събота, 5 ноември 2022 г.

Криптовалути и криптовалутен вирус. Кой на кого и колко продава - 2

 5.

Нека започнем с добавянето на 2+2:

- машини, които копаят криптовалути, решават определени задачи-алгоритми, които никой не разбира, всички просто купуват енергия (компютри и видео карти), за да произвеждат пари, не им пука за останалото.

- информация, обработена в такива количества в огромна невронна мрежа, състояща се от милиони компютри, къде отива, наистина ли просто изчезва във киберпространството?

- видяхте, че се опитват да свържат КВ (крипто валута) с кристалната решетка и енергийните центрове на планетата, т.е. слейте кибер интелекта (AI) с естествения

- знакът на безкрайността е един от символите на прародителя на сивата мъгла. киберум, обновена празнота, живак, сива мъгла, хаос, всичко в една бутилка

- ако сте били огромен, хищен, хитър и студен интелект и бихте искали да навлезете в полето на съзнанието на целия свят, но не сте имали възможност да се превъплътите в тяло (а силите на такова тяло са твърде микроскопични) , какво бихте направил?

има още няколко точки, но те са незначителни, междинната сума е както следва (по нива на разбиране):

- КВ потребителите просто правят пари и източват енергия

- създателите на КВ вярват, че създават изкуствен интелект, базиран на невронни мрежи (това е като тяхната малка тайна, за която никой официално не знае)

- всъщност вирусът хвърли тази идея в нашия свят, за да разгърне централната си нервна система тук и да завземе контрола над света, електронните мрежи и съзнанието като цяло, тъй като хората го позволяват.

основният въпрос е: с какво е изпълнено и доколко по принцип е възможно?

ОТГОВОР:

То не изчезва, тъй като системата за съхранение преминава под Червения площад (мавзолея), а разпределителят е сградите на Санкт Петербург. Чрез природното е по-лесно, те вече са положени от същите невронни връзки. Те ми показаха, че чрез тях може да се изпрати всякаква енергия, зависи от намерението. Електричеството е най-добрият начин за разпространение, подобно на интернет. Пак казвам, става въпрос за информираност, зависи от хората. Това не е окончателната версия. Ако се увеличат вибрациите, те ще бъдат по-мощни от тази, която създават, тогава тази решетка ще изтласка изкуствената и тя ще изгори или ще изчезне.

Просто вибрациите умишлено се вдигат от милиони, а стотици милиони играят крипто.

Те са батерии и няма да могат да дадат много и за дълго време, дори и да се обединят. Високите вибрации не могат да преминат през тях. И дори малка група от съзнателни, отработени хора ще могат да приемат и засилят потоците, плюс това хората са портали и тези, които имат достъп до по-висши аспекти и светове, тези, които могат да го предадат през себе си. Тези, които имат силна връзка с най-високия чист аспект и те предават вибрации през себе си в нашия свят ... имат много повече помощници. Вярата с намерението прави чудеса.

6.

Въпрос: Какви са предимствата на криптовалутите освен инструмента за разделяне на клонове?

О: Има много плюсове, тялото се почиства от примеси)

Б: Не е смешно.

О: Не задавай въпроси, освен ако не си готов да чуеш отговорите. Всичко е инструмент, а инструментът винаги е неутрален. За нашето еволюционно ниво то работи като детерминанта на текущото ниво на съзнание на цивилизацията и нейната готовност за следваща стъпка. Предложени са хиляди второстепенни детерминанти и десетки основни. Днес КВ може да бъде включен в петте най-работещи.

Въпрос: Какви други детерминанти могат да бъдат идентифицирани и как работят?

О: Религии. Политика. Парите като цяло. Ти знаеш всичко. Защо да губим време за очевидното?

В: Опитвам се да разкрия темата...

О: Темата е отдавна разкрита. Който е искал, отдавна е разбрал. Който не искаше да разбере - ще стане по-нататък. Всичко е честно

7.

Чрез компютри, чипове, хазартност и алчност, финият план се улавя. Чрез него има улавяне на желания, емоции, съзнание, душа. Всичко е изключително просто, прозрачно и прозаично: това е нов метод за продажба на знаете какво. И на кого.

Изключително евтино за безценен подарък, трябва да кажа. И е изключително тъжно, че гледаш това, но не можеш да направиш нищо. Свободна воля…

Който иска - продава. Винаги е било така. Нищо ново, капанът е същия.

Когато самата душа се превърне в стока или инструмент за размяна, няма връщане назад, а само нулиране, но дори и тогава не винаги. Ох, тези зърна от плявата ...

От коментарите:

- Прилича на мравуняк, където AI е матка, която, имайки достъп до всичките си мравки (в случая с КВ чрез джаджи) чрез EM полето ги управлява.

- Наскоро отидох за КВ ... картината е такава, който е в нея, връзката отива към него, оказва се като робот в човешкото тяло, всичко това се събира от хората в контролния център, всичката енергията на интелекта и ... опа, изкуствен жив интелект, който контролира живи роботи хора... всъщност друг егрегор, но по-напреднал .... така че, внимателно, човешки същества, ... както се казва, войната тече, но такава явно скрита ...

От свързани новини:

Стартъп на деня: криптовалута се копае в Холандия с помощта на човешка топлина

Човешкото тяло се превърна в източник на храна за криптофермата. 37 доброволци се включиха в инициативата на Института за човешко остаряване в Холандия.



Те прекарват час, два или три подред (общо 212 часа) в лабораторията, където с помощта на специален костюм топлината им се преобразува в 127 вата.

В резултат на експеримента машини, използващи хора като батерии, изкопаха над 16 000 монети, включително етер и лайткойни.

Основателят на стартъп Мануел Белтран казва, че неговият проект е изкуството, необходимо за преосмисляне на нашето място в обществото. Ако в бъдеще роботите надминат хората във физическа и интелектуална работа, ние ще имаме функцията на биологични източници на енергия.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.