вторник, 11 октомври 2022 г.

Психотронни експерименти или защо често чуваме шум в ушите - 2

 Генерал-майор от резерва на Федералната служба за сигурност на Руската федерация Борис РАТНИКОВ:

– Наистина днес САЩ разполагат с микровълнови генератори на насочено модулирано излъчване, които могат да предизвикат появата на „радиозвук” в главата на човек. Самият ефект понякога се нарича "гласът на Бог". Американците харчат около 150 милиона долара годишно за подобни изследвания. По моя информация напоследък у нас се е възобновило подобно развитие.



Статия на ABC News от 8.07.2008 г. Дейвид Хамблинг - Микровълнова лъчева пушка контролира тълпите с шум - съобщава за работа по устройство MEDUSA (Mob Excess Deterrent Using Silent Audio) - за разпръскване на стачкуващите с микровълнов звуков ефект "достатъчно силен", за да причини дискомфорт или дори инвалидизиране. Тъй като звукът не влиза през тъпанчетата, човек не може да го блокира. Устройството може да изпраща вербални команди директно към човешкия мозък.

Разликата между MEDUSA и другите устройства е, че има реконфигурируема антена и може да изпраща лъчи както към един обект, така и към група обекти едновременно. Сиера Невада каза, че демонстрацията ще бъде готова след една година и 18 месеца след това устройството ще бъде готово за употреба.




Подобно устройство вече беше използвано за разпръскване на демонстрация в Тбилиси на 7 ноември 2007 г. Журналистите на NTV се заинтересуваха, когато видяха на видеото непознато устройство под формата на плоча с форма на диамант върху кола, която разпръсна тълпа от демонстранти в различни посоки.

Благодарение на журналистите стана известно военно психологическо устройство, разработено в СССР и регистрирано в Държавния комитет за изобретения на СССР като устройство за радиохипноза. Този микровълнов генератор и излъчвател на електромагнитни вълни с определена честота и форма на сигнала може да приспи цял град от разстояние няколко десетки километра.



По инициатива на САЩ в НАТО е създадена специална работна група за координиране на разработките в тази област във Великобритания, Франция, Германия и Дания. Генераторите, създадени от Франкфуртския институт по химични технологии (Германия), са проектирани да се справят с големи тълпи по време на бунтове.

Според военни експерти американската армия, използвайки безпилотен летателен апарат, е в състояние да използва микровълнов генератор, за да спре вражеските десантни кораби на няколкостотин метра от брега. Стокхолмският международен институт за изследване на мира (SEPR1) изчислява, че през следващите две години разходите на САЩ за разработване и закупуване на несмъртоносни оръжия ще надхвърлят един милиард долара.

Полковник от запаса, старши офицер от първи отдел на пети отдел на Комитета за външноикономически връзки към КГБ на СССР Владимир НИКИФОРОВ:

- Преди това лъч на радиооблъчвател от телевизионната кула Останкино с ширина до десет сантиметра „мигаше“ за всичко на стотици километри, превъртайки се като шнур. И можеше да повлияе на мозъците на хиляди хора, които, попадайки под него, не разбираха какво се случва с тях. Сега има хиляди такива съоръжения.

Например, до много крайградски магистрали има метални мачти с маяци на върховете или плочи „палачинки“. Всички си мислят, че са инсталации за мобилни телефони. Но всъщност това са психогенератори, които са в състояние моментално да отпуснат или дори парализират облъчения човек от разстояние. Вярно е, че все още не са проведени масови експерименти: технологията не е напълно изпитана.

Това са (ELF towers) кули с честота от 3 до 30 Hz. Такава честота е предназначена за комуникация с подводници, потопени в дълбочини, където не достигат електромагнитни вълни с други честоти; изследване на океанското дъно и недрата на земята. Не са за мобилни телефони.

Подобен принцип на действие, базиран на сигнал с определена форма, е американската изследователска станция в Аляска HAARP (HAARP-High Frequency Active Auroral Research Program). Амплитудната модулация на носещия сигнал на тези станции чрез нискочестотни сигнали, съвпадащи с алфа-тета-ритмите на човешкия мозък, може да повлияе на благосъстоянието и емоционалното състояние на населението на цяла страна.



Последиците от използването на такива оръжия са:

1. Масови психофизически заболявания до „летален” изход.

2. Създаване на послушен „масов” човек чрез скрито насилствено манипулиране на неговото съзнание и поведение.

3. Екологична катастрофа на планетата поради необратими генетични мутации и нарушения на генно ниво.

Някой псува в главата ми

И HAARP, и кулите са част от един голям проект на НАСА - Project Blue Beam (Син лъч). Проектът включва създаването на глобално холографско шоу на тема появата на пророците със светлинни триизмерни проекции в небето в гигантски мащаб на базата на съвременната технология на триизмерна цветна пространствена холографска проекция на световно холографско шоу с демонстрация в съответствие с основната религиозна предразположеност на населението на явяванията на Христос, Мохамед и др.

Целта е да се създаде масивна илюзия, че Бог говори на хората. Освен това, чрез въздействие върху съзнанието с вълново излъчване, всеки се довежда до идеята за необходимостта от един-единствен Бог, като общ спасител. Въздействието в допълнение към визуалното трябва да бъде придружено от въздействието на нискочестотни диапазони.

Главоболие и психоакустика

Преди майските празници, а и по време на тях, много чувствителни хора, включително и някои от нашите читатели, изпитаха странни усещания - умора, сякаш след тежка работа, и в същото време безсъние, главоболие и проблеми с концентрацията. Какво е, попитаха ни? Изведнъж на 12 май всички тези симптоми изчезнаха. Странна афера.

Психоакустиката е наука, която изучава промените в човешкото поведение под въздействието на звук със специални честоти (инфразвук), реч и музика. Ако дори преди 50 години тази тема само се изследваше, днес така нареченото „несмъртоносно оръжие“ се използва в пълен ръст в армията и дори в полицията.

След това си спомняме такова явление като ефекта на Кей или, както по-често се нарича, радиозвук. Известно е, че основата на човешката нервна система е електрохимията и това, което възприемаме като звук, светлина и т.н., не е нищо повече от електрохимични сигнали в рецептори, които отиват до мозъка по нерви като жици и се интерпретират допълнително от мозъка като усещания. Но също така е известно от физиката, че ако проводник се постави в електромагнитно поле, тогава в проводника ще се появи електрически ток. Следователно, ако експериментирате с честотите, с които субектът ще бъде облъчен, тогава чрез електромагнитни импулси (като радиовълни или електрическо поле в битовите електрически мрежи) е възможно да постигнете появата на усещания в него. Например илюзията за чуване на звук. Такава илюзия се нарича радиозвук, който дори може да бъде отвъд прага на слуха или може директно да излъчва реч по радиото - без никакъв приемник. Приемникът в този случай са нервните центрове на ухото, които действат като антени.

И накрая, има такъв доста известен феномен като метода на Фол - експресен диагностичен метод, който използва резултатите от измерването на електрическото съпротивление на кожата на пръстите на ръцете и краката, на ушите и т.н., за да постави диагноза. . Както всички подобни методи, методът на Фол може да се накара да работи и в обратна посока – чрез радиозвук да се предизвикат необходимите промени в органите и системите. Освен това трябва да се отбележи, че енергията, необходима за тези ефекти, е незначителна.

Между другото, златото в телефони и други джаджи също се използва не само като добър проводник. Едно от неговите свойства е натрупването и предаването на информация за формиране на намерение.



От коментарите:

Чува се преди звука от ултразвука. Може да бъде различен, с различна „тоналност“, височина, честота, понякога няколко песни са наслоени една върху друга, случва се - като в морзовата азбука има дълги и къси редуващи се звуци ... но като цяло това е непрекъснато много неприятно режещо звънене. От зарядни за мобилни телефони, особено от моя самсунг - също има такова скърцане, но е по-тихо и по-търпимо. Понякога за целите на тестване, когато тестват вълновия ефект върху населението. в големите търговски центрове фоновата музика често се преплита с ултразвукова песен, също и кодирания - за консумация)), но те не са толкова разрушителни и можете да се предпазите - обикновено просто „променям честотата“, като радио, преконфигурирам вътрешния си приемник към по-високи честоти. Или се разтваря, ставам по-малко уязвим, ако усетя въздействието.

Изобщо не мога да заспя, докато не изключа всичко, чувам и усещам всичко, особено Wi-Fi, в главата ми е като тежест, като някаква тежка мъгла.

wi-fi е отделна песен ... апартаменти, къщи, квартали, заплетени във вълни ... навсякъде е, вездесъщ wi-fi)), имаме рутер у дома, изключваме го през нощта, разбира се.

Но относно ултразвуковото почистване на лицето - това е лошо нещо ... направих го само веднъж тази пролет, стигнах до един московски салон)) и така на всеки 3-6 месеца ходя при моя козметик за грижи, плюс дарсонвал у дома вече 10 г., болката от ултразвуковото почистване беше невероятна. Повърнах на дивана, изпаднах в шок в областта на китката - там, където е носена гривната с кондуктора, и там, където устройството докосна лицето ми. Настъпиха изгаряния на кожата. На това място се появиха две звезди, изчезнаха след около седмица .. и като цяло те извършиха почистването, не издържах. Жената медицински козметик, която извърши процедурата беше шокирана и повтори, че това е невъзможно - че ще ме боли! Че тя никога не се е сблъсквала с такова нещо и това не може да бъде, защото не може ... и се заклех да ходя на такива "ритуали за красота" .. по-добре по стария начин, с доказани методи))

https://metaisskra.com/blog

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.