образование не е много по-различно – вървим от простото към трудното, трупайки знанията си чрез специалисти, които сами са трупали знания преди нас. Професори, учители, шамани, политици, звезди от шоубизнеса и други социални пеперуди са всички ключови точки на една социална мрежа, която съществува на фин план и се проявява в Мета Реалността.

Един от методите за изкуствено влияние върху тази мрежа е наскоро забраненият Facebook, който реши да създаде свое собствено виртуално копие на Meta Reality и дори се наименува съответно.

С негова помощ беше наложена виртуална мрежа от социални връзки, в която правилата се диктуват от напълно различни играчи и концепции, отколкото беше възможно преди. Такива мрежи като FB, VK, OK и други подобни са матрици, наложени на обществото, правилата в които уж са написани от самото общество, но всъщност се използват за манипулиране. Войните на фотьойлните критици за ситуации със събитията от последните години и месеци са идеален пример за това.

Социалните мрежи като метод за инициация в различни слоеве на пая на реалността

Ние непрекъснато се посвещаваме един на друг на нашите дела, като по този начин активираме разбирането на проблемите на нашата индустрия в другите, а другите ни активират. Ние обменяме клетки на съзнанието на различни нива на реалния пай и това е нормално. Колкото повече получатели на информация има една клетка, толкова повече връзки с мрежата, толкова повече точки и методи за влизане в реалността. Колкото по-голяма е силата на нашето привличане, толкова повече внимание можем да съберем като неврон на мрежата, толкова по-голямо е въздействието върху обществото и мрежата като цяло.

Междувременно първичната кристална решетка е създаването на невронни връзки между участниците не само в социална (човешка), но и в напълно планетарна мрежа, включително животни, растения, минерално царство, природни духове, елементи, пазители, места на сила, и самото съзнание на планетата. Единна планетарна невронна мрежа, достъпът до която се дава веднага щом е готова и необходима. Това е тази първична кристална мрежа от естествени взаимовръзки, която се дублира от интернет аналози.

Екология на социалните мрежи

От сесиите на новите хипнолози:

За социалните мрежи основната защита е да ги използвате за добро - искрено, без да се опитвате да създавате идеализирана изкуствена картина (което е вредно), ако отидете там първоначално с отворено сърце, с намерение от искра, ако е изложена чиста информация, тогава няма нищо, което да се свърже с връзки, създадени от човека. Ако човек изходи от концепцията за суета, тогава той „получава“ за това, връзките се придържат към суетата и след това се навиват като на някого. Техногените са вибрационно привлечени от онези, които не отиват просто с намерението да споделят от сърце, те са като стражи, изхвърлящи своите воини, това е огромна мрежа.

Егрегорът на Instagram първоначално е неутрален, захранва се с фалшификати, но може да получава и чиста информация, тоест може да бъде чист канал. Ако пристигне неискрена информация, тогава охраната работи. Можете спокойно да напуснете Instagram, егрегорът реагира неутрално на това. За да използвате тази мрежа за добро, първо трябва да бъдете честни със себе си, да решите защо отивате там: да се покажете или просто да откриете формата и начина на живот „И вие можете да го направите така“.

Слагах защита на всяка снимка в социалните мрежи и в резултат на това станах невидима дори в реалния свят. Менторът каза, че сам ще ме защити и аз напълно премахнах темата за защита от живота си.

И в зависимост от посланието, с което публикувате снимките си, такава е реакцията. Ако разпространяваш информация от сърце, с мисълта, че ще помогне на хората, отиваш с отворено сърце, тогава всичко е наред. Техногенната цивилизация дори няма да има за какво да се вкопчи, с какво да се свърже. Ако от позицията на егото, суетата, желанието да получиш възхищение, завист, харесвания и т.н., тогава резултатът ще бъде подходящ. И разбира се, има вкопчване на техногенна цивилизация и изтичане на енергия.

Егрегорът на социалните мрежи е чудесен инструмент.

За мен и моите задачи (а именно мащабна акция, засягаща други държави):

Instagram е най-развиващият се (но със собствени правила). Въпреки че е свързан с Facebook, той е много по-чист.

Facebook е много неразбираем, има много тънкости и дори не исках да отида там. Не е  съвсем чисто.

VKontakte - трансформацията е необходима, ако остане такава, каквато е, тогава това е мъртва зона. За мен изобщо не става. Но е показано, че в бъдеще е вероятно да настъпи колосална трансформация на тази мрежа.

Показана е огромна мрежа (instagram) и линиите са светли, тъмни. Цивилизацията, като пазачи, стреля около всички и ако има лоша вибрация, те свързват своите воини с тази вибрация, а ако има лека вибрация, те минават, тъй като каналът е чист.

Самият егрегор не го интересува, той осигурява платформа за всички. Но това, което човек внася в него, това получава в замяна.

Всяка социална мрежа е чудесна възможност да изразите себе си, но в същото време тази възможност може да се превърне в голямо източване на енергия чрез пристрастяване към обожание, суета и т.н. Особено ако се сравнявате с другите и се опитвате да бъдете като тях. Да бъдете себе си в социалните мрежи, да публикувате това, което наистина харесвате и да се възползвате, без да очаквате похвала - това е прост и ефективен начин да не източвате енергия и да не привличате вниманието на техногените.

metaisskra.com



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.