неделя, 30 октомври 2022 г.

Хора и нечовеци. Подбуждане към омраза, войни и други жертвоприношения - 2

 Лъжи и раздухване на омраза в отделен джоб на реалността на съвременен пример (говорейки за събитията от 2014 г.):

О: Събитията в Украйна са затворени от двойно поле - изглежда като двоен полупрозрачен купол, като два сапунени мехура върху чинийка, един в друг .. Самата Украйна е вътре в центъра, Русия е отвън. Наклонени лица, напрегнати, много, отвътре - също толкова напрегнати и уплашени - нагоре, но тези сфери се държат много странно...

Въпрос: Какво е странното?

О: Тези, които пипат външната страна с пръст - фолиото се притиска, но по никакъв начин не влиза в контакт с вътрешното и същото се случва отвътре.. между сферите има слой опушен, сиво-жълт, със сажди и неприятна миризма. Още не знам как да го дешифрирам. Фуххх, тази воня и дим в устата и вкус и миризма - толкова неприятно, ужасно :-(



Въпрос: Взаимно проникване на светове?

О: Не, Украйна е изолирана по някаква причина, но все пак изглежда повече като две реалности и затова няма разбирателство в комуникацията. Отвратително зрелище и въобще усещания... Знаете ли какво е интересно.. Вижда се така - има хора, които попадат в този димен и саждист слой, а отвън - които се намесват в събитията по един или друг начин активно , и отвътре .. Там, да, пълно е - ад, и лъжи, и машинации, война и прочие .. мерзост и беда. И те стигат до там .. хм .. поради собствената си агресия, мисли, активни действия, противопоставяне в душите и сърцата си .. така че, никак не е добре там .. Това е ясно - мислите формират реалността. Шокиран съм. Там има някакъв междусвят.. Вътрешната сфера е чиста и спокойна, въпреки че там всички са уморени, но няма война и агресия.. Страхът понякога минава на вълни. И навън е доста тихо. Някакъв междусвят е „намазан“ със слой реалност.

Въпрос: Тоест войната в междусвета е чистилище? И къде отиват след това чистилище? Вече беше казано, че изборът отдавна е направен и е твърде късно да се пие Borjomi, тогава за какво е чистилището?

О: За себе си ли питаш? Вашият избор - да, направен е, вашето чистилище изглежда различно - но всичко е фрактално и многостепенно. Спомнете си - когато звукът на вашето АЗ СЪМ достигне чистота и апогея си в тази реалност - пред вас ще се отвори нова, като нова "музика". И вие сами ще свирите и пишете нови симфонии за други играчи (*усмивка)

Истериците за война и взаимната агресия водят само до хаос в умовете и фантазии в сърцата. Фантазиите за раздяла са илюзорни, Пишат ви ги Разказвачите, не пишат много гладко, но се стараят. 



Изводи:

Една от основните задачи на земната цивилизация, наред с много други, е да комбинира аспекти от други светове, в които войните и насилието са довели до пълно или почти пълно унищожение, да намери компромис между насилствени и подозрителни души, за които агресията често е само отговор на всеки дразнител..

Войната винаги започва с отхвърляне в малкия град или по-скоро отхвърлянето се култивира в тълпата от „силните на този свят“, възползвайки се от невежеството на масите и изпращайки децата на други хора на клане под соса на разпространение на демокрацията , граждански дълг, любов към родината, оправдано отмъщение и други каузи на доброто в борбата със злото. Продължавайки да въртим това махало, проблемът никога няма да бъде решен, което системата се опитва да постигне, защото без това тя просто ще се срине.

Между другото, за родината

Знаете ли каква е разликата между гордостта от народа и национализма? Гордостта от народа не означава негодувание срещу други народи и още повече вражда по една или друга причина. Има приемане, поглед отвисоко на ситуацията, а не градски догми и миша суета, от която винаги започват големите конфликти. Можеш да се гордееш с народа си, но не и да го поставяш в челните редици на другите, защото всички са равни, въпреки че задачите са различни.

Ако човек има преувеличено чувство за „родина“, той е свързан с егрегора на тази конкретна родина, известен в тесните кръгове като Кали Ма и така възпроизведен през миналия век. Тоест към системата на управление на държавата, един от многото изкривени егрегори, които разделят народите на цялата Земя на „приятели/врагове” с помощта на древна магия и жертвоприношения, а не към светлия егрегор на Хората, а не към истинската Майка.

Национализмът е опит да се докаже/наложи мнението, че "ние" сме най-добрите, най-умните, а всички останали "те", особено тези, които не са съгласни с нашето мнение, са врагове. Обикновено същата "Родина". На същия принцип работят и всички останали ментални вируси, които проникват в съзнанието на пролетариата под прикритието на леки фобии и други отвори на прозореца на Овертон и след това се разпалват в глобални конфликти.

На пръв поглед всяка война е начин да се правят пари от мъката на някой друг.

Този доход може да бъде изразен във финансови термини, гласове, безвъзмезден труд, земя и ресурси, но никога не може да бъде оправдан с лозунгите, които обикновено използва пропагандата, а лозунгите никога няма да отразяват истинските причини за агресията. Ето как работи най-старият от принципите: „Разделяй и владей“, върху който се основава цялата власт на тази Земя.

Но преди всичко всяка война е масово жертвоприношение на онези богове, които надзирават „елита“, а доброволното участие в нея е саможертва.

И ако не успеят да направят жертви в желания мащаб (а глобалните конфликти вече са забранени от земните куратори, разрешени са само локални, иначе балансът ще се наруши твърде рязко), самолетите започват да падат и да се разбиват в сгради, гари и химически заводи експлодират, влакове излизат от релсите, зли наемници застрелват невинни карикатуристи и т.н.

Победителите във всяка война или революция винаги намират причини да се отърват от победените. Интересен е и цикличният алгоритъм, при който потомците на победените със сигурност ще отмъстят, за да си върнат контрола рано или късно, може би дори няколко века по-късно. Един зъл диктатор се заменя с добър демократичен президент, но същността на режима никога не се променя, винаги се свежда до борба за власт между групи от елита.

Всъщност властта е волята на елита, издигната в наложен закон. Народът сменя само шилото със сапун.

Всичко това създава адска примка: раздяла => омраза => война => отмъщение =>

Проблемът не е толкова, че младите души не могат да излязат от този цикъл в настоящото въплъщение, защото много хора наистина трябва да преминат през подобно преживяване, за да разберат „как да не го правят“, а че цели слоеве от реалността и душите в тях са заловени и се използват като батерии за определени сили, пречещи на човечеството да се развие в истинска космическа цивилизация, да направи онзи прословут преход към ново ниво на съзнание.

Омразата е не само отмъщението на един страхливец за страха, който е изпитал, но и рак на душата, вирус, който на нашите уредници им писна да лекуват. Ето защо сега има толкова висока смъртност в редиците на онези, които вече не дават надежда за поправка. Повечето от тези души след това се връщат обратно в самсара или се изпращат в по-сурови реалности на принципа подобно за подобно.

Затова помислете, драги господа радикали, националисти, антисемити и шовинистки патриоти, какъв принос имате вие ​​за вашата лична и обща еволюция на деградация, до какво може да доведе всичко това (поне за вас и вашите близки) и под чие влияние сте наистина себе си и вашите авторитети.

За кого се жертваш, или по-точно кой те жертва?




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.