вторник, 1 ноември 2022 г.

Tехнология за премахване на маските. Разпознаване на невидими за окото обекти - 1

 Въпрос: Какво отличава този социален ред от нашия, освен по-разширеното съзнание? (говорим за паралелен клон на Земята)

О: Те просто спряха да се страхуват от утрешния ден, спряха да го оставят да управлява живота им. Дълго време процесите на пробуждане на самата планета и нейните жители протичаха на заден план, но малко хора ги забелязваха ... цели нации започнаха постепенно да губят интерес към иманярството, животинския начин на живот, зашеметяващите телевизионни предавания и ужасните новини, химическите отравяния в храните и препаратите ... Нямаше революции, нямаше демонстрации, хората просто спряха да изискват и чакат промени, а просто се заеха и започнаха да се променят. Имаше много уволнения по собствена воля, интересът към корпоративните кариери беше заменен от разцвета на занаятчийството, индивидуалната креативност и себеизразяване ... Тези планетарни процеси постепенно премахнаха страха вътре, разтвориха го до точката, в която хората можеха вече виждат нещата без "очила", без проблеми, те започнаха да усещат потоците от енергия, да ги виждат, да виждат тъканта на пространството, да чуват музиката му, да виждат СЪЩНОСТТА... те просто се довериха на потока... когато си в потока, маските и мъглата падат от само себе си, виждате същността на нещата и съществата, скритото става ясно, вече не можете да бъдете измамени със сладка усмивка и гръмки епитети, защото външният вид на събеседника се променя, неговият слухов блясък ясно показва какъв е той в действителност. Като в сън, когато осъзнаеш и разбереш, че не близките ти са около теб, а някой е дошъл под тяхната маска. И когато осъзнаете това, те самите се плашат, защото всъщност не могат да направят нищо с вас.

Това също се случи там, само че в реалния живот: хората започнаха да виждат тънкостите на онези, които агитираха от трибуните за изнудване, война, насилие, крещяха някакви треторазредни призиви за кръвно отмъщение срещу врагове и неверници ... както крадците и лицемерите раздухваха в старата мелодия на гръмки лозунги и „велики“ цели на петгодишния план… и тогава изведнъж започнаха да се показват истинските им лица… сивата, студена, благоразумна енергия, на която служеха, която течеше през тях в света… и когато хората започнаха да го виждат и усещат, сивите не можеха да направят нищо, те просто трябваше да се махнат от трибуните, от управленските роли, защото никой друг не ги приемаше на сериозно. Случи се същият апокалипсис – свалянето на воалите на илюзията.

Само си представете: отивате на работа, всеки ден се кланяте на шефа си, за да не забави заплатата ви, търпите всичките му тормози през седмицата и пиянски лудории на корпоративни партита ... и след това отново! А шефът се оказва истинска жаба под маската на мъж и двамата добре го осъзнавате. Той винаги е знаел това за себе си, но го виждате в целия му блясък за първи път. За вас за секунда стават по-ясни тънкостите на всичките му напрегнати усмивки, бъговете на зениците, ходещите изражения на лицето, промяната в гласа, съскащото чакане... забелязали сте всичко това преди и някъде в дълбините на себе си сте подозирали нещо, но не е достигнало до съзнанието ви, защото е било тъмнина. И тогава бам! И когато се събудихте, всичко веднага си дойде на мястото! И нито той, нито приятелите му могат да направят нищо по въпроса, защото цялата им въображаема смелост и беззаконие бяха изградени върху това объркване, върху способността да лъжат, манипулират и да се преструват на господари на онзи живот на конвейера, който ви продадоха в замяна на своите заплахи и опаковки от бонбони. Ще продължите ли да работите за такъв нечовек, като цяло да го уважавате? Ще гласувате ли за такъв депутат или министър?

Въпрос: Разбира се, че не, той напълно ще загуби авторитета си в моите очи. Всъщност е смешно и банално да си представите всичко това ... В сънищата това се е случвало повече от веднъж: когато свалите маската им, реакцията им е като тази на млади пънкари, които сте хванали за ръката в джоба си .. .просто се разпръсват някъде.

О: Беше също толкова смешно в тази нишка, въпреки че не е съвсем удобно да осъзнаеш всичко това, дори е отвратително. Хората са емпати по природа, чувстваме лъжи и фалшификации, но не се доверяваме на чувствата си, заглушаваме ги и ни „помагат“ в това от детството. Там всичко беше абсолютно същото, но с появата на ново пространство доверието в собствените чувства се увеличи значително ... Разбира се, имаше опити за съпротива на ниво арести, провокации, санкции ... но събитията се развиха толкова бързо, че нищо критично не можеше да се направи, просто нямаше достатъчно ресурси и организация, избягаха така, че само петите им искряха! Живеят като чакали, всеки за себе си, макар и в глутница, та се караха помежду си дълго време, никой от тях не знаеше какво да прави, срещу кого да пише доноси и хората не приемаха подкупи от жаби. Те се опитаха, разбира се, да организират конфронтация, всичко е точно в същия стил, както го виждаме сега. Те се опитаха да изиграят картите на войни, преврати, епидемии, санкции, колапс на системата, дори взривиха някои вулкани, заглушителите бяха включени докрай, но се оказа, че бяха силно забавени, така им показаха ясно, че играта свърши , съжалявам ... и на хората им се даде време да видят тънкостите и да се откажат да участват в захранването на цялата тази банда и нейните продукции.

Когато беше достигната критичната маса и стана ясно, че малцинството от ясновидци, които са били напълно наясно с маските и които преди са били приемани за луди, за теоретици на конспирацията, те вече не са малцинство, че това е глобален феномен... тези гледачи и емпати започнаха да протягат ръка, да слушат и започнаха открито да говорят за това какво и как виждат, помогнаха на другите да развият вътрешно доверие в себе си и чувствата си, а не в нечии гръмки, но празни думи. В пика на процесите имаше нещо като продължителна тишина в ефира, имаше прекъсвания на електрозахранването, медиите работеха с прекъсвания, но най-важното е, че постоянният вътрешен диалог в главите изведнъж изчезна, защото заглушителите бяха покрити... има аналогия с трите дни на тъмнината, които по тяхно време ни бяха предсказани. През тези три дни на тъмнина, яркото слънце грееше, това беше просто рестартиране в съзнанието на хората, беше необходимо да свикнат с новите условия ... и тогава ... тогава искри и сърца започнаха да пламват във вълни и да изгарят всичкия умствен боклук, който е бил въведен в телата и пространството ...

В: Тоест според принципа „малцина ще събудят малцина, малцина ще събудят много, много ще събудят всички“?

О: Да. Също така там един от ключовите елементи беше такова нещо: някой е изобретил нещо като камера или филтър, който може да заснема холограми на маски ... след като хората се научиха да разпознават системните ботове, бързо стана ясно с кого наистина си имате работа , след това ефектът на пулсациите върху растежа...

Въпрос: Много интересно. И каква камера са измислили там?

О: Това дори не е камера, а някакъв вид приставка или нещо подобно, не мога да го разбера ... технологията очевидно е много проста и достъпна, но все още не разбирам как работи. Помага да се видят енергиите в по-широк диапазон и премахва тези, които принадлежат към плътния спектър, оставяйки само енергийната есенция. Някаква смесица между кирлианова фотография, ядрено-магнитен резонанс и рентген плюс още нещо, както разбирам. Светимостта подчертава... Ние също имаме такива технологии отдавна, те могат да се използват не само за диагностика на аурата, но и на чакрите, същностите в полето, много неща, които не можем да видим с окото...
Въпрос: Да, срещнах приятел, който напусна органите през 90-те, като взе със себе си устройство, което не само можеше да диагностицира присъствието на същности, но и да определи откъде са дошли тези същности... Мога да си представя колко много тази технология се разви от тогава...

О: Специалистите отдавна разполагат с такива технологии, но истинските професионалисти всъщност не се нуждаят от тях, особено "агентите Смит" ... Като цяло в този бранш се появиха или специални камери, или приложения или прикачени файлове за смартфони, които могат да обработват снимки, видео и звук в реално време… между другото, можете да ги определите някак си и по звука на гласовете им, има такова съскане на заден план… и няма никакви съмнения, защото дори и вие самите да не виждате и не чувате финия план, можете просто да насочите камерата към човек пред вас и след секунда да свалите маската му, да разкриете същността, истинското сияние ... и тогава всичко тайно в него става ясно, колкото и да се опитва да го скрие ... ако видиш маска и чернота в полето, тогава едва ли ще му се довериш, няма смисъл да говориш така, просто го игнорираш и си вървиш по пътя. Тази технология се разпространи в мрежата за няколко месеца, отначало се опитаха да я презаредят, но информацията беше в полевите структури на планетата и няколкостотин души можеха да я прочетат наведнъж, от които десетки я пуснаха в мрежата на различни платформи. Опитаха се да ги елиминират, дори някой беше ранен при това, но вече нямаше смисъл, започна ефектът на снежната топка.Въпрос: Тоест, както при нашия телефон - съзнанието на цивилизацията формулира искане, информационното поле издаде отговор и няколко души го разгледаха едновременно, подадоха патенти?

О: Да, точно така, само там нямаше патенти. Вчера създадох приложение, днес стотици приятели вече са го изтеглили, утре стотици хиляди. Всъщност няколко хиляди души получиха достъп до самата технология в различни версии, може би повече, виждам много светлини по цялата топка, само няколко десетки от тях приеха информацията и успяха да я превърнат в реалност. След това за сивите не остана ни най-малък смисъл да се опитват да скрият нещо, критичната маса започна да пробива през мъглата. Първо с подръчни технически средства, а после и без тях визията започна да се отваря...

Въпрос: Нека да разгледаме тази технология. Каква точно беше тя?

О: Имаше няколко различни метода… тук показват котка. Котките виждат добре не само в тъмното, те виждат финия свят, виждат същества, истинския външен вид на хора, сиви, Смитове, холограми, фантоми и затова съскат на някои гости или когато носите вкъщи истински неща. Технологията се основава точно на спектъра, в който вижда котешкото око...

Въпрос: Да предположим, че котешкото око вижда в ултравиолетово и инфрачервено лъчение, тоест спектърът му на възприятие е по-широк от човешкия. Какво следва?О: Тогава беше необходимо да разберем как да накараме човешкото око да започне да вижда фотони от този спектър. Показване: човек седи и гледа картината от екрана. И лъч светлина от такова малко фенерче се насочва в окото му, което бомбардира ретината с точно правилните фотони, такова синкаво лъчение продължава. От това окото започва да вижда в "котешкия спектър", някои ... или неврони, или кристали в окото се активират, които могат да четат информация от тези фотони ....

Въпрос: Защо са деактивирани сега?

О: Вирус е въведен в генетичния код. Изкуствено затъмнява пълния спектър на зрението. Фотонното бомбардиране на ретината премахва поне частично това блокиране, след което се трансформира цялата система за оптично възприятие, активира се зрителната кора на мозъка, заедно с нея хипофизата, хипоталамуса, някои други органи, фината настройка на централната нервна система. система ... всичко е взаимосвързано ... фигуративното мислене се възстановява, след това емпатията , след това други способности, започвате да осъзнавате енергията на пространството, вашите собствени потоци ... Има информация, която преди това можехте да видите в този „котешки спектър ”, тъй като слънцето още не беше покрито с куполи, то просто излъчваше тези фотони, от които окото се нуждаеше, беше синьо!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.