петък, 4 ноември 2022 г.

Криптовалути и криптовалутен вирус. Кой на кого и колко продава - 1

 Ето резюмета на сесии и разговори с колеги относно криптовалутите, тяхното въздействие и планираните цели.

Да започнем със скорошен коментар:

Кой се нуждае от добив на криптовалута, който изисква огромно количество електроенергия? Все още живеем в двойствен свят и енергията, която всеки използва, също е двойствена. Положителният полюс на тази енергия е магнетизмът, отрицателният полюс е електричеството. Жизнената сила на същества от рептилиански произход (нашественици на нашата планета) е електрическа по природа (информация от някакъв езотеричен източник). Някога тези същества засадиха вирусите на расизма и страха на Земята, а сега, благодарение на интернет, вирусът на алчността също е свързан. Попълнена така да се каже фуражна база. Е, екстрите, които обещава криптовалутата, са само декорация. И тогава ще стане като в поговорката: "Позлатата ще се изтрие - свинската кожа ще остане".

D_A:

Съгласен съм обаче:

1. тук работят не само влечуги

2. всяко семе покълва само в плодородна почва. Вирусът "алчност" покълна, значи имаше причини според закона на резонанса. И то покълна много преди появата на Интернет в сегашния му вид. Като се има предвид, че наоколо има само врагове и обвиняването на рептилите, че успешно ни нахраниха с техните развалени бонбони, е ирационално, ако не и инфантилно. Това, което проектираме в света, е това, което получаваме. Огледало.

От различни сесии и гледни точки. Давам стегнат вариант, за да не занимавам читателя с дълго ровене:

1.

Бутафория за привличане на вниманието на хората, начин за обезценяване, обезценяване на труда. Човек, който наистина работи, получава за работата си манекен, генериран от машина. Изборът на енергията на вниманието е много силен, аспектът на алчността се извлича от долара и това е отлично средство за привличане на човешки пороци, филтриране. Онова съзнание, което условно наричаме дявол, стои зад тях.

За някои е опасно, защото това е начин на робство, което ще замени парите, възможен е тотален контрол, такъв клон се вижда, но е малко вероятно. Това е начин на заплащане на вероятен труд, генериран от техногенна цивилизация, внесена отвън. Извънземното нашествие, може да се нарече вирус, е неестествено за човешката природа, неестествено за творческия потенциал на Душата. "Дявол" = вирус, извънземна цивилизация; или човек се справя, или не, става заложник; провокира бой. Човечеството или оцелява, или не. Дявол = Алчност, пороци, безпощадност към близките.

Криптото не е опасно. Само един от инструментите. А хората е добре да не правят бизнес с него.

Малко за дявола от друга сесия, за да разберем общата картина (Пътешествие през чакрите, което завърши в долните светове със среща с техния владетел):

На златен трон седи голям дебел мъж с корона и златна мантия, тапицирана с хермелин. Тялото голо, голям космат корем. Тъмна брада и крив нос. Казва, че е Дяволът. В ужасен вид не иска да ни се покаже и да ни плаши. Но ако искаш, казва той, мога да покажа страшния си вид. Разменяме поздрави с него.

Казва, че се радва да ме види. Той присъства в живота ми и не е необходимо, казва той, да се правя, че ме няма. Казвам, че това е вярно и че много от неговия свят около нашия, човешки, присъства в момента. — Точно така — казва Дяволът.

По своя дяволски маниер той се впуска във философски разсъждения. Хората, казва той, се правят, че ме няма и че нямам нищо общо с живота им. Но всъщност по-голямата част от живота им е свързана с моята епархия и долните светове. „Не че съм се качил насила там. Те самите доброволно създават ад за себе си, вършат гадни неща и аз съм им виновен. А те са такива светци и мъченици”. Показва графика на средния живот, от която става ясно, че три четвърти от кръга, 75%, са свързани с долните светове и само 25% със светлата страна. "И след това хората се преструват, че не ме познават". Дяволът смята, че това не е честно и не е хубаво от тяхна страна. Обиден е, че „живеят като дяволи, а се правят на светци”.

2.

Всичко това е измама. Зад това се крие по-голяма цел. А финансовата страна не е самата цел, а само стръв за привличане на човешки ресурси. Криптовалутата плаща за „потапянето“ на човек в тази структура. Оказва се, че структурата прикрива интересите си да привлече човек в редиците си под „лесни пари“ от криптовалута. Не мога да проследя постепенното развитие на събитията, но виждам, че това ще подкопае икономиките на страните и ще навреди на репутацията на правителствата .. И май самата цел е единно световно правителство.

3.

Все още е като тийнейджър, но с нормализиран / балансиран хормонален фон. Той търси себе си и методи за максимално взаимодействие със структурата на света в различни слоеве, клонове на реалността, хора и т.н.

4.

Самата основа и идея бяха дадени на разработчиците от Санкт Петербург. Те рисуваха диаграми, където знакът за безкрайност беше основен. Свързани с ядрената физика, свойствата на самото ядро. Те изграждат енергийна мрежа около земята.



Показаха Исакиевския събор и още една петербургска катедрала с големи колони. Петербург като предавател, Москва като генератор - приблизително под мавзолея и до паметника на Минин и Пожарски.

Въпрос: Знакът за безкрайност е един от пренастроените символи, които представляват сивата мъгла и нейния горен фрактал. Тоест, те се опитват да вместят цифровия свят в кристалната решетка на планетата? Да вкарат кибер разум в съзнанието на Земята и земляните?

О: Да. Човек няма да даде доброволно енергията си за това, но тук е примамката

Въпрос: Какво или кой стои зад потъването на идеята в умовете на петербургските и други разработчици?

О: Момчетата стоят с качулки, стари познати. Първоначално този проект беше представен като защита на Земята. Всъщност те показаха как изсмукват от хората не само енергията, но и душата. Спектакълът не е за хора със слаби сърца, като жива стена.



Ethereum, Ether, Ether, първичен елемент, пети елемент.

Лого = сив кристал, пирамида, стрелка надолу, разделителна линия. Който има нужда ще разбере)

metaisskra.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.