вторник, 8 ноември 2022 г.

Какво се случва напоследък при демиургичните "революционери" - Сергей Суровикин

 Преминаваме към друг важен персонаж. След 7-ми октомври Путин (чрез Шойгу) направи назначение - на 8 октомври (код 88, 8-ца в датата, "Окта" на латински е осем), генерал Сергей Суровикин получава длъжността командващ спецоперацията. Да разгледаме внимателно рожденната дата на Суровикин - 11-10-1966 г., а отчитайки, че нулата не се използва в тази система, имаме 4 поредни 1-ци и 966 - наистина интересен код. 

Вероятно на Сергей Суровикин е отредена много важна роля в тези събития, които вече се случват и предстои да се случват в близко време. А това негово назначение предизвиква ответна реакция у адептите на системата, които са привърженици на старите кодове. Те се опитват да спънат това ново "конче" на тази длъжност, като отчитаме и връзката му със старите кодове (роден е тогава, когато всичко планирано е протичало по веригата на старите кодове). Първата такава реакция настъпва още на следващия ден от официалното назначение - на 9-ти октомври. Тук ще спомена за това, на което може би малко са обърнали внимание, макар че звуковите кодове са измежду най-осезаемите: СУ-ровикин... И започват да се откриват небесни бездни, в които попадат самолети с марката СУ... И неслучайно на въпросния 9-ти, в Ростовска област се разбиват два самолета с марките СУ-24 (екипажът им е оцелял) и СУ-25 (тук пилотът е загинал). Имаме два паднали самолета на 9-ти октомври, в които присъства звуковия код СУ. Важното е, че това не са боеви загуби. 

Такова явление може да се нарече "водни кръгове". Опитали са се да въздействат върху него, но разбира се такива важни за демиургичната матрица персонажи имат поставени достатъчно мощни защити и затова се получава вид рикушет - ударили са го, но енергийната му бронежилетка отразява удара впоследствие този рикушет може да отиде къде ли не, както се е случило с тези самолети. 

На 11-10 Сергей Суровикин празнува своя рожден ден. Получава се доста интересна математика. Както отбелязах, той има в личния код 4 единици. На 9-ти падат две от тях - СУ-24 и СУ-25. На 11-ти той празнува рожден ден, а след това предстои сработване  на кода 966 или 669. И така - точно 6 дни след 11-ти, на 17-ти в гр. Ейск пада СУ-34, с което той става третата загуба без бойни действия сред самолетите СУ. Минават още 6 дни. На 23-ти в Иркутск пада СУ-30, при това на интересен адрес - Второй советский переулок, номер 4. И така с този случаи вече имаме 4 "летящи приспособления" с приставката СУ. По този начин към дадения момент виждаме изиграни 4-те единици и два пъти разигран код 66.

Да отделим внимание и на неговото първо интервю. Изгледайте неголямото изявление на генерала, което той чете явно от някакъв суфльор, понеже през цялото време гледа настрани. Интересно е защо не са поставили суфльора над камерата, за да гледа право в нея? Човек, освен всичко друго, е и определен образ. Определено отражение на вътрешния свят може да се разчете по лицето на човека. А този случай явно "другарят" Суровикин не е искал да дава такава инфомация на тези, които ще го гледат на малкия екран. И все пак - обърнете внимание на челото на този човек. Там може да прочетете някои неща, дори без да се използват свръхспособности. Просто вижте този образ, който ще се разчете там. Виждайки го, определено усетих неприятни тръпки.... това са контурите на глава на някакъв пришълец....



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.