понеделник, 28 ноември 2022 г.

За Грета Тунберг и кой има интерес от "гретенизма"

 В скорошен кратък материал за онлайн списанието Causeur, наречен J'ai tenté d'interviewer на Грета Тунберг „От полюсите и страстите до климата“, разказах как журналистът Марк Райзингер се опита да интервюира Грета Тунберг – най-ревностният защитник на „климата“, която се оказа, че не знае нищо за това. Марк Райзингер разказва как е срещнал Грета на улицата в Стокхолм по време на една от нейните седящи демонстрации за климата:

„Чух, че казвате на студенти и ученици да изучават климата. Бих искал да ви интервюирам по тази тема, ако сте съгласни”...

Той усети неудобството й, може би страх, тогава тя свали вълнената си шапка, отвори уста... и в този момент се появи жена на средна възраст, която избута Грета, казвайки, че има друга работа. Всичко това се случи под строгия поглед на двама бодигардове, облечени в черно.

Райзингер с право се чуди как някои от глобалистките „големи перуки“ могат да се проснат пред нея, когато очевидно тя е практически няма с възрастните и може да общува лесно и убедително само с други млади хора, които вербува.

Смисълът на статията на Марк е, че тя е била психически програмирана и манипулирана да изнася апокалиптични речи. Той се чуди дали нейният аутизъм не се използва като извинение да го намеси в ключови моменти.

Райзингер също интервюира гимназиален учител (видео на френски), който насърчава учениците си да протестират срещу „глобалното затопляне“, но изглежда той не знае повече от учениците си по темата.

FreeWest Media по-долу ни дава връзката между „обработчиците“ на Грета:

- нейната майка.

- Джордж Сорос.

- Бил Гейтс. Чрез единствената си фондация...

Глобалистите са безмилостни...

Джордж Сорос управлява Грета Тунберг.

Марионетката Грета, която работи за Сорос.

Зад световноизвестната 16-годишна климатична активистка стои либерален олигарх и глобалистко движение...

 Грета Тунберг стана световно известна с борбата си срещу изменението на климата и намаляването на температурата на Земята.

Всичко започна през 2018 г., когато тя „на своя глава“ започна училищна стачка, застанала пред сградата на шведския парламент с различни плакати, опитвайки се да изрази „своето“ мнение и да накара младите хора да се присъединят към нея.

Основните шведски медии бързо подхванаха нейната мисия срещу изменението на климата и написаха няколко статии за нея.

Малко граждани на Швеция можеха дори да предположат какво ще се случи с Грета в бъдеще. Тунберг скоро се срещна с папата, говори пред ООН и дори беше номинирана за "Нобелова награда за мир" ... Някога самотно 15-годишно момиче стана световно известно за по-малко от една нощ, когато международните медии започнаха организирано и „вирусно" да съобщават за нейната 15-дневна училищна стачка.

Арнолд Шварценегер дори я покани на климатична среща във Виена.

И така, кой е този млад идеалист?

Грета Тунберг, която сега е на 16 години, е дъщеря на известната оперна певица и ляво-либерална активистка Марлена Ернман, която принуди дъщеря си да започне климатична стачка. Скоро Тунберг се сдобива със свой собствен треньор, известен германски активист по климата на име Луиза-Мария Нойбауер.

Луиза-Мария и Грета.

Каква е вероятността младо момиче да започне своята неразрешена училищна стачка пред шведския парламент, без да бъде арестувано или върнато обратно в училище или при родителите си, принуждавайки ученици от цял ​​свят да се присъединят към нейната кауза и да се борят с изменението на климата?

Колко често 16-годишните имат собствени треньори?

Луиза-Мария Нойбауер, която е представена в множество изображения и видеоклипове заедно с Грета по време на два протеста срещу климатичните промени по света, е собственик на организация, наречена ONE Foundation. Тази фондация има няколко добре известни богати финансисти, включително Боно и Бил и Мелиса Гейтс. Още по-впечатляващо име в състава е това на мултимилиардер олигарх Джордж Сорос, известен със своите валутни спекулации и може би дори по-известен като бащата на подкрепящата NWO глобална, радикална, ляво-либерална лоби активистка мрежа Отворено общество.

През февруари климатичният марш, воден от Грета Тунберг, премина през Брюксел. Бях там и попитах младите участници и разбрах, че те не знаят причината да протестират.

Седмица по-късно интервюирах гимназиалния учител на Грета, който насърчи учениците си да покажат загрижеността си за климата, той не знаеше повече за темата от учениците си.

Отлетях до Стокхолм, за да намеря Грета пред шведския парламент, където тя провежда училищната си стачка всеки петък. Нямах късмет, тя бе взела влака, за да се представи в Берлин.

Срещнах я в Брюксел. Тя говори с малка група млади френскоговорящи тийнейджъри и аз чакам на опашка, за да говоря с нея:

„Видях ви само в Брюксел... Чух, че сте поканила млади хора да изучават климата. Бих искал да поговорим малко за това, ако сте съгласна..."

Тя кима, но е срамежлива, неудобно й е.

Имам чувството, че тя казва да, но мисли не...

В този момент тя сваля шапка. Това е сигнал. Моментално една руса жена на около петдесет години с тъмни очила, която следеше сцената зад мен, се усмихна фалшиво:

„Здрасти, съжалявам, имаме работа. Трябва да взема Грета, благодаря..."

...ВСИЧКО....Край на интервюто...!!!

Облечените в черно бодигардове, които виждаме във видеото, също бяха наоколо.

"Какво трябваше да се направи?" -просто да откъснат Грета от въпросите ми. За разлика от младите демонстранти в Брюксел, Грета не отговори на въпроси на журналисти.

Оказах се пред малко момиченце, манипулирано от хора, които я плашат, детето е ужасено. Програмирана е за апокалиптични и провокативни изказвания. Може да изпитвам угризения за нейния аутизъм, но отбелязах, че тя отговори задоволително на въпросите, зададени от млади хора преди мен.

Климатичната религия.

Няколко часа по-късно тя се връща на същото място. Грета е там, сред няколко души. Бодигардовете й са заменени от две нови горили. Тя намира своя плакат SKOLSTREJK FÖR KLIMATET (Климатичен удар) и като картечница сяда до него за групова снимка с децата.

"Рекламния балет" е красиво поставен...

По-късно ме обвиниха, че съм тълпа от млади демонстранти. Сигурно ще ме обвинят утре в богохулство. Това, което наблюдавам, е тълпа от слепи, водени от слепец, както в евангелието...

Пам Баркър.

25 април 2019 г.

от уебсайта EuropeReloaded.

от Free West Media Staff

24 април 2019 г

от уебсайта на FreeWestMedia.

Луиза-Мария Нойбауер.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.