четвъртък, 13 октомври 2022 г.

Психотроника на Айфеловата кула

 Въпрос от кореспонденция (не е първият по тази тема):

Сега много, познати и непознати, отиват в сънища, във видения и т.н. към Айфеловата кула. Какво мислиш за това. За самата кула? За мен се чете като нещо чуждо ... и това е ..

Отговор: IMHO: матричен транслатор, има връзка с вавилонския, самата структура повтаря принципите на изграждане на 3D модели, холограми и пирамиди в една бутилка.



Те обръщат внимание на Франция, защото изборите се нуждаят от енергия. На същата вълна на внимание можете да подхранвате различни изпълнения с терористични атаки и да насочвате клона в правилната посока. Между другото, това беше показано във филма Future Earth, в който главните герои летяха през Айфеловата кула в друга реалност.

Самата кула има формата на удължена пирамида и, както подобава на всяка уважаваща себе си пирамида, е разположена ясно по кардиналните точки:



И ако погледнете околния градски пейзаж, виждаме това:



Марсово поле, както можете да се досетите, е наречено така не в чест на шоколадово блокче, а на бога на войната.

Приблизително еднакви архитектурни решения има във всички големи градове. Нека ви припомня откъс от предишен пост:

На територията на Кремъл (източния ъгъл) имаме напълно идентична Болотна конструкция, скрита от любопитни очи от стените на крепостта. Дори наклонът е почти същият:



Разбира се, може да се каже, че двойните квадрати са просто съвпадения, защото ландшафтният дизайн е деликатен въпрос, той е по-лесен и по-естетичен за изграждане и като цяло всичко това може просто да бъде копирано от Петерхоф:



Или Лувъра:



Специално за скептиците ще дадем сравнения с други градове по света, защото такива атракции има навсякъде, а не в най-провинциалните места.

Вашингтон:



Ватикана:



Астана (пренаредете първите две букви и ще получите вградената стойност):



Виена:



Париж:



Брюксел:



ВСИЧКО ТОВА НИЩО ЛИ НЕ НАПОМНЯ? И ТАКА:




Това са матрични модулатори на енергии, макросхеми на планетарни мащаби, на принципа на които са построени египетските храмове:



 И така, как изглежда? На храмове или технически сгради?

1819 UPD от кореспонденция:



Ясно е защо древните (древни) градове са построени по един архитектурен план - това са електрически вериги.





Бих казал, че това са предимно портали и вече схемите са изградени на техния принцип

И сега четем тук:

Тесла имаше идеалистични представи за науката, той вярваше, че човечеството трябва да използва научните открития безплатно. Това му спечелва враждебното отношение на неговите съвременници-финансисти. Например Тесла работи по проект, според който Айфеловата кула трябваше да се използва за създаване на толкова мощно електрическо поле, че всички парижани да могат да използват безплатно електричество. През 1898 г. Тесла изобретява резонансен инструмент, който благодарение на много повтарящи се малки удари може да разтърси цяла сграда.

Внимание - въпроси:

Мислите ли, че технологията на това оръдие на Тесла е изгубена?

Има списък от 72 имена на Айфеловата кула. В него ще видите само математици, физици, химици, инженери, астрономи.

Кои бяха тези хора в техния непубличен живот, как мислите? Какъв смисъл носят имената им по стените му, каква сила придават?

И защо точно 72?

И дали само електрическо поле може да излъчва/акумулира такъв грандиозен резонатор, който е част от цяла макросхема?

metaisskra.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.