вторник, 4 октомври 2022 г.

Безжични и жични слушалки. Въздействие върху енергията

 Безжични и жични слушалки. Каква е разликата по отношение на енергията? По време на сесията изплува въпросът за безжичните слушалки. Кратка информация:

Безжичните слушалки на фино ниво нарушават мозъчните вълни. С безжичните слушалки около главата се образува подобие на шлем, сфера. С кабелните слушалки е подобие на кабел в ефирен план. Шлемът блокира честотата, налага филтър върху поточно предаваната информация, предотвратява нейното получаване и опростява възприемането. Полето остава известно време след отстраняване на безжичните слушалки и след това се стопява.

Обикновените кабелни слушалки създават нещо като мембрана от ухо до ухо през мозъка. При безжичните слушалки тази лента се създава около цялата глава и частично се спуска до раменете. При големите професионални слушалки е същата история, както при безжичните - над главата се създава голяма дъга. Потокът от енергии е блокиран, за него става трудно да влезе в главата, той отслабва, става по-оскъден, разбирането е опростено, човек може забележимо да загуби осъзнатост и логическо мислене, да не говорим за интуицията, многоизмерното мислене и възприемането на финия план. Избраният поток от енергиен ресурс се пренасочва към егрегора на марката.



Безжични и жични слушалки. Въздействие върху енергията

Безжични слушалки и влиянието на егрегора Android

В същото време егрегорът на Android изглежда като огромен облак с много телефони, които отиват на различни марки, т.е. Apple може да помпа много по-силно само поради броя на различните входове, а не защото е по-лош или по-добър от ябълка. Всяка икона на самия екран също е портал към егрегора на марката или онези информационни слоеве, с които е свързано приложението (игри, шоубизнес, финансови и т.н.).



Безжични и жични слушалки. Въздействие върху енергията

Интернет връзки

Допълнение от сесията на новите хипнолози:

Започнахме стандартно почистване и веднага се появи форсмажор. Първоначално се появиха облаци от енергия, имаше чувство на ограничение, свързано с контрола. След определени манипулации състоянието на скованост премина.

Започнахме да гледаме тъмната мъгла, която се усещаше под краката ни. Дойде разбирането, че това са долните тъмни аспекти на подопечната, които искаха да влязат. Имаше базова честота в тях .. Те поискаха информация, дойде положителен отговор по връзката. Поискаха разрешение от Висшия Аз - получиха го. И в момента, в който започна процеса на свързване, нещо се обърка, появи се напрежение в главата  и излезе информация, че някой иска да използва този канал и да влезе едновременно.

Прекъснахме връзката, веднага стана по-лесно. След това започнаха да търсят кой е решил да се присъедини: изолираха това нещо и веднага го дръпнаха по главата. На въпроса с какво е свързано напрежението в главата, дойде контролният отговор и конструкцията на кутията се появи в лявото слепоочие. С намерението да намерим началото на тази конструкция, дръпнахме задната част на главата и там намерихме портал. В другия край стояха наблюдатели.

При проучването се оказа влиянието на интернет (очи-мозък) и връзките през него. Функцията на кутията е команди, които формират желание за достъп до интернет, както и инсталатор на програма. Порталът е прозорец за наблюдатели. И така се контролират хората, за да се потисне чистото видение.

След това започна интересен процес: започнаха да показват снимки, че са учители и информацията от интернет може да бъде полезна за работа с хора (това е свързано с работата на подопечната). Те също така дадоха знанието, че ако препрограмирате кутията, можете да изчистите всички, които са готови, от разрушителни програми. И подопечната вече беше готова да използва силата си за това ....

При проверката на тези намерения обаче се оказа, че това е измама и програмата "Спасителят на света" не работи.

Прекратихме договора с момчетата, направихме почистване и връщане. Основните енергии на радостта, независимостта и свободата се върнаха.

Следващото напрежение беше открито в горната част на главата вляво, но при осъзнаването му се премести към слънчевия сплит. Дойде отговор на „съмнение“ и комуникацията с родителите (които напуснаха), дойде фразата „Свържи се с Рода“. Имаше информация, че тази програма (съмнения, ограничения) върви покрай Рода, въпреки че това не засяга особено подопечната, но ясно се вижда в дъщеря й. Тогава дойде разбирането, че тази програма блокира духовния компонент и саморазвитието според Рода.

Хранителят дойде бързо, седна на една пейка, потри ръце в жеста "Най-после съм готов". Той предложи да погледнем тънкия план на главата. При гледането се оказа, че трябва да се комбинират главата (ума) и душата. Хранителят изясни, че това е подготовка за по-добра връзка с висшия Аз. Поискахме поток от висшия Аз, започна дълбоко почистване в мозъка, съзнанието и главата.

И последният въпрос в сесията беше как да направя заземяване и необходимо ли е сега? Отговорът дойде, че трябва да се обърна към Майката Земя. Дойде разбирането, че Земята е многоизмерна и процесът на заземяване протича във всички нейни измерения. Когато имаше Възходящ поток, имаше енергия на грижа, майчина любов и попечителство, както и осъзнаването, че всички сме едно. Имаше усещане за хармония, пълнота и чистота, когато поисках Низходящ поток.

metaisskra.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.