сряда, 16 ноември 2022 г.

Кой реално ни управлява?

 Нашият свят, нашата планета Земя, т.е. всички ние, независимо от местообитание, държава, националност, религия, наученото в училище от разни догматици, които старателно са ни пълнели главите още от детство - ние всички се намираме в едно място, в един свят. Но този свят е поробен. Ако започнем да разсъждаваме откъде идва изначалния импулс, изначалните команди, сигнали, които ръководят цялата тази лудница, наблюдавана особено ярко през последните няколко години, то ще отбележим, че това са сили, които се намират извън границите на нашата планета и дори извън границите на Слънчевата система. Става дума за пришълци, които отдавна са били тук и са поробили нашата планета, но са го направили толкова ювелирно, внимателно и интелектуално тънко, че ние практически не забелязваме този затвор. Поради това често пъти използвам термина "илюзорна матрица". Освен това, в този затвор се намират не само земните жители, но и самата планета. 

Какво ги интересува, защо сме им нужни в качеството на пленници? И точно тук може да се приеме като пълна реалност концепцията от филма "Матрицата" - с всичките тези направени декларации и ред други филми, истории, фантастични разкази. Ние сме ресурси, енергоресурс. Те използват тази енергия, защото те самите не могат да си я произвеждат. Къде се намират? Тяхната галактика се намира в съзвездие Еридан - това е съзвездието, на което са се молели и кланяли в древен (уж) Египет. Там е вървял култа към смъртта, понеже всички фараони са мечтали да попаднат там и са считали, че реката Нил е своеобразно продължение на съзвездието Еридан. А в това съзвездие се намира галактика NGC1132. Това е наистина уникална галактика - тя се отличава от всички останали по това, че е заобиколена от хало от т. нар. "тъмна материя", което означава, че галактиката е абсолютно недостъпна за тези вълни, излъчвания, импулси, които се намират във Вселената. Един вид - Вселенският разум там е блокиран. Как точно е станало - е друг въпрос, но явно има връзка с това, че нашата планета е била поробена и всичко, което се е случвало преди това в нашата история, всичко, което възприемаме като история на древния свят, на практика са същите тези матрици, които впоследствие са били изтрити, унищожени, следите им са били старателно укрити. Макар че не е възможно абсолютно всичко да бъде скрито, ето защо в препoдаваната история предишните презареждания на тази матрица ни ги представят като история на нашия свят. А сегашното презареждане на текущата версия на матрицата като цяло е още млад - може би на около 300 години. Поради това, когато разглеждаме историята на Наполеоновите войни, а още повече предишни периоди - вече говорим не за историята на нашата версия на матрицата, а за тази версия, която е била преди нея. 

Сега да се концентрираме върху събитията, протичащи в наши дни. Проблемът е в това, че е имало енергийна криза при тази цивилизация и тези ресурси, които тя е получавала от нашия свят, вече са им недостатъчни. Тази енергия, която те крадат от човечеството - гавах - показва, че те изпращат тези сигнали и команди, които трябва да се изпълняват по определени сценарии. А ние заприличваме на разбунен кошер - разтърсили са го из основи и пчелите започват да жужат, след което те крадат този гавах. Знаете, че в тази енергия влиза енегията на нашите страдания, болка, мъки, смърти, психически разстройства. Но в последните години ние успяхме да разберем, че в тази кражба влиза и енергията от радостни събития - например от спортните състезания, религиозните егрегори и т.н. Мисълта е материална и именно поради това, че ни налагат определени сценарии и ние започваме да емоционираме в този план, да мислим колко е лошо всичко и накъде отива този свят - именно тези най-лоши сценарии започват да се реализират. Сегашната задача на управляващите тази илюзорна матрица е да се произведе максимално количество енергия чрез създаването на всепланетарна криза, влошаване качеството на живот, повишение нивото на смъртност и по този начин те ще получат нужния резултат. Защо се приведоха такива крайни сценарии? Защото за матрицата не всичко върви гладко, защото този "медицински проблем" и свързаните с него сценарии, които трябваше да се реализират, останаха нереализирани на 100%; те не дадоха този ефект, който би трябвало да се получи. Т.е. хората се приспособяват, адаптират, те могат да живеят в много сложни условия и дори в критични моменти от своя живот да намерят поводи за радост.

А сега да видим какво още са разрешили владетелите на тази система да се направи в нашата планетарна ферма. Те са разрешили междуособицата между тези, които са на кормилото на властта в държавите. Защо? Именно по този начин те ще постигнат това, че най-силните и жестоките ще оцелеят - както сред адептите на системата, така и сред човешкото население, а това ще доведе до по-голям брой жертви, повече страдания, повече отделена енергия. 

Още веднъж искам да напомня - всеки елит на всяка държава се подчинява на тази система, дори това да не става явно, но на подсъзнателно ниво върху човек се оказва колосално въздействие и този ефект управлява. Поради това аз не мога да разглеждам хората, намиращи се на върха на пирамидата на властта като обикновени хора. При всички случаи това са адепти на системата. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.