понеделник, 17 октомври 2022 г.

Ботокс като средство за изпомпване на енергия. Кой е поръчител?

 Ботокс като средство за изпомпване на енергия. Кой е поръчител?

Ботокс като средство за изпомпване на енергия. Възможно ли е?

Въпрос: Ако частите на лицето са пряко свързани с органите, може ли да се каже, че ботоксът се инжектира именно за да въздейства върху органите? Например да блокира сърцето.

О: И да, и не. Както обикновено, тук имаме няколко нива на интерес. Първото ниво е, разбира се, самата козметология, лекари и пациенти. Някои имат професионален финансов интерес, а други – психофизиологически. Но има други нива, които не се интересуват от финанси и красота, те имат други мотиви.



Въпрос: Енергия?

О: разбира се.

В: И кому е нужно в такъв мащаб?

О: Появява се думата "играчка".

Въпрос: Чия?

О: Сивите. Те я създадоха, подхвърлиха идеята на хората, както много други технологии.

Въпрос: Какъв е техният интерес?

О: Вече казахме, че ботоксът блокира малките чакри на лицето и замразява усмивката, намалява радостта. Сивите не харесват, че все още можем да се радваме. Те искат точката на нашата хармония да се движи в тяхната посока. За тях всички средства са добри: малко по малко, с милиграм, всичко води до точката на преминаване на хармонията в сивота. Това е начин за контрол на настроението, а чрез него и на самия човек. Както и с времето.

Въпрос: Лицето на човек е неговата визитна картичка, то привлича или отблъсква другите. Ние подсъзнателно се четем по изражението на лицето и ако изражението на лицето е нарушено, тогава пълноценният контакт между хората е невъзможен. И до известна степен промените в тялото са завоалирана форма на киборгизация. Оказва се друг начин на разделение, разделяй и владей?

О: Да, работи до известна степен, но няма нищо определено.

По лицето са изразени множество блокажи на органи и сетива

Например, ако постоянно сте в лошо настроение, ъглите на устата ви се свиват с възрастта. В радостен човек те се отглеждат. Някои дори смятат, че увисналите устни показват увиснали бъбреци, но аз не виждам ясна връзка. Торбичките под очите се образуват по-лесно при тези, които живеят от егото, а не от душата. Това се изразява в арогантност, избухливост, отмъстителност. Но това не означава, че торбички не могат да се образуват при човек, който просто е много уморен или болен. И така с много други мимически нюанси, които рядко забелязваме на ниво съзнание, но подсъзнателно разчитаме. Колкото повече психологически програми и блокажи, толкова повече се изкривява лицето, но изкривявания могат да бъдат въведени и чрез носенето на социални маски, базирани на вярвания за самите нас или онези черти, които се опитваме да скрием. Колкото повече маски, толкова по-трудно е за другите да разберат наистина с кого си имат работа, да разгледат нашата същност. Междувременно всички болести, които се отразяват на лицето, показват, че човек не приема истинския себе си, изпитва вътрешен конфликт, недоволство от вътрешното състояние. А вътрешното състояние се формира от действия, емоции и мисли, така че можем да кажем, че това е опит да скриете истинската си същност. Да, това води след себе си цели пачки от други проблеми на физическо, психологическо и енергийно ниво, но пак не може да се каже еднозначно, че тези проблеми нямаше да ги има без инжекциите.



Ботокс като източване на енергия

Младост и увереност. Психология на промяната във външния вид

Въпрос: Ако една жена изглежда млада и привлекателна, това й дава сила, увереност, радост. Получава се парадокс: ботоксът като средство за красота дава енергия, която след това се изтегля?

О: Всичко зависи от самата жена. Ако тя се чувства уверена в себе си и до партньора си, тогава тя вече има достатъчно енергия и е изключително трудно да й се отнеме. Тя остава енергийно и психологически балансирана, интегрална и в много отношения неуязвима, естествените и наследствени защити работят добре. В такива случаи жаждата за промени във външния вид е минимална, тъй като тя подсъзнателно разбира, че партньорът може да не ги приеме, така че козметичните процедури ще бъдат много умерени и едва забележими за другите.

Ако тя не е уверена в себе си, изпитва вътрешен дискомфорт, отношенията с партньора са хаотични, тогава това създава плодородна почва за козметични излишъци, изпомпване, като начин да запълни празнотата и да привлече липсващото внимание към себе си. В първия случай естествената женска енергия практически не се губи, във втория възникват сериозни изкривявания, което води до психологическа нестабилност, на която можете да изтеглите още повече. Тук се появява порочен кръг, от който след това е много трудно да се излезе без загуба.

Въпрос: С други думи, всеки фанатизъм в козметологията е противопоказен, както и във всичко останало?

О: разбира се. Много е важно да знаете мярката във всичко. Нормално е жените да променят и допълват външния си вид, това е техният начин да покажат вътрешната си актриса. Когато едно момиче прекъсне връзка, тя обикновено променя прическата, имиджа си, подстригва косата си късо. Това й помага да изхвърли старата информация и да влезе в нова роля, да се рестартира енергийно. Жена, която приема и обича себе си, която е уверена в себе си и осъзнава естествената си сила, има връзка с душата си, тя рядко ще се интересува от поддържането на изкуствена представа за красота и най-вероятно ще се ограничи до кремове и масажи, а не инжекции, които силно променят или смразяват лицето. Ако една жена има силно желание за радикални промени във външния вид, особено без обективни причини (развод, загуба на работа или други негативи), тогава е по-добре първо да се обърнете към психолог, терапевт или лечител. Енергийната и психологическа стабилност, премахването на блокиращите вярвания ще ви позволи да върнете естествената вътрешна красота на душата, а с нея и външната. Защото в крайна сметка именно душата е в състояние да осигури ресурс за подмладяване на тялото.

Ботокс като средство за блокиране на енергийни центрове

Въпрос: Затварянето на сърцето носи ли пряка полза на Сивите?

О: Разбира се, че е така. Сърцето е не само основният генератор на енергия, но и метафизичен фенер в тъмното. За сивите е изгодно да го блокират, защото със затворено сърце човек губи силата си, става последовател, това е в техен интерес. Искреността също се губи, както и истинската радост. Така мнозина губят интуицията си, усещането си за себе си и за света, трудно намират общ език с близките, за да влязат в контакт с тях на по-дълбоки нива. Чувствата се притъпяват, отношенията стават повърхностни, емоциите не се четат по време на комуникация, човек не е в състояние да почувства хармония отвътре и отвън, да възприеме естествената красота. Такъв човек затваря любовта в себе си и още повече безусловната, но отново всичко зависи много от самата природа, върху някои влиянието е минимално.

Въпрос: Какво ще кажете за други енергийни центрове, те имат ли някакво влияние?

О: Като цяло желанието за промяна на външния вид показва проблеми на ниво втора чакра. Комплексите за вашето тяло, желанието да го промените, да го изтощите с упражнения, диети, инжекции възникват с причина. Това е начин на нашето подсъзнание да покаже, че енергийните процеси са нарушени, но човек обикновено не разбира това и продължава да действа „на машината“, като прави изкуствени външни промени, но без да променя нищо вътре. Колкото повече се стремим да променим себе си външно, отнасяме се към тялото си дори с част от враждебност, но в същото време игнорираме сдържаните емоции, толкова по-лесно е да изпомпваме енергия от втората чакра. Ако втората чакра не работи добре, човек става неемоционален и отхвърля своята сексуалност, а с това губи и енергията на творчеството.

Въпрос: Ами ако е обратното? За някои двойки работи твърде добре ... започва влечение към ексцесии или избухвания ...

О: Да, ако двойката е твърде "напомпана", тогава ... В първия случай такава дама ограничава свободата си, по-лесно й е да се затвори в себе си и да живее в свой собствен малък свят. И тя пренася това състояние на партньора и децата си - не ги пуска, не им позволява да се развиват така, както искат. Във втория, напротив, има твърде много свобода, чувството за пропорция изчезва, границите на адекватно възприемане на себе си, на своите възможности, а понякога и на реалността като цяло, се изтриват. И в двата случая естественият шум от живота изчезва, на човек или постоянно му липсва нещо и е във вечно търсене на това „нещо“, често стигайки до крайности, или възникват множество рамки и ограничения, поради които желанията, животът изчезват, сиво и безполезно, настъпва апатия, празнота. Някой се стреми да запълни тази празнота с материални ексцесии, някой с безчувствен секс, алкохол, наркотици, а някой просто лежи безразлично, гледайки в тавана. Липсата на здравословни желания се изразява в чувство на постоянна неудовлетвореност, неудовлетвореност и празнота, което отново мнозина се стремят да компенсират с излишъците. В резултат на това се губи индивидуалността, а това е много пагубно за себеизразяването и развитието на духовната личност. И сега вече имате влияние върху чакрата на гърлото ...



Премахване на токсините от тялото

В: Ефектът на ботокса върху сърцето, втората и петата чакра пряк ли е или само индиректен?

О: По-скоро индиректно, чрез верига от причини и следствия, но всичко в тялото е взаимосвързано. Зашлаковаността на тялото може да дойде чрез храна, алкохол, тютюн или да се изрази в сдържани емоции, лъжи, ругатни или необмислени действия, за които човек след това обвинява себе си. Въвеждането на чужди вещества в тялото, особено отровни, неизбежно променя физиологичните процеси, изкривява естествения поток на енергията. Чрез ботокса това не се прави толкова забележимо, за да се очертае недвусмислено пряка връзка между инжектирането и по-нататъшните последствия, но според мен са налице. Ако втората чакра не работи добре, това се отразява на метаболизма и ускорява процесите на стареене, тъй като тя отговаря и за премахването на токсините. Ако не се справи с изхвърлянето, потокът от енергии в тялото се нарушава, органите на тялото, свързани с него, започват да „скачат“ и тогава всичко се случва на принципа „където е тънко, там се къса“. Могат да започнат проблеми със стомаха, храносмилането, репродуктивните функции, в работата на бъбреците, пикочния мехур и т.н. На ниво поведение на организма и личността всичко това може да се изрази в запек, безплодие, алергии, липса на либидо или сексуален дисбаланс. Сега си представете колко енергия може да бъде изтеглена от човек, който е болен или се чувства неудобно в тези области ...

В: Да... Интересуват ли се Сивите от конкретен вид енергия?

О: По принцип те са готови да приемат всякакви, но в случая основният интерес е женската енергия, така че акцентът е върху нея. Радостта да бъдеш жена, майка, съпруга, водач – всичко това им е много интересно и вкусно. Лишавайки жените от тази радост, те не само получават енергия, но и създават самата сива маса, която лесно се контролира.

Въпрос: Но всяка жена може да намали отрицателните ефекти само като е в състояние на радост и любов, нали?

О: Добре, но тази радост трябва да е истинска и любовта да е безусловна, доколкото е възможно. Повтарям: лицето отразява вътрешното състояние. Ако се започне, ако се игнорират явни психосоматични сигнали на тялото, че нещо трябва спешно да се промени, ако радостта е изкуствена, няма любов или е условна, тогава никакви козметични процедури няма да решат проблема, а само ще отложат и по този начин усложняват.

Допълнение от коментари:

Същността на тази инфекция е, че спорите на бактериите, които произвеждат ботулинов токсин, постоянно присъстват в почвата и човек редовно взаимодейства с тях, но не се разболява. Какво се случва от небрежността на домакините? При недостатъчна топлинна обработка спорите на тези бактерии остават върху зеленчуците и по време на производството на консерви се търкалят заедно с тях в буркани, в условия на пълна липса на кислород. И защото тези бактерии са анаероби (за живота си се нуждаят от липса на кислород), тук те са добре. Спорите се превръщат във възрастна форма и активно произвеждат продукт от жизнената си дейност - ботулинов токсин. Веднъж попаднал в човешкото тяло, ботулиновият токсин постепенно се разпространява, като едновременно с това причинява парализа на мускулните влакна. И човек умира доста бавно, ако не започне лечение. Те умират главно от задушаване (пареза на дихателната мускулатура).

И успоредно с това има такива снимки:

Някъде в околоземното пространство се вижда основа от едни извънземни светулки със среден размер, те са разположени в общност и блестят със зеленикаво-тюркоазени цветове. Те имат вид интерес към Земята и нейните жители, въпреки че има и гняв в по-голямото количество енергия, отколкото имат. Тези същества тук в околоземното пространство имат минимално право да абсорбират енергия. И те могат да го абсорбират, въвеждайки го в човешкото тяло. Преди това беше възможно само по гореописания механизъм, чрез смъртта на човешкия носител. Това беше или по-скоро се превърна в нарушение на човешките права и този път беше покрит. 

И тогава е изобретен ботоксът. За тях енергията, малки съсиреци, излизащи от човек е повод за радост. Такъв човек изпада в страдание, в него има дисхармония. И той моли да му направят блокада, упойка, за да не чувства. Разбира се, човек не иска помощ за решаване на самия проблем, той само моли „да не чувства“ и тя му се дава. И в замяна за тях остава енергията на болката, която е под този блок. Законът е спазен.

Сивите са тези, които държат тези "буболечки - светулки" в робско състояние. Тъй като самите буболечки първоначално са имали светлинни канали. Има улавяне на ресурса и светлината на буболечките, тяхното поробване, унижение и използване. Те са манипулатори, които искат да оцелеят. Всеки има свой собствен път и не винаги пътят води директно към светлината ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.