четвъртък, 6 октомври 2022 г.

Събития и сблъсъци между адептите на системата през септември - 1

 Забелязва се, че някои възприемат възгледа за това, че има "стари" адепти на системата и изведнъж се намериха едни "революционери", стараещи се да свалят "старите" адепти, да заемат техните места и да въведат нови кодове - като битка между "светлите" и "тъмните". Това дуално виждане на ситуацията е нереално, разберете го - ситуацията за нас носи само влошаване. Няма такива, които се сражават за нас. Ние сами е нужно да си проправим път и да разрушим тази затворническа, илюзорна матрица. Просто факт е, че при тях сега има криза на цялата структура на илюзорната матрица, а тяхната междуособна война ни помага да откриваме следите им, да анализираме кодовете им, да виждаме технологиите им много по-ярко в сравнение с тогава, когато матрицата се стараеше (и успяваше) да остане в сянка. Те сами се дискредитират, а това е голям шанс за нас да разберем как работят скритите за нас до сега механизми на управление на тази илюзорна матрица. 

Важно е да се отбележи, че до преди да бъде поробено, човечеството не е имало необходимост да се занимава с числови кодове, съпоставки за събитията, създадени от матрицата, Предшествениците ни не са се затормозявали на тази тема и няма нужда да се пита "Какви са били кодовете тогава?". Просто тогава е нямало такива. Кодовете, които са налични сега, са кодове, благодарение на които сега се управлява цялата илюзорна матрица. И за да бъде разрушена въпросната матрица, ние трябва да използваме същите тези кодове, но за благото на човечеството. 

Има няколко събития, които потвърждават, че старите кодове продължават да работят. Едно от тях е взривът в търговския комплекс "Сурмалу" в Ереван, Армения. Това се случва на 44-ти градус. А също - в навечерието на поредното обостряне на армено-азербайджанските отношения. Показателен код е и момента на взрива - 13:23. Внимание заслужава и датата - 14-08-2022 г. - сбор 9. От това се вижда, че старите кодове все още са в действие. След известно време настъпва отново изостряне на ситуацията по границата между двете страни. На 13-ти септември в полунощ, МО на Армения съобщава за обстрел от страна на ВС на Азербайджан на градовете Горис, Джермук и Сотка, където са разположени позициите на арменските въоръжени сили. Да отбележим - 13-09, първото съобщение се излъчва в 00:05 ч., а финалът на историята е - Армения и Азербайджан се договарят за примирие от 20;00 ч. на 14-09. Напомням - 44-ти градус, Армения и Азербайджан, това е ян-линия - мъжка енергийна линия на нашата планета. Събитията, започнали в полунощ на 13-09, завършват в 20:00 на 14-09. Пресмптаме часовете на събитието - цели 24 часа плюс още 20 - сбор 44. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.