събота, 15 октомври 2022 г.

Глобален предиктор. Войната на боговете и бъдещето на цивилизацията - 1

 Всички основни събития в човешката история имат няколко нива на „истина“ и причини, които не винаги са ясни за лаика. Вземете например текущата пиеса, наречена ковид и рециклиране.

На повечето хора им е трудно да приемат, че така нареченият ковид е продукция с глобални размери, координирана от един център по почти същия начин, както всички други кризи, войни и терористични актове, които променят хода на нашата история.



Разликата е, че преди тези центрове бяха разпръснати, но сега трябваше да обединят усилията си по причини, които ще обсъдя малко по-късно.

Като начало си припомнете събитията от 11 септември и до какво доведоха. Колко време администрацията на САЩ настояваше, че арабските терористи са причинили разрушаването на кулите близнаци, въпреки че с течение на времето много доказателства сочеха към съвсем други бенефициенти.

Ако все още вярвате в официалната версия, то поне се запитайте как ТРИ небостъргача са могли да бъдат унищожени от ДВА самолета с видими следи от контролирани взривове.

Последствията от това събитие са известни. Американската машина, която повече от половин век води безкрайни военни операции по цялата планета и постоянно се нуждае от нови територии за изхвърляне на остарели боеприпаси, получи бустерна доза безнаказаност и храбро се зае с демократизирането на потиснатите народи и пречистването света от собственото си измислено зло.

Мисля, че всички помнят последвалите заграбвания на територии в Близкия изток, Афганистан, Арабската пролет и бежанската криза в Европа. Милиони съдби бяха унищожени само защото беше изгодно на шепа силни на този свят.

Нашата история е пълна с подобни примери в по-далечното минало. Спомнете си за 1933 г. и опожаряването на Райхстага от Хитлер, за да шокира общественото мнение и да вземе властта напълно в атмосфера на паника и страх. Това, до което в крайна сметка доведе това улавяне, е добре известно на всички, но споровете за подробностите все още продължават, а причинно-следствените връзки са напълно неразбираеми за мнозина.

Нива на разбиране на реалността

Това недоразумение възниква, защото 80% от населението на света получава новини от учебници и централизирани медии, които пренаписват историята в реално време и се управляват от същите групи, които стоят зад подобни събития.

Програмираният патриотизъм и пълното доверие в пропагандата формират картина на света на такива хора, като им пречат да погледнат отвъд позволеното.

Тези хора са стадо. Поне така системата ги третира като стадо, хладнокръвно прехвърляйки своите жестоки измами, кризи, войни и други пандемии от едно поколение на друго. Работническата класа, средната класа и низшите ешелони на т. нар. елит са в дъното на пирамидата на познанието – те са зомбита, пушечно месо, добитък за управляващите олигарси. Всякакви намеци за гореизложеното се разглеждат с притворено око, а самият източник на информация веднага се етикетира като психопат и теоретик на конспирацията.

На тези нива на разбиране на реалността видимата власт се разглежда като абсолютна истина. Президентът, свободата, демокрацията, намаляването на данъците и националната сигурност изцяло заемат информационното поле на такива хора. Корпорациите и картелите не са нищо друго освен продукт на свободната пазарна икономика, а министрите и депутатите желаят само доброто на народа, просто не винаги успяват.

Тези, които са малко по-отворени към истината, имат свободно време да четат независими разследвания и се интересуват от делата на света около тях, разбират, че повечето терористични актове и преврати в света са дело на разузнавателни агенции, които това за нагнетяване и затягане на винтовете.



Системата работи на принципа „създайте проблем – изчакайте реакция – предложете решение“. По-нататък изплашеното население ще бъде готово да отстъпи свободите си на всеки спасител, защото ще трябва само малко да се откаже от правата си.

А сега си спомнете колко бързо с появата на ковида същите тези терористи изчезнаха от нашите екрани, войните в Сирия и Либия изчезнаха, ИДИЛ и Ислямска държава изведнъж се успокоиха. Колко бързо инвазията в Украйна беше смело свалена от екраните от самия ковид и свързаната с него истерия. Това внезапно превключване на вниманието беше невъзможно да се осъществи без глобална координация и за режисьорите стана безсмислено да поддържат няколко сюжетни линии наведнъж.

Сезонният грип убива стотици хиляди всяка година, но малко хора заекват за него, да не говорим за милионите смъртни случаи от глад, липса на вода, алкохолизъм, рак и хиляди други причини, за които просто не е изгодно да се говори. Колко нерентабилно е да се пусне фикус в Африка, където просто няма какво да се краде, така че там го нямаше доскоро, докато режисьорите осъзнаха грешката в сценария и излязоха с омикрон.

Чрез правилното манипулиране на статистиката и общественото мнение можете да убедите хората във всичко, особено ако те са свикнали от поколения да смятат тялото си за глупаво, безпомощно и нуждаещо се от химическа отрова, за да се възстанови, въпреки че е в състояние да се излекува само , просто трябва да създадете благоприятни условия за това.

Страхът и ескалацията на паника имат обратен ефект, те създават благодатна почва за нервни сривове и депресия, а с тях и физически заболявания, които след това могат да бъдат представени като пандемия.

За да продължат своите вътрешни схеми, за държавите и олигарсите е изгодно да държат хората в постоянен страх и напрежение, пренасочвайки вниманието на хората от едно събитие към друго, като никога не им позволяват да разберат реалността на случващото се.

Тероризмът, кризите и други вируси идеално отвличат вниманието на пролетариата от икономическите измами и преразпределението на властта, прикривайки нагло рейдерско завладяване на частни предприятия и цели индустрии с държавна помощ.

В същото време никое събитие не може да бъде изключително лошо или добро, винаги има различни аспекти и нива на разбиране. Всяко събитие, особено такова мащабно като глобална пантомима, има няколко нива на причинно-следствени връзки, разбиране и възприятие. Единственият въпрос е, че тези нива не са видими за всички или не се виждат веднага.

Поставяне под контрол на икономиката

На примера с ковида ситуацията е следната:

На най-елементарно ниво повечето са убедени в глобалната пантомима, въпреки че информацията, че статистиката е специално нагласена за манипулиране на общественото мнение, отдавна я има дори на сайта на СЗО.



Накратко, ковидът съвсем „случайно“ избухна точно по времето, когато световните пазари се подготвяха за неизбежно връщане назад след много години на растеж, просто беше необходимо да се засили това връщане назад в ключов момент, създавайки „черен лебед“, за да изкупят евентуално по-евтини акции, да удушат малкия бизнес и да извършат рейдерско превземане на лакомства от икономиката, които не са подготвени за такива драстични промени, а акциите им се сринаха със 70-90% за няколко месеца (туризъм, авиокомпании, круизи и др.).

Същото се случи и на 24 февруари, в деня, в който беше обявена „специалната операция“ в Украйна, само че този път всичко се случи за няколко часа. Сутринта руските акции се сринаха с 30-65%, но до един момент следобеда много от тях бяха купени с огромна отстъпка. Всички акции започнаха мигновено да растат, сякаш по команда точно в 12:00 московско време и се възстановиха силно за 30 минути. Всичко това говори за пълна управляемост на процеса. 



Не е трудно да се досетите, че следващото ниво е откровен концентрационен лагер със задължителни ваксинации и QR кодове, в които държавите се опитват да прокарат цяла цивилизация, както нацистите се опитаха да направят навремето. И този концентрационен лагер има точно същото отношение към грижата за населението, каквото имаха идеите на администрацията на Буш към освобождението на потиснатите народи на Ирак и Афганистан. То има същото отношение към „здравето на цивилизацията“, както идеите на Хитлер към здравето на арийската нация. Целта на евгениката не е да лекува хората от въображаема инфекция, а да създаде послушно стадо от контролирани и сплашени роби.

Цинизмът, грубостта и арогантността на управляващите структури в условията на необявената пандемия говорят сами за себе си: те се страхуват за властта си и се опитват да я запазят на всяка цена, въпреки че самите те отдавна са оплетени в собствения си абсурд. и противоречия. Това поведение е присъщо на наркоманите, чийто смисъл на живота се свежда до получаване на нова доза. Зависимият ще краде, лъже, ще измисля нови извинения и ще манипулира, само за да предотврати абстиненцията, равносилно на смърт. Животните, закарани в капан или в състояние на бяс, се държат почти по същия начин.

Глобален предсказател и концептуална власт

„Напредналите“ наблюдатели на представлението разбират всички най-нови факти и дори повече. Те знаят, че има правителство зад правителството, което не се показва публично. Концептуална власт, която остава невидима и непозната за широката публика, но очевидно се корени стотици години в миналото.

Масони, илюминати и други "черепи и кости" не играят покер на своите събирания. Те решават съдбата на света зад затворените врати на елитни клубове, в които от поколение на поколение водят децата си за ритуали, чийто смисъл те самите не винаги разбират. Междувременно именно на тези ритуали и посвещения те обръщат специално внимание, както при закрити врати, така и съвсем публично.



Дълго време елитните клубове на избраните бяха в конфликт помежду си за световно господство, правейки афери в отделни региони, но сега трябваше да обединят усилията си, за да оцелеят в установената система.

Те подготвяха тези събития дълго време и говореха на света с образния език на обществени ритуали и знаци, позволявайки на „своите“ да разберат за подготовката на глобална измама и призовавайки духове с всички възможни средства.



Какви други причини за събитията, които се случват, могат да съществуват на това ниво и какво общо имат с това ритуалите на някои луди масони, ще попита читателят ...?

И ако ви кажа, че сред всичко изброено по-горе, както 11 септември, така и настоящото производство на наши дни са актове на ритуално жертвоприношение? Че това е същият тип жертвоприношения, които Хитлер методично е използвал в концентрационните си лагери. И те правят това, защото други видове ритуализъм, които им позволиха да държат власт над съзнанието на милиарди в продължение на много години, спират да работят.

Делириум на луд и провокация, нали?

До този момент дори най-либералните и открити наблюдатели започват да търсят врата към изхода, защото всички тези окултни глупости далеч надхвърлят тяхното информационно поле. Не може да бъде, защото никога не може да бъде!

На следващото ниво на разбиране Концептуалната сила започва да придобива съвсем различно значение. Нейните корени се простират по-дълбоко в миналото, стигайки чак до египетските жреци и по-нататък във времената, маскирани от официалните лица под "каменната ера". Времена, които бяхме принудени да забравим, методично изтривайки историята на една древна и мощна цивилизация от нашата колективна памет.

Семействата на избраните, криещи древни знания от останалата част от човечеството в продължение на хиляди години и продължаващи да го правят до ден днешен, са намерили много начини да контролират вниманието и енергията на милиарди ... Има стотици, ако не хиляди, методи за този контрол, но основният е страхът и раздялата.

Същността на предсказателя

Но дори ТОВА не е всичко...

Какво ще направите, ако ви кажа, че от хиляди години на нашата земя е съществувала система, изградена за извличане на нашия човешки потенциал в полза на същество, което изобщо не е човешко?

Какво бихте направили, ако ви кажа, че Глобалният предсказател наистина съществува и ръководи нашата история от началото на човечеството? Имам предвид десетки древни цивилизации, а не само няколко хиляди години от официалната версия.

Че се храни с нашия страх, тъга, гняв, омраза, мъка и разделението на врагове и приятели, здрави и болни? Че самата енергия на нашите емоции може да бъде събрана по същия начин, по който събираме ултравиолетовите лъчи на слънчевите панели.

Че самата концепция за енергия не се ограничава до електричеството или атома. Че в метафизичната реалност, от която произлиза същността на Предсказателя, излъчванията на човешката мисъл и емоции са толкова ценни и мощни, колкото енергията на хиляди слънца тук във физическата реалност? И че най-сладкото лакомство, което позволява на Предсказателя да се напие на воля, не е нищо друго освен продуктите на нашия страх.

Защо продукти?

Да, защото имаме две от най-основните емоции, върху които първоначално е изграден първият холографски прототип на човешката Душа. Любов към света и страх от неизвестното. Всичко останало създадохме сами.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.