сряда, 23 ноември 2022 г.

Квантовият свят и църковните нанотехнологии - 2

 Други добре работещи модели изведнъж станаха невероятно познати.

Тризъбци на Нептун, Зевс, Шива, Перун и други богове.

Всички те са добре известни символи на сила и енергия. Случайно ли е?
Това е модел на структурата на наносвета с оси на симетрия.От тази гледна точка ясно се вижда, че нейната основа е християнският кръст. В друга обаче същите оси образуват библейската звезда на Давид.Тук този феномен е още по-ясен.Нищо ли не ви напомня?

А така:Това е въртенето на модела на електронното витло. Той е виенско колело.Тук, в пресечната точка на осите, ясно се вижда свастиката.Странно нещо: научният модел на наносвета съчетава символите на различни религии. Въпросът за съществуването на един бог се решава с помощта на науката.Съюзът на религията и науката може да се сравни със съюза на ума и сърцето. Но дали е случайно?

Имаше един физик Максуел, не нашият земен, а извънземен. Неговият механичен модел на етера беше проверен от Херц, също извънземен. Направил е резонатор, приемник. Научил се да приема и предава електромагнитни вълни. „Ако една антена може да разклати етера, не може ли да го отблъсне като риба от вода?“ - си помислил.

Колко време са продължили изследванията не се знае, но завършиха със създаването на прост двигател за летяща чиния.

С помощта на тази техника те започнаха да посещават Земята. Човек може само да си представи грандиозността на това събитие за необразованите земляни, придружено от „небесен гръм и неземна светлина“. Техният външен вид остави различни религиозни символи: черен квадрат, кръст, езически кръст на народите Коми.

Удмуртски кръст, Трубчевска обица, латвийски модел.

И тук въпросът просто възниква от само себе си: какво ще стане, ако такива аналози са родени от реални прототипи - преобразуватели на енергия на извънземни, посетили Земята в древността? Как изведнъж се оказа, че формите и структурата на нашите модели винаги са били възпроизвеждани в традиционните орнаменти, шарки и съдове? В елементите на решетки и огради, в огромен брой ритуално-магически и декоративни предмети ...Или може би наистина е спомен от посещения? Или може би човечеството знае за това отдавна, но просто е забравило?

Същата връзка между формите на най-добрите образци може да се проследи и в църковната архитектура.
Модел на петкуполен двигател.По-лесно е да се провери от резонатора. Достатъчно е да свържете източник на енергия към него: токовите разряди възбуждат резонатора и той започва да се движи в пълно съответствие със законите на класическата физика. Може би си мислите, че движението е свързано с искри или други странични ефекти, но експериментите показват, че влиянието на разрядите и йонните потоци се отстранява от херметична камера, а кръговата траектория премахва ефекта на електромагнитните и статистическите полета. Двигателят работи дори в метален екран.

Резонаторите могат да променят формата си, като същевременно запазват свойствата си, тъй като е важна само симетрията на формата.
Но как да направим двигателя по-мощен? Много елементи могат да бъдат свързани към батерия.Всички обаче трябва да работят в една посока. Такава трансформация позволява да се запазят резонансните свойства. Чрез повтаряне на операцията на другата ос, теглителната сила може да се увеличи.По-нататъшното уплътняване на системата увеличава нейната плътност на мощността. Защо не летящ килим? Или може би го е имало?
Разработката и развитието на такива източници на енергия ще доведе до нова техническа революция, подобна на тези, които се появиха с настъпването на ерата на парата, електричеството, епохата на атома. Само този източник на енергия е вечен и екологичен. И рано или късно ще стигнем при него. 
Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.