неделя, 9 октомври 2022 г.

Психотронни експерименти или защо често чуваме шум в ушите - 1

 Доста често възниква въпрос за скърцането в ушите и странния звуков фон. Отговаряме: скърцането в ушите е реакция на тялото към различни ЕМ вълни, като основното е от изкуствен произход. Някои от тях може да идват от колебания в ЕМ полето на Земята, вътрешни активации (промени в тялото, водещи до повишаване на чувствителността, понякога корекции на мозъчните кристали) или създадени от човека излъчватели. Нека да разгледаме последното днес.



Психотронни експерименти върху нищо неподозиращи хора се провеждат тайно от доста време. Днес хората играят в необявена война на съзнанието, за която поради липса на информация мнозина все още не подозират.

Някои страни вече са много успешни в разработването на начини за въздействие върху съзнанието и нервната система на хората с помощта на технически средства - за съжаление, само за да ги манипулират за свои собствени цели.

Сред технологиите, използвани за това, са къси и ултракъси вълни, на които се извършват телевизионни и радиоразпръсквания и мобилни комуникации, както и инфразвукови вълни и нови разработки, отчасти базирани на опита и откритията на изследователя Н. Тесла, напр. HAARP - проект в Аляска, за който и тепърва ще се говори.

HAARP (High Frequency Active Auroral Research Programm) означава високочестотна програма за активно изследване на сиянието. Аврора се отнася до явления като полярните сияния.

Ядрото на инсталацията е така нареченият йоносферен рефлектор, който с помощта на радиовълни изхвърля огромни лъчи енергия в йоносферата. Без да навлизаме в технически подробности, ще споменем, че военните се надяват да използват тази инсталация за шпионски цели. След възбуждането на йоносферата енергията се излъчва обратно – под формата на инфразвукови вълни. Честотата на тези вълни варира от 0,001 Hz до 40 kHz.

От техническа и научна гледна точка всичко това изглежда съвсем неутрално, те се опитват да запазят в тайна възможното влияние на тези честоти върху човешкото съзнание. Официално интересът към получените инфразвукови вълни се обяснява с факта, че те могат да се използват за сканиране на земната повърхност за търсене на полезни изкопаеми, спестявайки скъпо оборудване и тунелиране.

Освен това те ще ви позволят да определите местоположението на подводниците. Обаче не се говори за това, което изтъкват противниците на проекта HAARP: инфразвуковите вълни влияят на вибрациите, излъчвани от човешкия мозък и могат да дисбалансират човешката психика. Честотата на вълните, излъчвани от човешкия мозък, варира от 0 до 30 Hz, тоест е в диапазона на инфразвуковите вълни.

Сега е известно как да се модулират инфразвуковите вълни, за да се постигне предварително определен и изчислен ефект върху човешката психика. Например, действайки от разстояние, е възможно да предизвикате страх, депресия, еуфория или влошаване на паметта и неспособност за концентрация у хората във всяка точка на земното кълбо.

Що се отнася до проекта HAARP, вероятно всичко това не са просто нежелани странични ефекти, а съвсем целенасочено използване на инсталацията като средство за контрол на населението на Земята и в частност Русия!

Подозренията на световната общност относно факта, че инфразвуковите вълни се използват от няколко десетилетия за въздействие върху големи групи от населението в мащаба на цели континенти, стават все по-оправдани. Очевидно с помощта на инсталирането на HAARP подобно въздействие може да стане още по-целенасочено и ефективно.

Значи мислите, че мисълта, която току-що ви е осенила, е ваша?

Психотронните оръжия могат да бъдат електрошок и ултразвук, които се използват за разрушаване на паметта и могат да имат и смъртоносен ефект. Излагането на инфразвук с нисък интензитет (с честоти под 16 Hz, обикновено незабележими за ухото) причинява гадене, звънене в ушите, замъглено зрение и необясним панически страх у субектите. Звукът със средна интензивност разстройва храносмилателните органи и мозъка, което води до парализа, обща слабост и понякога слепота. Еластичният мощен инфразвук може да увреди и дори напълно да спре сърцето.

Психотронно оръжие може да бъде такава проста инсталация (направена ръчно), като микровълнова печка, с насочено излъчване, инсталирана зад стената на стаята, където се намира жертвата на експеримента.

Жертва на микровълнов терор развива симптоми като астма, главоболие, загуба на паметта, болест на Алцхаймер, безсъние, депресия, умора, загуба на концентрация, загуба на апетит, проблеми със сърцето и кръвното налягане и рак.

Психотронното въздействие може да бъде аудио или видео внушение. Когато многократно произнасян текст се наслагва върху мелодия, която е приятна за обекта със забавяне от десет до петнадесет пъти. Съзнанието не възприема текста, защото след налагането той става напълно невидим. А подсъзнанието улавя и предава информацията на мозъка като своя собствена. Същото е и с видео. Този метод може да се използва не само в кината и по телевизията, но и, да речем, на стадиони, пазари, в метрото, с една дума, навсякъде, където има голяма тълпа от хора, принуждавайки на подсъзнателно ниво да обичаме или мразим това или този кандидат, или тази или онази идея.

И накрая, най-модерното психотронно оръжие е торсионното оръжие, използвано за дистанционно облъчване. Тя може не само да повлияе на здравето на човека, но и да промени неговите мисли, характер, наклонности, да го вдъхнови какво трябва да прави и какво не трябва да прави, какво е добро и какво е лошо и дори да „пресъздаде“ човек, действайки върху информационната система на неговата ДНК. И в същото време човек няма да може да разбере критично ситуацията и ще мисли, че това е негово собствено решение и собствени мисли.

През 70-те години в чужбина се съобщава за откриването на така наречения ефект на радиочуваемост на микровълново излъчване с ниска мощност. Това се крие във факта, че хората, които са били в мощното поле на радиостанциите, са започнали да чуват „вътрешни гласове“, музика или други звуци.

Такива симптоми обикновено изчезват след напускане на радиационната зона. Въпреки това, ако субектът е под строг надзор, контролът върху него се извършва навсякъде: у дома, на работа, в транспорта и в дачата.

Микровълновото лъчение въвежда информация директно в мозъка. Комуникациите на мрежите на жилищните сгради могат да се използват като предаващ източник на радиация от генератор: окабеляване за осветление, телефонни и радио мрежи, водопроводи, радио, телевизия, компютър ..


- Чух заповеди от странен глас - каза субектът. - Идваше някъде отвътре, сякаш си говорех. Повтаряше ми: „Вдигни лявата ръка! Правилно!" Не исках да следвам командите, но някаква сила буквално ме принуди да правя тези упражнения. И изведнъж започнах да размахвам ръце, да се смея, да говоря нещо. Нямах контрол над себе си и вътрешно, сякаш се бях превърнал в някой друг. И едва след изключване на компютъра всичко изчезна, с изключение на ужасен страх ...

Генерал-майор от резерва на Федералната служба за сигурност на Руската федерация Борис РАТНИКОВ:

– Наистина днес САЩ разполагат с микровълнови генератори на насочено модулирано излъчване, които могат да предизвикат появата на „радиозвук” в главата на човек. Самият ефект понякога се нарича "гласът на Бог". Американците харчат около 150 милиона долара годишно за подобни изследвания. По моя информация напоследък у нас се е възобновило подобно развитие.

Статия на ABC News от 8.07.2008 г. Дейвид Хамблинг - Микровълнова лъчева пушка контролира тълпите с шум съобщава за работа по устройство MEDUSA (Mob Excess Deterrent Using Silent Audio) - за разпръскване на стачкуващите с микровълнов звуков ефект "достатъчно силен", за да причини дискомфорт или дори инвалидизиране. Тъй като звукът не влиза през тъпанчетата, човек не може да го блокира. Устройството може да изпраща вербални команди директно към човешкия мозък.

Разликата между MEDUSA и другите устройства е, че има реконфигурируема антена и може да изпраща лъчи както към един обект, така и към група обекти едновременно. Сиера Невада каза, че демонстрацията ще бъде готова след една година и 18 месеца след това устройството ще бъде готово за употреба.

Подобно устройство вече беше използвано за разпръскване на демонстрация в Тбилиси на 7 ноември 2007 г. Журналистите на NTV се заинтересуваха, когато видяха на видеото непознато устройство под формата на плоча с форма на диамант върху кола, която разпръсна тълпа от демонстранти в различни посоки.

Благодарение на журналистите стана известно военно психологическо устройство, разработено в СССР и регистрирано в Държавния комитет за изобретения на СССР като устройство за радиохипноза. Този микровълнов генератор и излъчвател на електромагнитни вълни с определена честота и форма на сигнала може да приспи цял град от разстояние няколко десетки километра.

По инициатива на САЩ в НАТО е създадена специална работна група за координиране на разработките в тази област във Великобритания, Франция, Германия и Дания. Генераторите, създадени от Франкфуртския институт по химични технологии (Германия), са проектирани да се справят с големи тълпи по време на бунтове.

Според военни експерти американската армия, използвайки безпилотен летателен апарат, е в състояние да използва микровълнов генератор, за да спре вражеските десантни кораби на няколкостотин метра от брега. Стокхолмският международен институт за изследване на мира (SEPR1) изчислява, че през следващите две години разходите на САЩ за разработване и закупуване на несмъртоносни оръжия ще надхвърлят един милиард долара.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.