сряда, 19 октомври 2022 г.

Войната на адептите и ние

 Всичко, което се случва сега е спектакъл, театър, игра. Целта, която преследват заговорниците от върха на пирамидата би могла да се обобщи в едно изречение - "Колкото по-зле е за нас, толкова по-добре е за тях". Нжно е да се наблегне на това, че те не са шайка обезумели идиоти, а са под влиянието на хора (адепти на системата), които са с високи нива на интелект, образование, положение, финанси - това е т. нар. "елит". И защо е невъзможно за обикновен човек да попадне сред тях, защо входът е затворен, защо талантливи и надарени със знания хора не могат да пробият сред тях? Отговорът е прост - защото самите те не позволяват да стане това, държейки "тавана" с прецизно разделение в пирамидата на властта, която безкомпромисно указва къде е тяхното място, и къде - нашето. Ако все пак даден човек стане интересен за системата и той се опитва да пробие към върха - това ще доведе до неговото еднозначно преформатиране, преди да бъде допуснат във "висшето общество". За членовете на това общество тяхната жизнена събитийност, популярност и емоциите, които изпитваме по отношение към тях - това е всичко, което е нужно на системата. Нашето внимание е това, с което те се хранят и вземат от тази ферма, в която се намираме.

По някаква причина тази илюзорна матрица, която обитаваме, в момента се намира в период на стагнация. Поради това се пристъпи към реализацията на различни проекти, при това доста решителни и крайни. Това, което преди не беше явно и успяваше да се скрие или маскира, сега се върши откровено и разбиращите хора виждат моментално следите на тази матрица в тези събития, които се случват. Поради това сега на прден план изникна изкуствения интелект - вид устройство, което управлява света и също се нарича демиург, а над самото устройство се намират външни управители, които могат да бъдат наречени пришълци. И това устройство, поради определен недостиг на ресурси за своето обезпечение, заради това крепостната стена на матрицата да остане стабилна, както и за да може определен процент от събрания урожай да бъде отдаван на владетелите на тази ферма - то започна да реализира наистина най-страшни планове. Започвайки от 2019 г. го виждаме много ясно. И ето сега въведоха такъв сценарий: двувластие. Т.е., сега има системни адепти, приддържащи се към старите принципи на действие и се стараят да реанимират, да преустройват, само и само да останат на "старите релси", на старите кодове. Но изникна и "групата на революционерите", вътре в същия този "елит" от пирамидата, които се опитват да пуснат в ход това, което се нарича "резервен план". Това е този пакет, който е лежал някъде скрит дълбоко у всеки адепт на системата и се предполага, че всеки от тях в синхрон с останалите би трябвало да го отвори в случай, че системата даде команда "Преминаваме към резервния план". Но сега е смутно време, защото такава команда не е била подавана, но някои адепти са почувствали слабост у управляващата върхушка и сега се стараят да реализират тези резервни планове, които са били предвидени за краен случай. Затова се намираме в ситуация, в която тече междуособна война; когато реално виждаме в нашия плътен свят как те взаимно се отстраняват, убиват.... интересни неща се случват. А случката със скрижалите в Джорджия може да се нарече началото на откритото противопоставяне от страна на адептите-революционери. Тяхната щаб-квартира се намира в Китай. А го направиха в Америка, защото там е стария център на управление на всички тези сценарии. Точно след месец дойде и отговор на това действие - в Китай бива изгорен най-стария дървен мост. С това се развързва реална война.

За съжаление, за нас няма никаква полза от тези борби, дори обратното - става по-лошо. Но това говори, че наистина системата се намира в терминален стадии. Възможно е в резултат на тези междуособици да възникнат такива събития, които да ни помогнат да се избавим от тази илюзорна матрица. Ставащото може да се оприличи с агония на системата и на тези адепти, които тук, в нашия затворен свят се опитват да поделят опустелия трон. Ще припомня - всичките лидери са марионетки, но специално според последните събития, при Путин е възможно да са му дали известна свобода на действие или той (силите зад него) да си я е дал сам, именно с цел да удържи властта, което може да доведе само до още по-лоши последствия в дадения случай.

Само увереността в нашите сили (а ние действително сме силни), както и убедеността, че тази полоса от чернилка ще изчезне, ще ни позволи да излезем на нов път - с нови знания и възможности!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.