петък, 14 октомври 2022 г.

Финият свят на супермаркетите през очите на екстрасенс

 Над стъклените плъзгащи се врати висеше същество, подобно на медуза. Пипалата му се извиваха надолу, докосвайки главите на минаващите хора. Същността се опитваше да докосне всеки идващ човек, сякаш търсеше нещо. Видях субекта да проявява интерес към по-възрастен мъж с класическо палто. Пипалата на съществото внезапно се удължиха, то ги уви около мъжа и тънък енергиен камшик прониза сърдечната му чакра. Мъжът се олюля и се хвана за сърцето. Съществото бързо премахна пипалата, след като извади ярък енергиен съсирек от гърдите на жертвата, с който очевидно се храни.

Съществото не ме докосна, стисна пипалата си, оставяйки ме да мина напред безпрепятствено.

В залата под тавана, заемаща цялото видимо пространство, се люлееше тъмна жива маса. Тя не избираше жертвите си толкова внимателно, колкото първото същество, а се „натрупваше“ върху всеки човек без изключение, присъединявайки енергията точно над върха на главата му. С някои хора не беше възможно да се свържат и те напуснаха влиянието на енергийно-информационния паразит. Но имаше малко такива хора. Повечето от тези, които дойдоха тук, веднага се превърнаха в кукли, „окачени“ на конци от маса, висяща над тавана.

Няколко ската дебнат по стените в лепкави енергийни остатъци. Знаете ли кои са скатовете? Не? След това ще цитирам от „Наръчника на пътника във финия свят:

„Скатовете принадлежат към класа на ушните паразити. Скатовете често могат да бъдат намерени върху енергията на болен човек. Скатът, така да се каже, е залепен на гърба, прониквайки в „опашката“ в гръбначния стълб отзад. Срещат се и в областта на долната част на гърба и гениталиите при жените. Скатовете са същества, визуално подобни на скат или прилеп. Скатът винаги има много дълга и тънка "опашка", която прониква във важни за човека енергийни канали. Причинява както органични нарушения на органите и системите, така и тежки психични разстройства. Бъди внимателен!!! Когато общувате с „човек, заразен със скат“, можете да се заразите и същата същност в крайна сметка ще започне да се развива в аурата ви. Някои видове скатове имат способността да контролират нервната система на човека. Поради това те са широко използвани от Вуду магьосниците. Такъв скат обикновено не е голям по размер и е прикрепен отзад в горната част на шията в основата на черепа. "Опашката" отива в мозъка".

И такава "сладка" двойка седеше на стената и опипваше пространството с тънки шипове. Изведнъж един от скатовете падна от стената върху врата на младо момиче. Предполагам, че момичето е носило някакъв защитен амулет. Тъй като скатът бързо се отдръпна от нея и започна да се втурва диво из залата. След това рязко се хвърли върху гърба на майка, търкаляща количка с бебе пред нея ...

Това не е сюжет от филми на ужасите - така изглежда обикновен среден супермаркет през очите на екстрасенс. В някои супермаркети търговският етаж е изчистен от енергийно-информационни паразити, но по-често редовен или посещаващ екстрасенс „обучава“ фините обитатели, така че да карат хората да купуват, купуват и купуват отново ... .. носейки печалба на своите работодатели. Използват се и по-строги методи за увеличаване на потребителското търсене. Екстрасенсът създава специална енергийно-информационна конструкция, която буквално разбива съзнанието на човека и прави от хората, предразположени към това, истински шопингмани.

По-долу ще споделя впечатленията си от някои магазини в Ростов на Дон

Верига магазини "Тройка".

Енергоинформационното поле е в плачевно състояние. Много същности и всякакви малки фини паразити. Рафтовете с продукти са "покрити" с дебел слой енергоинформационен боклук (От енергийна гледна точка е нездравословно да се използват такива продукти).На входа има "криви" "наклонени" конструкции за привличане на клиенти , направени от напълно непрофесионален екстрасенс.

„Продуктова империя“

"Тежката" енергия не е чистена от никого отдавна. Ръководството на тези магазини явно не облагодетелства екстрасенсите. В един от магазините на хранителната империя видях плетив. Това е такова образувание, което разпръсква „спори“ около себе си, заразявайки хората, които попадат в неговото поле с тях. Не знам как плетивът заразява енергията на посетителите, но очевидно не с желанието да купуват. Подобни, но контролирани плетиви често могат да се видят по време на предизборни кампании.

Бих класифицирал тези магазини като зона на енергоинформационен риск.

"Окей"

Като цяло енергията на "Окей" е скучна и безцветна.

На входа има напълно професионално "нещо" за "викане на купувачи". Направено добре и безвредно за другите. Така тихо намеква „да влезем ли, да купим нещо или просто да погледнем. В Търговската зала не бяха забелязани клъстери от енергоинформационни паразити. Но под един покрив с "окей" има много пъстри павилиони, където същностите се чувстват съвсем спокойни. Изскачат от павилионите и нападат влизащи и излизащи, но се страхуват да влязат в търговската зала на Окея.

Метро Кеш енд Кер

Тук всичко е сериозно. Много дизайни за привличане на купувачи. Изглежда, че дори билбордът на този магазин е "омагьосан" по особен начин. В магазина има огромен, закоравял, енергийно-информационен паразит, който много здраво „яде” и зомбира клиентите. Силата, която разбива умовете на хората, е много мощна, захранвана от някакъв магически източник. Много е трудно да устоиш - дори за професионален екстрасенс. Всичко е направено много компетентно. Получавате карта на магазина и автоматично се включвате в егрегора, тъй като картата е във вашето енергийно-информационно поле, егрегорът може да ви „изпомпва“, дори ако сте далеч от самия магазин. Според моите чувства Силата, призована за „популяризиране“ на метрото, отдавна е излязла извън контрола на хората и действа самостоятелно. От професионална гледна точка много ме интересува съдбата на основателя на Метрото, защото вече съм имал работа с такава Сила и видях какви корекции прави в живота на хората, които са я призовали

"Глория Джинс"

Всички магазини са енергийно чисти и добре поддържани. Енергията е ярка и пълна с позитивизъм. Тук се грижат не само за печалбата, но и за енергийната и информационната сигурност на посетителите. Този факт е много обнадеждаващ.

Още един магазин, който много ме зарадва. Това е магазин "Гурман" на улица Текучев. Магазинът има енергийно-информационна структура, която постоянно почиства пространството и стоките от всякакъв вид негативизъм.



metaisskra.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.