сряда, 5 октомври 2022 г.

Военният егрегор през очите на инсайдер - 2

 Същности и биороботи:

Не виждам същности и не ги различавам наистина, но по хората често мога да определя къде са живите души, къде са биороботите и къде е същността зад човека (тя може просто да го манипулира, добре, или човекът съзнателно взаимодейства с нея), може да има няколко, понякога връзка с някакъв вид колективна среда (някакъв вид егрегори).

Биороботите и падналите души ценят стабилността, социалния пакет и възможността да печелят от душата. Много души на воини са дошли за опит от войната и вече са разочаровани от системата. Казват, че ако всичко свърши до тук, ще намерят друга гореща точка в света и ще отидат да служат там. Срещах и ясновидци.

Като процент, ако грубо и приблизително, излиза 30 (души) на 70 (биомаса). В същото време щабът има повече души и взаимодействащи със същности. Биороботите са основно за масово производство, те не изпълняват особено важни задачи. Игри с войници, само на няколко нива. Някои души в крайна сметка се превръщат в биороботи. Твърде амбициозните губят себе си. Имах кратък опит като шеф, мога да кажа, че в контекста на системата е трудно да останеш себе си и да поддържаш същите отношения с хората.

Преди това се опитвах да не виждам и да не усещам много и като цяло да бъда готина(един вид бушона проработи). След като се събудих, страхът изчезна, чувствам се като съзнание, творец и вярвам на света и себе си. Искра под формата на съсирек от мощна енергия в областта на гърдите, точно под сърдечния център. Получавам повечето си отговори от там. Точно необходимото количество енергия. На многолюдни места (или в централа) ставам прозрачна и се опитвам да не лъсна. В същото време винаги запазвам свободата на избор, както преди да се присъединя към егрегора (имаше много интересни отворени начини), така и сега, дали да напусна след известно време или да остана по-дълго. Мислех, че се свързвам с егрегор, за да си дам време да не развивам способности, така че психиката да стане по-стабилна. И така моментът на събуждането беше донякъде неочакван. Питам защо: всичко се променя и ускорява и сега трябва да правя информиран избор, а не да разчитам на течението и подсказките. Между другото, когато влизах в инкарнация (като служба, работа), казах, че нямам нужда от съвети, ще действам сама. Така че те ме послушаха), въпреки че да, съветите бяха дадени главно ако аз самата го исках.

Как същностите влизат в тялото на носителя:

Не винаги влизат, често са наблизо, връзката е силна. Признак за влияние е в твърде големите амбиции и комплексите за малоценност (много генерали имат комплекс на Наполеон). Често несъзнателно и силно се стремят да се изкачат по-високо, съгласявайки се с всички условия или не забелязвайки дребния шрифт в договора. Над много, същността поема пълен контрол, измествайки личността и душата (ако има такива).

Срещнах типични хетеросексуални. Възрастта е различна. Интересното е, че са предимно блондинки. Обикновено съпругите или любовниците на важни шефове. Всичко е както навсякъде. Който е дошъл наскоро - първо намира началника на ниско ниво. Манипулират го както си искат, човек едва не си губи главата и прави много неща, които преди не би направил. Те идват, защото изглежда не искат да зависят от никого, а в тази среда има много мъже, от които обикновено избират най-влиятелния и който ще бъде точно за тях. Очите на такива млади дами през цялото време ми изглеждаха влечугоподобни, въпреки че се опитах да отхвърля тези мисли.

Частта, в която се намирам сега, беше минимално засегната от извънземно влияние. Благодаря на властите, които дълбоко уважавам. Може да се каже, че това е курорт. Но властите бавно се изтласкват и скоро ще настъпи замяна. Е, аз съм на път към по-строга организация, където мога да изразя себе си повече и да направя нещо, вече съзнателно.

За конфликта на братски народи:

Днешната ситуация е подобна на сблъсъка на челата на братята. Приятелството и евентуалното бъдещо сливане на двете държави, които могат да образуват едно нещо, много силно, станаха неизгодни за някого. А от друга страна, имаше изпълнение на волята на тези същнпсти. С Крим ще е така, а на границата така. Сега малко се успокои, но все пак непрекъснато се правят жертвоприношения за поддържане на огнището.

Върховете в егрегора (министър и т.н.) са наясно със ситуацията, но са принудени да приемат условията, за да останат на място и по някакъв начин да се опитат да влияят. Те имат хора под свой контрол, които са напълно контролирани от субекти (генерали). И по-нагоре в йерархията по различни начини, но колкото по-висок е рангът, толкова по-силен е контролът отвън, най-често неосъзнат.

Малко уточнение относно видимите върхове във военния егрегор:

- президентът и приближените му са марионетки, но го разбират (стремили са се към властта и са я достигнали), няма връщане назад, стремят се да запазят това, което имат, на практика изобщо не проявяват лични качества;

- министерството на отбраната и началника на Генералния щаб - в по-малка степен марионетки, са напълно наясно с цялата ситуация и далеч не са доволни от нея;

- генерали и командири на различни видове войски - под властта на същности, рядко някой осъзнава това;

- по-нататък е най-различно, но щабът гъмжи от същности. И там се търсят предимно властолюбци, готови да сключат договор с тях в името на позицията си. В по-леките части много бойни офицери са хора на честта.

Колкото повече се задълбочавам в това, толкова по-нелепо и абсурдно изглежда всичко. Това е траш. Почти всеки вижда това, но все още не го забелязва и не го осъзнава напълно. Всичко бавно, но сигурно върви към логично продължение – завършване и срутване, или превръщане в нещо друго. Най-вероятно постепенно ще се трансформира в нещо друго.

Ако една държава може да принуди човек да рискува да бъде убит или осакатен във война, обявена по усмотрение на държавата, за цели, които лицето може да не одобри или дори да разбере, ако не е необходимо неговото съгласие, за да го обрече на неописуеми мъки - това означава, че правата се отричат ​​от държавата като принцип и че държавата вече не е защитник на човека - няма какво да защитава.

Неизвестен източник.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.