петък, 7 октомври 2022 г.

Паспортна магия. Психотронни технологии и паспорт

 Паспортът на гражданина е пряка връзка с егрегора на държавата и всички държави днес са изградени върху магия, като самите паспорти.

Да разгледаме например руски паспорт:



Погледнете снимката си (вътрешен паспорт) на светло и ще видите 2 чипа точно в нея. Интересно е, че чиповете се срещат в документи отпреди 20 години, когато малко хора дори са чували за подобни технологии.

От техно-магическа гледна точка, тези чипове са просто маяци, които позволяват проследяването на собственика във физическото пространство. Не е задължително те да съдържат масиви от информация, тъй като тя вече е регистрирана в информационното поле и е отворена за четене от специално обучени хора.

За магьосник в униформа няма да е трудно да намери индивида, който търси, дори и без никакви маяци, но дублирането няма да навреди, а технологията вече позволява информацията да се чете от устройства за тези, които нямат специални способности.

Любимото "число на звяра" 666 присъства на всяка страница. Той е вписан в магически печат, който също е портал, който излива енергия в определена посока:



Печатът съдържа тъмен кръст. Самата пръстеновидна линия е изненадващо подобна на изображенията на "Змията" (това е т.нар. "Уроборос") с отворена уста в горната част на пръстена.



Нека сега се обърнем към външните винетки на "орнамента". Не е трудно да се види, че отгоре, отляво и отдясно, са изобразени три букви А (Алфа) (виж Фиг. 5, само горната буква А е подчертана на фигурата), като символ на Тринитарния Бог (Св. Троица ), всяка от които е насложена с винетка под формата на числото "шест" (само левият "шест" е маркиран на фиг. 5). В долната част на "орнамента" е буква (омега), естествено, без "шестицата" (фиг. 5)


Още примери за магически печати:



Англия:




Нека си припомним как изглеждат другите портали



В допълнение към очевидните емблеми, лозунги и други знамена, много паспорти също използват исторически и национални мотиви, за да засилят патриотизма и влиянието на егрегора на държавата

САЩ/ Канада:




Холограмата на собственика вече се прилага върху паспортите, вписани в географската координатна система (W, N, E, S - запад, север, изток, юг):



Факт е, че при раждането на всеки гражданин на Земята, матрицата на неговата душа се копира от системата в специална банка данни, която след това може да се използва за целите на влияние. Дори ако човек е намерил начин да се отърве от спецслужбите, те могат да действат на неговия двойник, ако е необходимо. Достъпът до такива технологии обаче е затворен за повечето специалисти, нивото е твърде високо.

Освен това много звездни души са достатъчно защитени, за да издържат на такова влияние.

Предвид оригиналния холографски характер на нашата реалност и насложените върху нея илюзорни слоеве, холограмата в паспорта допълнително пришива носителя в координатите на матрицата.

Нека обърнем внимание на геометричния модел на всеки официален документ, за който се предполага, че предпазва от фалшифициране:



Всъщност говорим за магическо тъкане. Тук са замесени нишките на съдбата, магията на вероятността и свещената геометрия. Тъкането в документи има мощна магическа конотация.

Спомнете си, че всяко живо същество създава свой собствен геометричен модел:

Цивилизацията, идваща на планетата, сключва един договор. Това е вибрационната формула на преживяването. Вибрация, която е на път да се разгърне и да се разгърне в огромно споделено изживяване. Ако една цивилизация не следва този общ път и наруши хармонията на дадена фигура, нейният код може да бъде пренастроен по решение на самата цивилизация като единно съзнание. Ако по-голямата част от цивилизацията е изключена от единното съзнание, кодът се нулира от онези, които помнят. Това също се случи. Но цивилизацията идва като едно съзнание и трябва да действа като едно съзнание. Ако няколко членове на една цивилизация вземат едно решение, без да вземат предвид останалата част от цивилизацията, това е погрешно. Има усложнения в играта. Това не е игра. Има вибрации на планетата, има вибрации на цивилизации. Вибрациите на планетата могат да създават, но основният модел се създава от планетата с друга цивилизация. Няма единичен модел, но някои модели са подобни по конфигурация.

Ето защо, когато се сливам със съзнанието на Земята, виждам геометрични форми. На повърхността на Земята много шарки висят вибрационно, което се добавя към големи шарки. Земята ни дава импулс, но ние рисуваме собствен модел. Има форми от по-висок порядък, които комбинират няколко цивилизации в един модел. Всяка страна има свой собствен модел. На това ниво се осъществява и управлението на държавите. Ако е необходимо да се унищожат или деформират някои хора или видове, някой с кодове за достъп деформира или изтрива неговия вибрационен модел над Земята. В големите градове има генератори на вибрации, които деформират човешкия код

Всяка клетка на съзнанието има свой модел - хора, животни, състояния, егрегори и т.н. Всички тези модели са преплетени в едно цяло, но има точки на взаимно свързване, гравитационни центрове, "чакри" на модела, в които са концентрирани основните тъкани.

Например в паспорта на Бахрейн системата от чакри е ясно изобразена:



Въздействието върху модела на отделен индивид променя модела на егрегора и обратно. Разбира се, влиянието на егрегорите върху хората е много по-ефективно, отколкото в обратен ред, но много зависи и от способностите на конкретен човек, неговите знания, енергия, наличните кодове и ключове. Един силен магьосник може да промени модела на егрегора, ако е необходимо.

Според принципа на фракталността всяка корпорация, държава и егрегор са изградени, като се вземе предвид системата от чакри. Случва се конкретен човек да бъде взет като шаблон на корпоративен егрегор и неговият геометричен модел да се копира, за да се поддържа системата като най-стабилна или подходяща според избраните параметри.

Вплитайки човек в своите геометрични модели, системата укрепва връзката, синхронизира, централизира, зацикля върху себе си.

Да се ​​върнем към значението на находките:

Намирането на паспорт на терорист и последващото му публикуване в медиите създава масивна връзка с егрегора на държавата, чийто паспорт се рекламира (и дори в която е намерен). Хората подсъзнателно мразят цялата страна, а не само нейния отделен гражданин (или скърбят за нея, което не променя много същността, защото все още има масово освобождаване на енергия). Във войната на егрегорите това е отличен метод за изпомпване на врага с разрушителни импулси.

Както си спомняме, енергията на страха и омразата затваря центровете на чакрите, изкривява геометричния модел, отслабва връзката с планетата, семейството, висшите аспекти, затваря човека в матричен пашкул, не му позволява да разкрие потенциала на своето съзнание. Това се отнася както за отделните хора, така и за цели нации.

Ето защо всяка истерия около случващото се е толкова полезна за системата. Неговата задача е да ограничи възприятието възможно най-много, да фиксира целия свят върху страха от себе си и да му попречи да достигне ново ниво на осъзнаване.

Номерът е, че тази задача, както всичко във Вселената, е многостепенна:

1. От гледна точка на местен наблюдател всичко това е ад и манипулация от чиста проба.

2. От гледна точка на външен наблюдател става дума за опит за събуждане на земляните от вековен сън.

И как иначе бихте заповядали да отворите очите на онези, които отдавна са обсебени от себе си, зависими от мнението на другите, не искат да възприемат очевидното и не отговарят на по-меки позивни? Колко още стадото ще се продава за едни и същи залъгалки?

В края на краищата, дори в подробностите на сценария, те конкретно се повтарят, така че най-накрая да разберем кое какво е, банално съпоставили 1 + 1, спрели демонстративно да траурирате с трикольора и да пръскате справедлив гняв в социалните мрежи и да се замислите за глобалните процеси, които отдавна стигнаха до задънена улица и без лично осъзнаване на всеки от нея няма да как да се излезе.

Тези процеси предполагат обединение на човечеството, а не разделяне на добър/лош, приятел/враг.

Всяка контролираща структура е длъжна да играе ролята на учител и да се адаптира към поведението на контролираните, като не забравя да постави спици в колелата за по-голямо напомпване. Следователно ние сами формираме системата, в която живеем, и не толкова чрез действия, колкото чрез мисли и емоционални изблици. Ясно е, че системата е обновена в много отношения, много от оригиналните канони са нарушени, но тя все още изпълнява основните си функции.

Само чрез осъзнаването на несъвместимостта на която и да е война, независимо дали е за демо(н)крация, територия, ресурси или само в себе си, с по-нататъшното развитие на цивилизацията можем да продължим това развитие и да достигнем ново ниво, в противен случай глобално колапсът идва. И този колапс започва от самите нас – тези, които се борят, протестират, мразят, скърбят, страхуващи се, системни, зависими, безотговорни, слепи и водени.

Друга характеристика на епидемията, която унищожава способността на хората да преценяват кое е правилно и грешно, е унищожаването на личната отговорност. Личността е погълната от „ние“, „наши“, „нация“, „държава“. Бутилка с бензин се хвърля не от индивид, който взема лични решения, а от една от издънките на „нацията“ и то не срещу друга човешка личност, а срещу някоя от издънките на „непознатите“.

Има колективни „наши“, има колективни „гадове“, никой не носи персонална отговорност за нищо. Или носи, но със сигурност не ние. Освен това, това отхвърляне на отговорност е характерно не само за тълпата, но и за интелигенцията, която обяснява, че най-крещящо неморалните действия са абсолютно правилни, защото „ние“ трябва да дадем отпор на „гадовете“. И така, гадовете са виновни за нашите грехове и престъпления, ние тук сме просто жертви - вижте до какво ни докараха гадовете! Никога няма да им забравим или простим!

Страхът поражда само страх, а войната поражда война. Подобно с подобно.

Този пъклен кръг никога няма да се разпадне, ако всеки продължи да живее в старата, топла, но вискозна зона на комфорт, повишавайки глас само когато вече е напълно притиснат до стената, без да се опитва да разбере дълбоката същност на случващото се в момента.

Имаме нужда от радикално нови методи за подход към ситуацията, осъзнаване на взаимовръзките, изкореняване на войната в себе си, което ще стартира верижна реакция на пробуждане в глобален мащаб и тогава никоя система няма да може да устои, защото се храни не толкова от „горещи точки“, както върху енергията на всички наблюдатели.

Ако всички свалят оръжията, няма да има кой да се бие!

Всичко, което трябва да направим, е да оставим фактите да говорят сами за себе си. Да отворим душите си за възможността ученията, които сме получили в училищата и университетите, както и информацията в медиите, че не дават цялостна мозаечна картина на реалността, именно защото това е нужно на някого. И че този „някой“ няма нищо против да чака векове, докато напълно затънем в нашите догми, страх и материализъм.

Че истинската природа на Човешкия Дух се намира отвъд границите, наложени от материалната реалност и неговата задача е да обединява.

Че сме създадени да търсим и намираме, да обичаме и да бъдем обичани, да вярваме в истината и справедливостта, да създаваме и да растем...

Че сме гости на тази синя планета, в този шедьовърски сън, тази илюзия, тази детска градина на душата…

Че ние сме богове!

НИЕ, а не мустакат чичко на бял облак с куп тромави реквизити и още повече, не система!

Ние сме на прага на големи промени и от нас, живеещите на върха на тази цивилизация, ще зависи нашето бъдеще и бъдещето на тази планета, а следователно и на нейните деца. Можем да продължим пасивно да съзерцаваме случващите се събития и да чакаме, докато нашата Земя ни даде най-последния и решителен отпор, както някога направи с Атлантида и други цивилизации по същите причини. Но също така можем да отворим сърцата си и да приемем истината, колкото и горчива и невероятна да ни се струва тя днес.

Всичко това е само въпрос на избор, интерес, мъдрост и свободна воля...

НАШАТА свободна воля или липсата на такава...

Отлично допълнение от коментарите:

Работя с паспорти от няколко месеца, мога да кажа, че самата форма е енергийно неутрална, с изключение на всеки пети (мога да направя грешка в статистиката) със специална цифрова комбинация. В същото време номерът на паспорта не е случаен - той е синхронизиран с програмата на лицето. Паспортите често се повреждат и губят от хора с увредена енергия или след силна атака срещу унищожаване - преструктурирането на пътя се фиксира чрез получаване на нов паспорт. В същото време има случаи на промяна на програмата към по-положителна, която също е придружена от промяна на паспорта.

Може да изглежда глупаво, но паспортът трябва да бъде облечен в правилните кори, за предпочитане неутрални цветове, избягвайте палта с герб и други символи. Можете да зареждате паспорта си с всяка програма, която не противоречи на общата система, тя ще работи като усилвател. Опитът да се отървете напълно от влиянието на паспорта означава да сигнализирате на системата, че възнамерявате да се борите с нея.

Вярвам, че ще дойде време, когато правителството ще обяви война, но никой няма да дойде до нея...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.