сряда, 2 ноември 2022 г.

Tехнология за премахване на маските. Разпознаване на невидими за окото обекти - 2

 Въпрос: Не мисля, че само слънцето е важно...

О: Не само то, разбира се, но това е един от ключовете. Веднага щом мозъкът започне да вижда този спектър, той автоматично се настройва към него, има разширяване на възприятието ... по-скоро така: мозъкът си спомня това, което е бил принуден да забрави. В края на краищата работи като мускул - ако не използвате определени зони, те сякаш отслабват ... все едно да казвате на децата в детството "нямате невидими приятели, спрете да говорите глупости!" и детето затваря тази част от спектъра, невроните се блокират, връзката с финия свят, пазителите, се губи. Но ако на мозъка се „напомни“ за миналото, тогава има обратен процес на разкриване, припомняне и вече на генетично ниво. Когато съзнанието е готово да приеме ново или добре забравено старо, мозъкът и централната нервна система започват да произвеждат хормони за възстановяване на липсващите части, тогава се свързват кристални структури, ДНК, фино възприятие....

Въпрос: Да, има информация, че хормоналната система е пренастроена, а с нея и нашето възприятие... Четох някъде, че човек има повече от 2000 генетични дефекта, докато животните имат само десетки от тях. Това предполага, че намесите в генетичния код са били неподходящи и прибързани. В сесиите видяхме, че са използвани принципите на вълновата генетика...

О: Изглежда, че има много неща… Но геномът може да бъде възстановен доста лесно, той е кристална структура, съдържаща информация във всяка молекула, а в сърцето на всяка молекула има малък кристал, нейната Искра, Духът на Създателя. Ако на клетката липсва една част от кода или е повредена, тя може да вземе този код от съседна. Това е основният принцип на невронните мрежи. Същите референтни ДНК клетки съществуват именно с тази цел – да възстановят счупения код. Но ако се въведат прегради между клетъчните мембрани, тогава потокът от информация се блокира. Те показват, че сивата мъгла също действа като блокер на информацията между клетките, между квантите, тя е фрактална на нива ... Има изображение на кубче на Рубик, в което има такъв черен слой между квадратите. Така че има нещо подобно между нашите клетки, което не позволява на информацията да тече свободно, не позволява на кода да се сглоби отново, затруднява прегрупирането на квантите, но можем да изтъним този воал и след това кодът се възстановява сам!



Въпрос: Толкова ли е просто?

О: Не знам дали е просто, но такава информация идва. Освен това всичко зависи от носителя, доколко той може и възнамерява да се възстанови.

Въпрос: Е, тази точка е ясна по принцип, нека се върнем към технологията с кодово име "котешко око" за сега) Какво друго можете да кажете за нея?

О: Има информация, че при котки със зелени очи всичко се случва по някакъв начин по различен начин. Не мога да разбера... дали виждат по-добре от другите, или по-зле, но зелените очи са някак различни от останалите...




Въпрос: Разбира се, че ще е необходимо да разгледаме тази тема отделно с биолози и техници. Колко опасно беше въвеждането на тези технологии за тези, които ги смятаха?

О: Като цяло, всички нови технологии са „опасни“ по свой собствен начин и, разбира се, сивите се опитаха да ги потиснат или по някакъв начин да ги използват в своите схеми, но в крайна сметка нищо не се получи. Сякаш твърде много различни хора в различни части на планетата са ги внедрили и започнали да ги използват. Всички бяха непроследими.

***

Между другото, сходството на такива масово достъпни технологии вече съществува. Примери по-долу.

Филтърът "HDR scape" е използван в приложението Snapseed на Samsung Galaxy S7. Същият филтър на Apple по някаква причина не работи. Допуска се бъг на самата камера, приложение или филтър. Но като се има предвид, че са направени няколко снимки и навсякъде са показани различни групи от обекти, тази възможност клони към нула. Освен това не открихме нищо подобно в никоя друга снимка от десетки, направени тази вечер и стотици по-късно прегледани от филтъра.

оригинал:



С филтър:



оригинал:



С филтър:



оригинал:



С филтър:


Обръщаме внимание на концентричните вълни, излизащи от обекти



Как работи:



Кой има мнение за използваните филтри? Има ли фотографи сред читателите, които могат да обяснят показания ефект?

А биолози, които могат да обяснят принципите на котешкото зрение?

Аз ще бъда много благодарен)

UPD от коментари:

Като цяло, четенето на невидимия свят е много необходимо и забавно нещо. Разбира се, можете да направите очила, но това е за елита. Купуването им е малко скъпо за просто знание и любопитство, някой може да си го позволи, но не всеки.

Най-обещаващо, разбира се, е използването на CCD камери (цифрови камери). CCD матрицата е доста интересно устройство с широк спектър от възможности. То обаче е програмиран в стандартна камера за определен режим на работа.

Т.е. потенциално има известна гъвкавост на възприятието.

Очевидно е възможно да се създадат програми, които разширяват възможностите на CCD матрицата или изместват нейния спектър на цветова чувствителност в една или друга посока.

Разбира се, за по-добро възприемане на изместения спектър са необходими специални матрици, но разширяването на възможностите на типичните със сигурност е възможно.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.