петък, 11 ноември 2022 г.

Фантомни земляни или как да запълним илюзията с играчи - 1

 Земни фантоми. Кои са фантомите?



Есенции без присъствието на Душата, все още много често ги наричате биороботи. Те идват в тези светове и трябва да бъдат тук, защото свободата на изразяване на вашия свят е такава, че за да получите най-мощното преживяване, качествено преживяване, трябва да присъстват различни видове компоненти на това преживяване. Следователно е необходимо и тук няма нищо ужасно или преувеличено, което да изкривява това пространство. Сега не можете да различите хора или същности, „същества“. Същества, които не можеш да определиш по наличието има ли Душа или не, защото умът ти рязко разделя тези с Душа и тези без Душа, защото си свикнал, че най-чистата вибрация е вибрацията на Душата. Но това е само във вашия свят, защото трябва да спазвате стандарта за чистота като за същества, които се гмуркат в един много плътен свят. Трябва да има еталон за чистота, светлина, към която се протяга и във вашия случай това е Душата.

Земни фантоми. Каква е особеността на тяхната енергийна система?

Тя е фиксирана върху себе си. Те имат определен енергиен потенциал, който е даден първоначално. Практически не се променя, веднага започва да работи на 90 процента, а 10% - основният, енергиен резерв остава. Цялата енергия на фантома е фиксирана върху самия фантом, тя не отдава. Той не дава енергия, неговата енергия върви в кръг. Има фантоми с хоризонтални енергийни полета, но тези енергийни полета са с много кратка продължителност. Ако енергийното поле на Душата се разпространява в зависимост от честотата на трептене, то за някои достига до 1500 км. Сред вас има Души, които работят на още по-голямо разстояние, те наистина могат да достигнат с енергията си до почти всеки човек, който е вътре в земната матрица, то фантомът достига не по-далеч от максимум 2-3 метра. Това са фантомите, които имат хоризонтални вложки.

Земните фантоми имат ли система от чакри?

Фантомите имат система от чакри, само енергийните снопове вървят на цикли от седмо до първо и се върти като яйце. Практически няма вградени хоризонтални линии в системите на чакрите. Фантомите също практически нямат светеща осма чакра, тоест тази програма не е създадена за фантоми. Тя напълно липсва, има леко удебеляване в енергийния канал, но ако го погледнете, това е просто удебеляване.

Какво представляват фантомите?

Думата фантом е избрана като своеобразен прототип на човешката креативност, която създава подобие на себе си, подобие на собствено поведение, подобие на някакво съвпадение със собствената хипостаза или информационни полета. Това е направено много отдавна, още през Средновековието и думата фантом е асоциация за някакво съвпадение, някакъв дубльор. От гледна точка на истинското разбиране на фантома, това не е съвсем вярно, тъй като дори при съвпадение на външния вид енергийните полета вътре са подредени по съвсем различен начин.

Самата конструкция, собствената вътрешна и външна съвместимост с висши Разуми. Следователно ще приемем, че фантомът е общоприето име за съвсем различен модел, прототип на развитие, прототип на условен наблюдател. Всъщност фантомът, ако се преведе правилно с думи, които разбирате, е косвен източник на наблюдение на по-висша система за разработване на сценариен план, за определяне на система за разбиране на човешкото информационно поле, човешкото поле на развитието, полето на определение в пространството.

По-точно, фантомът е определена структура, комплекс, обединен в едно значение, което изпълнява няколко функции: първата задача е да запълни пространството на илюзията, втората задача е да определи индиректен или пряк източник на наблюдение и третата задача е да се запълнят енергийни полета на структури и пространство, които трябва да бъдат поддържани, които трябва да бъдат съотнесени като цяло като поле, разбираемо за човек като неговия мироглед, външния свят.

Каква е ролята на фантомите по отношение на сценарния план?

Като най-често използваната функционалност при изграждането на сценарния план, фантомите играят много важна роля, всъщност те създават повече от 80-90% от пространството на илюзията, което е свързано с живота на човека, с неговото разбиране за външната среда, с разбирането си за пространството на града, улици, населени места, точки и др. Всички тези хаотични движения, хора, които излизат и влизат в магазините, карат коли, в по-голямата си част изглеждат като фантоми, тъй като сборът от събития, извършвани от системата Миротворци, не позволява събирането на пълноценни наблюдатели на състоянията на човешката дефиниция, наблюдение, визия на пространството в еднократно разбираемо пространство. Това се дължи на факта, че всеки човек има собствено съзнание за пространственото поле, алгоритъм, вектор, акорд на времевото състояние.

Това временно състояние е много трудно да се наслои върху полетата на други хора по отношение на сценарии и е почти невъзможно напълно да се комбинират картините, които виждате под формата на големи демонстрации на тълпи от хора на някакъв площад или стоящи в задръствания. Това се дължи на различни причини, главно поради техническите характеристики на тези полета, които се събират от системата Peacekeeper. Така че е по-удобно да се събере план за сценарий, така че илюзията изглежда по-пълна. Следователно, от гледна точка на удобство, от гледна точка на запълване на смисловия план на външното пространство, външния мироглед, фантомите се използват най-често като пълнота, като сценарии, като някаква видима картина на света.

Каква роля играе Висшият Аз в контролирането на фантомите?

На първо място, той подрежда броя на фантомите, техните характеристики и дори определена фразеология, техния акцент или особености на речта. Факт е, че има една база данни от хора, която дефинира фантомите, и тази база данни копира определен човек, прехвърляйки го във вашето пространство, дефинирайки го в това състояние, дефинирайки го в тези модалности и ъгли, които са необходими за разговор, за необходима среща. Много често човек, разговаряйки с друг, може да пламне, да се скара, но всъщност другият човек няма да има това състояние, той дори няма да си спомня тази среща, няма да знае, че е бил груб с някого, груб или някакво неприятно нещо.

За съжаление, това се случва много често, но това съжаление може да бъде само на нивото на вашите морални норми и правила. Факт е, че от гледна точка на сценарния план това е обикновен начин за запълване на сценария и обикновен начин за обединяване на хората. От гледна точка на разбираемостта на картината на света, това позволява да се създадат много възможни, различни варианти за избор, различни варианти на сценарийния план. В този случай фантомите разработват тази категория възможно най-добре, тъй като е доста трудно човек да накара човек да изпълнява тази или онази роля, за да премине през опита директно към наблюдателя.

Каква е класификацията на фантомите?

Има определени видове фантоми, които визуализирате в пространството. Това са еднодневни фантоми, които изчезват или се появяват при наблюдение на пространството; фантомни наблюдатели, които живеят в това пространство и го изпълват под формата на вашите съседи, под формата на познати или просто хора. Това са фантоми, които играят ролята на поддържащи функционални системи, които играят роля не толкова за запълване на пространството, а като поддържаща система за определени видове сценарни планове: това е армията, полицията, част от селското стопанство.

Говорейки по класификация, това са краткосрочни фантоми. Това са фантоми, които живеят с пълна функционалност и се определят от хората като познати, роднини, като смислова част от тяхното пълноценно поле и фантоми, които съществуват извън тяхното смислово начало, извън тяхното поле, което съществува под формата на цели градове, например в Китай, и изглежда като индустриална единица, като военна част и т.н. Това вече е различно съдържание, различна функционалност, има малко по-различна система на функциониране. От гледна точка на наблюдателя това е вярно, от гледна точка на пълнотата на фантома има друга класификация в зависимост от това колко функционален е фантомът, той може да бъде функционален безконтактен, т.е. без контакт с човешкото тяло, т.е. не е изпълнен с монадична характеристика.

Има фантоми, които не са изпълнени с характеристиките на Монадата, и има фантоми, които са изпълнени с характеристиките на Монадата. Има фантоми, изпълнени с честотата на съзнанието, има фантоми, изпълнени дори с емоционални рамки. Това е така наречената класификация на енергийното пълнене, тя е подобна на хората, но единственото, което се различава от човешкото тяло е, че клетките не съществуват, а има само знаци, които се подават в системата за наблюдение на човека.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.