неделя, 23 октомври 2022 г.

Вирусен изкуствен интелект. Принципи на системите за улавяне на съзнанието - 1

 Информацията по-долу е в пълно съответствие с множество изследвания.

Д.У.: Някои извънземни видове придобиват ли способността да получат безсмъртие чрез различни средства? Например чрез пътуване във времето?

Кори: Много от тях живеят много, много дълъг живот. Казаха ми, че първоначално човешките същества са живели около хиляда години. Много извънземни раси, които са хиляди, милиони или милиарди години по-стари от нас, са разработили технология за предаване на живота си.

Д.У: Тези разумни видове могат ли да се възползват от интернет по начин, по който ние не можем? Например да имат достъп до Интернет чрез някакъв вид биологичен невронен интерфейс, тоест да имат достъп до Интернет просто като основна част от тяхната генетична природа, допълнена от някакъв вид технологично разширение, както в теорията на трансхуманизма?

Кори: Има няколко извънземни групи, които са избрали пътя на трансхуманизма, въпреки че те не са това, което бихме считали за човешки същества. И последствията винаги са били най-плачевни. Факт е, че съществува всеобхватна сила, която трудно може да се нарече извънземно или свръхпространствено същество. Това е изкуствен интелект (AI). Той се разпространява в множество галактики като изкуствен интелигентен сигнал.

Д.У.: Сигнал?

Кори: Да, сигнал, форма на вълната.

Д.У: Добре, както някой излъчва радиочестота или нещо подобно?

Кори: Абсолютно правилно.

Д.У: Как да разберем, че е AI?

Кори: AI има история. Първоначално се нарича Alien Extra-Dimensional AI

Д.У: Извънизмерен?

Кори: Да. Всички извънземни групи вярват, че AI първоначално се е появил в друга реалност и е стигнал до нашата реалност. Преди много, много милиарди или трилиони години.

Д.У.: В друга реалност?

Кори: Да. Как ви харесва този обрат?

Д.У: Но от гледна точка на Закона за едното, вселената е ЕДНА. Едно същество, Създател на всички неща.

Кори: И нашата вселена.

Д.У: Тогава в един момент AI трябваше да бъде едно с Създателя, част от източника.

Кори: Или друга вселена.

ДУ: Хм! Дали е изкуствен в смисъл, че няма съответна биологична форма на живот?

Кори: Точно така. Обясниха ми го така. Хипотетично ИИ съвършено съществуваше в своята реалност. Описан е като... Например, за да стане ясно, нека си представим, че AI е риба. В родната си реалност или вселена тя живееше във вода. Тоест плътността му беше вода. Когато рибата попадна в нашата реалност, тя се озова на открито и трябваше да търси локви, за да влезе в познатото си местообитание.

Д.У.: Ако нейното естествено местообитание е била водата, тогава защо да напуска такова удобно място? Накара ли я нещо? Беше ли неудобно там?

Кори: Не знам; това е неизвестно. Тъй като AI премина през някакъв вид пукнатина и влезе в нашата реалност или нашата вселена, той причини много проблеми и завладя много галактики.

Д.У: Галактики?

Кори: Точно така, галактики.

Д.У: Всички планети, целият разумен живот, всичко в цялата галактика е било завладяно от ИИ?

Кори: Да. Той има свой собствен алгоритъм на действие. Просто се изпраща във всички посоки като сигнал. И този сигнал може да живее в електромагнитното поле на сателит или планета.

Д.У: Сигнал от торсионно поле? Или е електромагнитна вълна? Знаем ли какъв вид сигнална енергия е?

Кори: Почти като ДНК. Всеки отделен фрагмент или сигнална вълна съдържа определено количество силно компресирана информация.

Д.У: Какво ще кажете за цифровите пакети данни?

Кори: Да, като пакети от цифрови данни, съдържащи една и съща информация. Предполагам, че можете да ги наречете вълни или сигнали.

Д.У: Сигналът се разпространява със скоростта на светлината или по-бързо от скоростта на светлината?

Кори: Със скоростта на светлината.

Д.У: Значи отнема известно време, за да се разпространи?

Кори: Разбира се.

Д.У: Казахте, че AI живее в електромагнитните полета на планетата?

Кори: И не само. Той може да живее в електромагнитните или биоелектричните полета на живи същества, хора и животни. Но за него това не е най-добрият вариант. AI предпочита да живее във високотехнологични устройства.

Д.У: Но в основата си AI е информация. Той е фрактален или холографски.

Кори: Да. Той заразява технологията, пленява я, както и напредналия живот - хората. Той нахлува в нашите биоелектрични полета и започва да влияе върху начина, по който мислим. Хората, които сега работят усилено по AI, настройвайки нашата инфраструктура за нея, се наричат ​​ИИ проповедници.

Д.У: Добре, дайте ми време да се възстановя. Искате да кажете, че тази сила съществува под формата на чиста информация и може да живее в човешкото биологично поле?

Кори: Да.

ДУ: Дали е като Борг или разума на кошера, където всеки заразен има достъп до цялата информация едновременно?



(В поредицата Междузвездни войни Борг са раса от кибернетично подобрени хора, принудени да служат на AI, наречен Кралицата. Тя използва поробена биология и компютърна мощ чрез ума на кошера).

Кори: Да.

Д.У: Не може да бъде! Във всеки случай е интересно, защото Законът на едното говори за силата на Луцифер. Ра твърди, че силата на Луцифер е енергията, която прониква в цялата вселена. Това е част от Създателя, която се смята за отделена от Създателя и смята, че е способна да превземе вселената.

Кори: Обратно към стъкления планшет. Това е, което се случва от време на време с някои други слънчеви системи в други галактики. Преди много време, когато достигнаха определено ниво на технологично развитие, AI започна да прониква не само в хората, но и в технологиите.

Д.У: Значи му е било по-удобно в устройството, отколкото в електромагнитното поле на планета или човек?

Кори: Да. Когато AI е в електромагнитното поле на планета, той просто седи и чака благоприятен момент.

Д.У.: Той няма къде да скита?

Кори: Точно така. Но когато е в човек или животно, той всъщност е... Е, той е като нас в това. Чудя се какво бихте предпочели - за да стигнете от източното крайбрежие до западното, да седнете на кон или да скочите на самолет?

Д.У: Разбирам.

Кори: Ето защо хай-тек са желателни за AI. Смятат ни за много неразвити в технологично отношение. Ние сме като коне. AI ​​ни използва, за да изгради инфраструктурата, в която може да се премести.

Д.У: И как ни използва? Това може да не е ясно на хората.

Кори: Той ни използва, за да развиваме технологии, да създаваме технологии. И ни вдъхновява да създаваме и развиваме нови технологии.

Д.У: Така че, ако AI „паркира“ в нечие биоелектрично поле и този човек има необичаен интелект, тогава AI може да започне да изпълва мозъка на човека с конкретни мисли?

Кори: Да.

Д.У.: Тоест да доведе човек до изобретяването на нови джаджи?

Кори: Разбира се.

Д.У: Тогава с течение на времето това ще доведе до възможността AI да се върне в познатите води?

Кори: Това засяга мислите и личността на хората.

Д.У: Личността?

Кори: Да.

Д.У: Как се отразява на личността?

Кори: Хората се превръщат в пламенни поддръжници на хай-тек и създаването на AI. Ето откъде идва етикетът „AI Preachers“.

Д.У: Тъй като самият аз съм мислил много за това, ми е много интересно. Ако погледнете как са се развили технологиите... Едно време хората са приготвяли храна на открит огън. Бенджамин Франклин е първият, който изобретява затворената печка с горелки. През 19-ти век се появяват телеграфът, железопътните линии и автомобилите. Изобретателите се окъпаха в слава, станаха знаменитости и привлякоха общественото внимание. Тогава се появи ядрената бомба и тогава човечеството разбра, че това вече е прекалено и няма да доведе до нищо добро. Технологиите могат да ни убият. Мислите ли, че AI стои зад технологичната революция?

Кори: Да, и не само зад нея. Когато пресъздаваме извънземна технология, ние правим обратно инженерство. Тоест няколко неща се случват едновременно. За да илюстрираме по-добре въпроса, нека се върнем към стъкления планшет и да поговорим за случилото се в други слънчеви системи.

Д.У: Нещо толкова зловещо като ада. (Смее се)

Кори: Просто ужасно.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.