неделя, 16 октомври 2022 г.

Глобален предиктор. Войната на боговете и бъдещето на цивилизацията - 2

 Любовта спасява света

Любовта разширява, стопля, обединява, изпълва, съпътства просперитета и положителната еволюция на душата. Едно същество, което се развива в любовта, непрекъснато ще расте и твори, вдъхновено от своя вътрешен ресурс.

Цяла цивилизация от такива същества може хармонично и внимателно да изучава и развива не само собствената си планета, но и други светове, както са правили много от нашите предци. Любовта е светлината на знанието и вярата в себе си като многоизмерно и могъщо същество. В същото време твърде бързото разширяване може да бъде преждевременно и опасно, а безусловната любов може да се превърне в притежание, ревност и завист.

Страхът е липса на информация, тъмнина. Страхът връзва, охлажда, притиска, разрушава, води до парализа и угасване на душата. В същото време страхът е пазител за тези, които се развиват твърде бързо и безотговорно, така че душите преминават през много цикли на прераждания, научавайки различни аспекти на съзидание и унищожение в баланса на противоположностите. Много цивилизации на нашата планета са потънали в забрава, без да усвоят тези уроци по баланс...

Как щях да изглеждам във вашите очи, когато казвам всичко по-горе?

Къде бихте се обадили да ме предадете и какво тежко психическо заболяване бихте ми приписали, преди да ме заключите и да изхвърлите ключа, независимо от продължението?

Проблемът на човечеството не е само в нашето невежество и догматично мислене. Ние не сме просто заседнали в блатото на сляпата вяра, ученията на нашите родители, религията, науката, парите и медийната дезинформация. Мнозина ИСКАТ да останат неми, глухи и слепи за Голямата истина, просто защото им е удобно.

Ние просто отказваме да поставим точката над И. Не искаме да видим и чуем очевидните маркери, които сочат към чистата и проста истина, че сме отишли ​​твърде далеч в нашата психоза.

Апокалипсис. Края на света…

Апокалипсисът не е краят. Самото значение на тази дума е умишлено погрешно тълкувано по същите причини като всички основни елементи, които се крият под маските на нашата реалност.

Апокалипсис означава "премахване на булото", "събуждане". Същото пробуждане, което се случва сега навсякъде на тази планета за онези, които виждат истинския смисъл в случващото се, а не просто зомбирани от страх и пропаганда.

За наш късмет системата, която се храни с нашите страхове, невежество и алчност, днес се разпада. Тя е достигнала точката, от която няма връщане и агонизирайки, тя извършва последната си и най-отчаяна маневра в името на това да запази властта си над нас за още един ден, още един час, още един дъх...

А сега какво ще кажете, ако ви смая с още една новина:

СИСТЕМАТА СМЕ НИЕ САМИТЕ!

Да, да, ние и никой друг държим със съзнанието си реалността, която сега се разгръща наоколо. Или сами избираме тази реалност, или се съгласяваме с избора на някой друг, който те се опитват да направят ЗА НАС.

Пространството е разумно



Настройва се спрямо излъчването на създанията, които го обитават. Всеки наш избор, действие, всяка мисъл, емоция, въздишка и удар на сърцето се записват от разумно пространство, което след това възпроизвежда нашите стремежи на холографския екран на колективната реалност.

Ние привличаме хора и събития към себе си на принципа „подобно с подобно“, за да се окажем в компанията и обстоятелствата, които сами сме формирали от вериги от множество избори. Всяко малко предателство към нашата същност и съвест, всяко наше действие на разделяне на „приятел или враг” рано или късно ще се превърне в предателство и раздяла с кумулативен ефект.

Колкото повече страх, омраза и разделение присъстват в нашите мисли, намерения и дела в ежедневието, толкова повече от тези качества пространството ще отразява обратно към нас, като същевременно ги насища и изгражда по-нататъшни разклонения от събития, базирани на тях.

Ние буквално издигнахме нашия свят така, както го виждаме днес. Не без помощта на "силните", разбира се, но приемането на техните правила на играта беше и наш избор.

Факт е, че всяка наша мисъл и емоция е самодостатъчна и жива енергия на твореца, въплътен в човека. А създателят е сравним с програмист или архитект, който е в състояние да напише програмния код на цели светове и вселени.

В един момент някои програмисти сред нас си въобразиха, че са по-висши, по-умни и по-силни от останалите и започнаха да затварят знанията и технологиите на предците за своя собствена изгода. Именно тези програмисти бяха обсъдени в началото на моята история.

Тяхната единствена тайна за държане на власт над мнозинството земляни е принципът "разделяй и владей", който отдавна е известен на всички, но все още работи чудесно и до днес.

В този принцип се крие ключът към властта, която те могат да хранят само със страх, ескалация и публично демонизиране на неугодните.

Те прекрасно знаят, че нашата мисъл е наистина материална и поддържането на разделение и хаос в обществото ни лишава от сила, пречейки на светлите мисли да се осъществят.

И се страхуват от нас повече от господарите си.

Колкото по-съзнателно е едно същество, толкова по-способно е то да преговаря с пространството, да нашепва волята си и да проявява това, което нашите предци са наричали магия.

Винаги сме имали, имаме и ще имаме свободен избор. Изборът да бъдеш или да не бъдеш стадо роби и марионетки в нечия чужда игра. Изборът да кажем категорично не на зараждащия се фашизъм, както някога са казвали дедите ни. За разлика от нашите дядовци, нашият избор не изисква участие в кървава война, защото тази война е информационна и продължава от много години.

Системата знае, че няма право директно да налага инжекции и сегрегация на хора на  инжектирани и отказали, но може да направи това чрез сплашване и ограничаване на правата.

И всичко това се прави единствено, за да се предотврати самото събуждане, което беше обсъдено по-рано.

Днес се опитват да ни наложат война, но ние не сме длъжни да участваме в това.

Не изпадайте в паника. Не допускайте натрапения страх във вас. Опитайте се да намерите сили в себе си да подкрепите онези, които се нуждаят от помощ.

Всичко ще свърши толкова бързо, колкото е започнало.

Видимата власт не е върхът на пирамидата.

Той се контролира от субекти, които са добре запознати с каноните на Вселената и пълната забрана за намеса в ДНК на живите същества. НЕВЪЗМОЖНО е да инжектирате насила, но можете да сплашите.

ЗАПОМНЕТЕ ТОВА И НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ ОТ НИЩО!



Всичко, което трябва да направим, е просто да оставим фактите да говорят сами за себе си и да се вслушаме във вътрешния глас, който прорязва воалите на страха и шумовия екран на пропагандата.

Какво казва този вътрешен глас? Наистина ли е съгласен със случващото се и готов ли е да приеме настъпващия фашизъм?

Осъзнайте, че всичко, което се случва е начин на контрол и манипулация, но не и грижа за здравето на гражданите.

Няма смисъл да се борим със системата, тя вече се огъва под тежестта на собствените си закони, ограничения и противоречиви правила. Просто не я подкрепяйте с вниманието си, не се включвайте в нейните изпълнения и ще видите как първоначално влиянието върху вас намалява, а след това напълно изчезва.

Бъдете себе си и не се страхувайте!

Социалните мрежи са достъпни за всеки

Не мълчете и не се съгласявайте със случващото се.

Упорито отстоявайте позицията си, ако смятате, че тялото ви принадлежи на вас, а не на държавата. Че имате право да живеете и работите там, където не се изисква да вкарвате в тялото си експериментална течност със съмнителен произход с много странични ефекти.

Осъзнайте, че участвате в експеримент, който е отишъл твърде далеч и е време да напомните на кураторите му, че са се заиграли твърде много, по всеки цивилизован начин, удобен за вас.

Създавайте видеоклипове, пишете публикации и коментари за това как искате да видите своя свободен свят без страх, разделение, насилване и откровен фашизъм.

Докато се страхуваме, им позволяваме да се убедят в собствената си правота и безнаказаност.

Излезте от съзнанието на жертвата и осъзнайте своята уникалност, силата и възможностите на своя Дух!

Просто ЗНАЙТЕ, че по своята същност сте защитени, вашият свят е безопасен и никакъв вирус, никакъв закон и никой в ​​униформа не може да ви отнеме свободата, която е ваше право по рождение.

Когато излизате, носете тази вътрешна увереност и спокойствие със себе си, като същевременно останете учтиви и учтиви към избора на хората около вас.

Помнете, че на вашата Земя вие сте пълни господари и се радвате на подкрепата на вашите родове. Запазете вътрешното си спокойствие, където и да отидете, и ще видите как светът около вас започва да играе с напълно нови цветове, в които страшните новини и ескалацията са само глобална продукция, а не „нова норма“.

Събуждане

Рано или късно ще трябва да се събудим и да приемем самата истина, която толкова често отричаме, както много цивилизации преди нас, прехвърляйки отговорността за живота си на жреци, владетели и богове, както я прехвърляме на президенти, религии и технологии .

Истината е, приятели мои, че никога не сме били и никога няма да бъдем сами в тази вселена, тъй като първоначално сме едно с много други души и цивилизации, които обитават този и други светове.

Точно сега има тест за нашата адекватност - самото отсяване на зърната от плявата. Създателят и Анти-Създателят се състезават в дърпане на въже.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.