понеделник, 7 ноември 2022 г.

Какво се случва напоследък при демиургичните "революционери" - Владимир Путин

 Да обърнем внимание на човека, който официално напусна "Клуб 69" - става дума за скорошния юбиляр Владимир Путин, а по-скоро да видим подаръка, който му достави голямо удоволствие. Цитат:

"Най-добър приятел - Юрий Ковалчук. Това, че Ковалчук обича да прави нестандартни подаръци на руския президент, ние сме коментирали отдавна. Този път Ковалчук не изневери на себе си и поднесе като подарък за юбилея на Путин милионна армия. Точно милион войничета, с височина 3 см, разположени на многочислени слоеве в огромна прозрачна опаковка. Всеки от тези войничета е изобразен с униформата на въоръжените сили на Руската федерация, в индивидуално изпълнение и без да се дублират един другиго. Те са от няколко рода войски и съответната им имитация от екипировка и оръжие, с отличителни знаци и различни звания, пропорционално разпределени по състав и количество от редника до генерал-майора. Забележително е наименованието на цялата композиция - "Мобилизация"! Но най-интересното е, че Юрий Ковалчук е направил поръчка за изработката на тази армия от мобилизирани още на 11-ти юни тази година. Путин много харесал подаръка и сърдечно благодарил на своя приятел, който за пореден път му повдигнал настроението". Край на цитата.

https://mayday.rocks/rovno-million-igrushechnyh-soldatikov/

Сега да направим разбор на кодовете и цялостната информация от събитието. И така - на 70-годишния юбиляр подаряват милион игрални войничета, при което всяко войниче е уникално. Каква асоциация предизвиква това у вас? Аз си спомних за теракотената армия в Китай. И ето пак виждаме технология, която е възможно да е на стотици, а дори и хиляди години. Когато изготвят обекти, които могат да станат своеобразни вместилища за загиналите войници на бойното поле; защото според една от легендите всички войници, които са били изобразени, позирайки за теракотената армия, впоследствие били умъртвени. Дали е било така или не - можем само да правим догадки. Но това, че тази армия е била погребана заедно със своя император също говори достатъчно. Просто фактът от наши дни относно юбилея на Путин потвърждава това, че тези събития, тези много съвпадащи по същността си механизми, се явяват еднозначно технологии на илюзорната матрица, те са добре проверени и се използват многократно. 

Още веднъж ви обръщам внимание: датата на изготвяне на поръчката - 11-06-2022 г. Поставяйки "огледало" пред 11-6 и какво получаваме? 9-11. А сега забележете как е протекло производството на този подарък. 4 месеца до юбилея се прави поръчката и явно нейния краен срок е 6-ти октомври. 4 месеца за милионна армия. Това означава, че на месец трябва да се направят 250 000 войничета. По-нататък е лесно да се пресметне, че за ден е нужно да се произведат не по-малко от 8000. Ще напомня - това не е щамповка - всеки воин в тази армия е уникален, както е при теракотената армия. Какво пишат по-нататък за това в официалните медии: "Ковалчук разбира по-добре Путин от когото и да било, прекрасно познава отношението му към руската армия и народа". Хората, които воюват и загиват на фронта по желанието на Путин, се възприемат от президента именно като "войничетата", които Ковалчук му подари в изобилие. Путин е кукловод-пълководец, инициатор на битки, сражения, завземания и анексии, а хората, които ръководи - това са играчки, разходен материал, неодушевени същества, които са създадени за неговата игра и за които не му е жалко. И разбира се, Ковалчук е знаел, че ще има мобилизация рано или късно, а правейки поръчката още през юни, не се е излъгал. 

Разбира се, това е точно режисиран сценарий, те са знаели какви действия предстои да се предприемат през есента. Поради това изобщо не е удивително, че поръчката, направена още през юни, бива наречен "мобилизация". Милион войничета, а? Ето какви игри играят... Макар че тук е нужно да се добави, че и те самите са кукли на конци, управлявани от системата.

Добре е, че дори вече сред всекидневното човешко ниво някои хора започнаха да разбират някои неща!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.