неделя, 27 ноември 2022 г.

Дейвид Айк споделя за опасностите от изкуствения интелект

 Последната книга на Дейвид Айк извежда разследването на Конспирацията срещу човечеството на ново ниво.

С идеята за първичен вирус или кой е хакнал самия живот.

"Self Phantom" (Призрачнят Аз) – последната книга на известния изследовател и свободен мислител Дейвид Айк. Както и в предишната си книга Perceptual Hoax, Дейвид извежда изследванията си на ново ниво на възприемателна дълбочина с „горещи точки на цял екран“, които ще оставят мнозина изумени от знанията му, но което е по-важно, ще събудят хората в истинската отчаяна ситуация, в която човечеството е в момента. Подобно на много от книгите му, тя завършва с положително послание и окончателно решение на всички проблеми на човечеството. По-голямата част от книгата обаче е посветена на разкриването на настоящата реалност на планетата Земя, често в ужасяващи подробности. Това е неразделна част от посланието на Дейвид, защото без истинското знание какво наистина се случва и способността да усетим ужаса, който цари на Земята, няма да имаме смелостта и мотивацията да го променим. Част от причината човечеството да е толкова дълбоко заплетено в извънземна конспирация е, че е посветено на масово колективно отричане, което му пречи да действа решително, за да унищожи и трансформира злото.

Отличителният белег на „самопризрака“ е, че отива една крачка по-навътре в „заешката дупка“ – покрай влечугите и архонтите и вижда зад тях контролираща сила, която Дейвид приравнява на някакъв вид компютърен вирус, който е хакнал самия Живот .

„Компютърният вирус навлезе в живота ни...“

 Най-голямата тайна: влечуги, архонти, които мамят нашето възприятие, призрачен компютърен вирус...

Две неща отличават Дейвид от другите изследователи - способността му да поставя под съмнение всичко и да доведе изследването си до естеството на сферата на реалността, която е централна за Заговора срещу човечеството. Когато не разбираме какво всъщност представлява светът, как го възприемаме и особено кои сме ние, лесно сме манипулирани, защото нашето възприятие и следователно нашата реалност могат да бъдат променени. В „Най-голямата тайна“ Дейвид представи идеята за влечугите като контролиращата сила зад повечето от световните злини (въпреки че той далеч не беше първият изследовател, който се задълбочава в тази област; вижте работата на Барбара Бартолик, Карла Търнър, Ева Лорген, Джеймс Бартли, Барбара Ламб и др.). В „Измама на измамата“ той въведе идеята за архонтите или джиновете, демони, призрачни летци и т.н., както се наричат ​​в други култури и традиции, като по-фундаментална контролна сила, тъй като те действат в честотен диапазон отвъд нормалното възприятие и следователно имат способността да контролират ментално и емоционално човечеството от невидими сфери, обикновено неоткриваеми от сетивата. Измамата обаче отвежда увлекателната история една крачка напред и по-дълбоко, представяйки идеята за някакъв компютърен вирус в основата на първоначалното изкривяване на човешкия живот. Това е така, защото Дейвид от много години казва, че нашият така наречен солиден свят всъщност е гигантска компютърна симулация или холографска цифрова вселена - нещо, което древната мъдрост ни е казала по различни начини, като будизма, който казва за "мая" или илюзия. Този вирус прилича на компютърен вирус, който е хакнал самия живот. Както Дейвид обяснява:

„Като всеки паразит, той се нуждае от гостоприемник, за да оцелее и да процъфтява. Подобно на архонтите, той няма собствена творческа сила, воля или намерение, така че трябва да изопачи това, което вече съществува, и да го трансформира за себе си."

Както обяснява Дейвид: „Термини като Демиург и неговите архонти и Дяволът и неговите паднали ангели са имена за енергийно изкривяване, което най-добре може да бъде описано като компютърен вирус. Когато казвам това, се чувствам много по-буквално, отколкото символично".

Всичко има съзнание, а Демиургът/Архонтите е съзнателно изкривяване на себе си, самоосъзнат компютърен вирус, който изкривява всичко, до което се докосне. Нашата реалност – „светът“ – е квантов компютърен модел, а човешкото тяло-ум също е биологична компютърна система. И двете могат да бъдат хакнати, проникнати и повредени от вирус и в случай на компютърна симулация, да го контролират. Вирусът може да промени и изкриви това, което виждаме на екрана на компютъра, а вирусът Демиург / Aрхонти направи същото с нашия биологичен „екран“ и с нашето декодиране на усещането за реалност.

Гностиците описват Демиурга/Архонтите със съвременни термини, в които бихме ги нарекли техногенни, технологични или компютърни. Те са форма на изкуствен интелект – подобна на машина сила, напълно несвързана с Безкрайното съзнание (Единствен източник), която няма въображение. Може само да копира, да проникне и да превземе като вирус.

AI (изкуственият интелект) не е това, което си мислите.

Дейвид отправя строго предупреждение към света: Изкуственият интелект не е това, което знаете за него.

В скорошно интервю с Дзен Гарднър, Дейвид отбелязва, че малко хора си задават фундаменталния въпрос: Какво е изкуствен интелект?

Човечеството върви сляпо напред, пристрастено към технологии като смартфони, прекланяйки се пред технологията, прекланяйки я като бог и оставайки напълно сляпо за тъмната страна на целия този комфорт и удобство. Нашите фалшиви лидери на Новия световен ред ни казаха, че изкуственият интелект (AI) е решението на всички човешки проблеми и че цели градове (напр. умни градове) скоро ще бъдат контролирани от AI. Но все още не е известно точно какво е, AI, казват те.

Ами ако AI е източникът на всички проблеми на Земята? Какво ще стане, ако AI е сила, която се опитва да се самовъзпроизвежда чрез въвеждане на безкрайни цифрови, метални и синтетични технологии на Земята, постепенно преодолявайки органичните и биологични технологии, които са присъщи на животните и хората и всички „чувствителни“ същества? Нашите биологични системи вече съдържат неорганични технологии.

Защо позволяваме на изкуствената, синтетичната и по-ниска версия на технологията да надмине това, което вече имаме, даденото от Природата, Бог? AI е фалшив аз, който се идентифицира с формата, етикетите, социалните идентичности, парите, материята и материализма.

"Трансфантомизъм".

Една от главите в книгата му се нарича трансфантомизъм, дума, измислена от Дейвид. Той категорично пише, че AI не е отговорът на бързото пробуждане на човечеството към истината. Това всъщност е продължение на същата сила, която ни е контролирала от началото на нашата история, от алегоричното „падение на човека“, където сме се спуснали в по-ниските сфери с по-малко любов и повече страх: „Трансхуманистичният, технологичният контрол над хората не е отговорът, не е и закъсняло прозрение - това беше техният план от самото начало на човешката история. Виждаме начина на действие на това как самосъзнателният вирус на Демиурга-Архонт поема контрола над обществата и реалностите ... "

„Първо, те откраднаха нашето възприятие за Истинския свят, като направиха копие на енергийния оригинал на Вселената и манипулираха генетиката (приемно-предавателните процеси) на човешката популация, настроиха сетивата ни към фалшива реалност, компилирана от тях.

От този момент нататък те работят, за да изкривят копието до степента, в която то отразява честотата и предпочитаната от тях „атмосфера“...“

Накратко, това, което виждаме с възхода на слепия технологичен култ и трансхуманизма, е съпротива срещу Природата/Бог/Един Източник/Абсолют.

"Плъзнете човечеството във вашата честота.."

Същата тъмна сила зад целия този ужас от самото ни начало сега се опитва да завлече енергията на нашата реалност, включително всички жители на Земята и самата Земя, в нейната собствена честота. Честотата на разпад, гниене, унищожение, смърт и страх. Аспект на този дневен ред е създаването на субреалност, в която ние сме толкова откъснати от нашето истинско същество (от безкрайното Съзнание/Източник), че ставаме като дронове роботи, неспособни да достигнем до Висшето съзнание и до по-висшите/дълбоките части на нашия Висш Аз.

Дейвид пише: „Трансхуманистичната интелигентна мрежа и радиацията, която изисква и генерира, са предназначени да постигнат следното, наред с много други цели: Технологично свързване на човешкия ум с интелигентната енергийна решетка над Земята по протежение на лей-линиите.

Генетична манипулация: Внедряване на биотехнологичен имплант, за да се контролира мисълта, емоциите и възприятията, за да се предотврати достъпа на външни до съзнанието извън Затворническата матрица на Земята.

Промяна на честотата на Шуман, така че да улесни Архонта и неговите агенти във физическа форма да се проявят на Земята.

Унищожение на човешкото здраве като част от фармакологично клане и мутиране на нов вид роб, който може да живее в силно облъчена среда, както се случва с насекоми, дървета, растения и т.н.

Крайното решение е да се изключи фантомното „Аз” на човек от неговия Дух/ВА”.

Ако сте чели книгите на Дейвид или сте го чули да говори 8-10 часа по време на обиколките си, може би знаете колко добре той вплита почти всеки аспект на конспирация по света като: ваксини, ГМО, политическа корупция, религия, chemtrails/геоинженерство , полицейски хаос, споразумения за свободна търговия, глобализъм, измама с изменението на климата, педофилия, адренохром, подсъзнателна символика, тайни общества, сатанизъм, 5G радиация... и показва как всичко това е фундаментално свързано. Книгата „Призрачно Аз” не прави изключение. Дейвид върши още една страхотна работа, като демонстрира как същата несъзнателна сила на изкривяване стои зад всичко това с широка връзка на точките в широк мащаб. Във всеки един момент обаче, осъзнавайки ужасната истина на ситуацията, в която се намираме, имаме нужда от бързи решения. Така идва централната точка със същото име „Призрачно Аз“, термин, използван от Дейвид, за да опише как човечеството се идентифицира с дуалността. Човечеството се идентифицира с външни етикети като: добро, лошо, черно, кафяво, бяло, мъж, жена, адвокат, портиер, богат, беден, Америка, Австралия, Армения, правилно, грешно и т.н... до такава степен, какво е забравено какво е - безкрайно съзнание, божествена материя в тялото. Ние сме безкрайни, всемогъщи духовни същества на кратко земно пътуване в човешко тяло. Всички сме като едно. Ние буквално сме създадени от едно и също съзнание, което не може да бъде отделено от себе си. Само някой дълбоко луд (т.е. някой, който дълбоко е забравил кой е) ще атакува и ще се самоунищожи в лицето на другите.

Изходът от тази каша е това, което всеки велик духовен пророк е казвал по всяко време: „Трябва да помним, че ние сме Бог, че ние сме всичко, което съществува, и че любовта е силата, която ни обединява и ни поддържа.»

Трябва да променим съвестта си, да поставим под въпрос всичко, да сме готови да защитаваме принципите си и да живеем според Духа, в противен случай никакви външни промени, които правим в живота си, обществата или страните си, няма да доведат до нищо.

Благодаря ти Дейвид за твоята неуморна работа да донесеш повече истина и свобода на света.


Макия Фрийман.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.