четвъртък, 24 ноември 2022 г.

Киборгизацията, до какво води и как се отразява на живота

 Киборгизацията и до какво води

По време на сесията видях лицето си и отначало се ужасих. Нямаше очи. Белези и празни очни кухини. В същото време имах чувството, че знам защо се случи и че мога да отида и да видя подробностите. Оказа се, че имам хоби - да се превъплъщавам в тялото и да "помпам" способности от най-различен вид.

Дълъг период беше посветен на създаването на хибридни кибер-органи, когато възможностите на един биологичен орган (сърце, ръка, мозък, очи) се разширяват чрез всякакви хитри технически трикове. Така беше и тогава - окото беше центърът на доста сложна система, включваща възможността за виждане на електромагнитния спектър, инфрачервеното и т.н. Такава добавена реалност, обогатена със система за анализ, която веднага дава обобщена информация за това, което виждам. Много стана ясно след тази история. По-специално, че образите в сесията се разгръщат чрез усещане и знание, а едва след това чрез картината.



И така се случи ужасна катастрофа (която още не съм отишла да гледам), причината за която беше подменена картина в системата на окото ми и съответно фалшив анализ на нея и неправилно взето решение ( решение, взето въз основа на изкривена информация). След това изрязах очите си със собствените си ръце, викайки „Искам да видя истински“.

И – няколко инкарнации напомпаха този момент – как виждането се съчетава с чувство, усещане, знание. Случва се така, че когато се комбинират усещания, чувства и знания, картината на зрението (външния вид) вече се възприема като красива и удобна, практична за използване получена визуализация, а не абсолютна реалност. И следователно прихващането му, замяната му или рамкирането му е почти невъзможно или много трудно.

Киборгизация и уроци

Имаше и един много важен момент – от тялото, което запомни и показа колко болезнено и горчиво беше, когато си изрязах очите. И че всички възможности, които тогава търсих и създавах с помощта на технически устройства, всъщност могат да бъдат разкрити и коригирани, ако действаме в сътрудничество и в контакт с тялото. Тези тела сега са много заинтересовани да разкрият онези способности и потенциал, които присъстват в тях в скрита форма, но до които малко хора тук израстват и достигат. Да, такава работа ще изисква добро ниво на интелигентност и чувствителност, независимо откриване на вътрешно присъщите знания за това как работи конюгацията на духа, материята на тялото и видимостта, но всичко това е възможно.



За мен също беше важно да видя, че тогава си направих това - в разгара на момента, без да мисля. Рязах "от рамото". Че никой не се нуждаеше от такава моя „жертва“ и че би било напълно възможно да се развиваме, без да се лишаваме от очите си и без да се отказваме в същото време от опита на всички тези експерименти с кибер органи, тъй като той съдържаше много интересни неща и тези модели, които са използвани там, могат да бъдат взети и преработени в съзнанието и от материята на съзнанието и - това ще бъде като ръководство за естественото развитие на способностите.

Е, като цяло, според резултатите, стартирах регенерацията на окото и поисках възстановяване на паметта за това преживяване. В ход е разопаковане. Също така се оказа, че всички отговори на въпросите, които имах за сесията, бяха по някакъв начин свързани с тази история и с изборите, които бяха направени тогава. И след като напуснах гмуркането, гледам - ​​и очите ми са червени :) След няколко часа всичко се нормализира, но за мен такова съответствие беше изненадващо.

Пазителят дойде или по-скоро долетя - под формата на черен гарван, с око под формата на ярко син кристал. Комуникацията с него вече е в нормално състояние. Основното, което искаше да ми каже, беше да покаже колко малко проявявам любопитство към себе си и не получавам отговори на собствените си въпроси - къде са били отдавна и остава само да ги видя или просто да помисля малко, или - просто да започна да пиша. Че основната спирачка по пътя ми е именно малкото ниво на интерес към себе си. Постоянно изместване на вниманието към това как и какво се случва с другите, вместо вглъбяване в себе си. По-специално моят централен плазмоид (кристал, Искра), за който исках да задам въпрос, как работи. Пазителят каза, че вече два пъти е организирал пълна подробна демонстрация как работи този мой плазмоид, но тогава, разбирате ли, нямах желание да му обърна достатъчно внимание.

Освен това не беше упрек, нито „наказание” към мен, а – с абсолютно уважение към избора ми и със специфично чувство за хумор – той ми показа как понякога изглежда моето хвърляне от тази гледна точка. Беше много поучително :)

Киборгизиране. От коментарите:

Въпрос: Ако има усещане за рязко отхвърляне и отхвърляне на такова явление като „киберимпланти“, това вече съществуващ негативен опит ли е говорене или предразсъдъци?

О: Клоня към двете. зависи и какво се счита за импланти - доброволно доставени (както в статията) или не (както правят специалистите)

Досега не съм срещал човек, който да не е имал импланти от едно или друго ниво, поне от егрегор на медицина / работа или просто взет в тълпата (сега е достатъчно да мине през рамката на метален детектор) . Може би тези, които живеят далеч от цивилизацията в планините или пустинята, ги нямат ...

Доброволната киборгизация е започнала отдавна, има достатъчно джаджи и ако проводниците им още не са вкарани в нервната система, това не означава, че не я въздействат чрез радиация, фин план. Егрегорът на Apple има вана с кабели и виртуална реалност на ефирен пплан. Не е ясно дали вече го разработват или това е само проекция на желанията на компанията, които инженерите обмислят и ще реализират в бъдеще.



Киборгизацията, описана в публикацията, е доста често срещана в технократичните светове, защото не само хората имат желание да се настройват и/или да живеят вечно. Има цивилизации, чиито биокомпютри са толкова ефирни, че не пречат много на работата на тялото и наистина помагат. Такива технологии са описани в Echoes of the Silver Wind.

Но има тънка граница между лесната настройка и зомби фанатизма, към който е склонна голяма прослойка от населението (хората обикновено са склонни да доведат всичко до фанатизъм - от модните тенденции и култа към храната до идеите за Създателя, разногласията в които са пламнали по целия свят повече от сто години)

По един или друг начин, в милиони различни светове, душата ще се сблъска с такова преживяване, то може да се намери в медитации при поискване; оттам и отхвърлянето, защото има с какво да се сравнява на подсъзнателно ниво.

Твърдият техноген с жици и чипове и фините кристални/биоорганични технологии са съвсем различни неща. Първите най-често водят до потискане на съзнанието, упадък, унищожение и смърт на цели цивилизации. Последните ви позволяват да разширявате възможностите без потискане, да се развивате хармонично, без да нарушавате баланса между естествения и техническия еволюционен процес. Ясно е, че ВСИЧКО е нечия технология, но разликата е кардинална.

Между другото, "имплантът" не е само технологично устройство, произведено с помощта на технически средства.



Някои не се нуждаят от средства, достатъчно е мисловна форма или определена вибрация (например гняв, агресия), която сама ще образува имплант от космоса, защото те са в него под формата на семена - това е „наследството“ на други цивилизации и преживявания.

metaisskra.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.