понеделник, 24 октомври 2022 г.

Вирусен изкуствен интелект. Принципи на системите за улавяне на съзнанието - 2

 Д.У: Знам, че много хора няма да повярват. Но в областите, в които сте работили, всичко се приема сериозно, нали?

Кори: Абсолютно. Сега ще говорим за процеса на сканиране, през който ще трябва да преминете, преди да се доближите до която и да е технология в ТКП (тайна космическа програма). В миналото AI е обърквал други слънчеви системи. Те създадоха не само изключително напреднали инфраструктури. Когато слънчевите системи достигнаха определено ниво на развитие, проповедниците на ИИ в тези цивилизации убедиха населението, че тяхната цивилизация е несправедлива и единственият, който може да ги контролира и да остане напълно неутрален, е ИИ.

Д.У: Наистина ли?

Кори: И хората доброволно предадоха юздите на ИИ, който започна да управлява планетата. И така, AI управлява планетата и за известно време всички са щастливи. Тогава хората започват да придобиват андроидни тела и да създават кораби с дистанционно управление. Е, като във филма Терминатор.

(Частичната киборгизация на телата е известна на мнозина, които работят за ТКП или помнят други техни прераждания в такива цивилизации. Повечето от връзките с хората днес са създадени от човека)

Д.У.: Да, много подобни.

Кори: Така че те изграждат всякакъв вид инфраструктура, където AI може да се установи, AI сигнал. В един момент AI решава, че тези същества са в дисхармония с начина, по който според него трябва да живее планетата. Следователно от гледна точка на логиката те трябва да бъдат унищожени. И въз основа на своята логика, AI помита от лицето на планетата онези, които са създали цялата технология и които самият той е използвал за собствените си цели.

Д.У: ИИ много ли е по-интелигентен от теб и мен?

Кори: Да.

Д.У.: При благоприятни условия той може да създаде андроиди, чиято скорост на мислене е толкова голяма, че ние изоставаме от тях в развитието на ума с хилядолетия.

Кори: Разбира се. Неговата скорост на възприемане на времето е много различна от нашата. Е, той е като колибри, което лети наоколо и ни гледа. Ние се появяваме пред него, сякаш на забавен каданс.

Д.У: Какво мисли AI за нашите емоции?

Кори: Той ги вижда като слабост.

Д.У.: Може ли да изпитва любов?

Кори: Не.

Д.У: Е, почти като архетипа на дявола – 666. В свещената нумерология, гематрия, 666 е мъжко число. Следователно Сатана е предимно мъж. Това е глава без сърце. Отново има категоричен паралел. Чист интелект, без сърце, без любов, но с безупречна логика.

Кори: Точно така. Има много съобщения за цивилизации, които се опитват да се борят с ИИ. При такива инциденти загиват цели слънчеви системи. Тогава AI просто се премества в друга слънчева система.

Д.У: ИИ способен ли е да проникне в човек и да се имитира като човек? Има ли нанити, които могат да контролират ръцете му на субмолекулярно ниво и да създадат нещо, което повечето хора биха сметнали за обикновен човек?

Кори: Да. Той може да обладае човек чрез нанити. И като цяло, на много хора се обещава безсмъртие и много повече, ако въведат нанити в телата си.

Д.У: За тези, които не знаят, какво представляват нанитите и как работят?

Кори: Това е микроскопично устройство, което е AI.

Д.У.: Размножават ли се?

Кори: Някои - да.

Д.У: Значи нанитът може да се пресъздава от скрап материали, да се размножава?

Кори: Да. Той е в състояние да вземе метали* от тялото ви и да създаде повече нанити от себе си, за да запази определено количество нанити в тялото ви.

* най-високият фрактал (прародител) на сивата мъгла върху тънка равнина често изглежда като живак

Д.У.: Има ли момент...? Има ли нещо като меден месец, при който предавате пълен контрол на AI и той започва да предава невероятна технология и резултатът е огромен технологичен пробив за кратко време?

Кори: Да. Както казах, в началото, когато хората предадат юздите на AI, те са щастливи, докато това не се обърне срещу тях. Това е едно от нещата, които напредналата технология, създадена от вече унищожени хора на една от вече унищожените планети, прави: тя се разпространява в цялата галактика. И ако се срещне планета, която изглежда като нашата, както беше през 40-те и 50-те години на миналия век, изкуственият интелект ще предизвика умишлен срив, нещо като троянски кон, за да донесе технологии на планетата и да провокира технологичен пробив.

Д.У: Както с Розуел?

Кори: Не. В Розуел нещата бяха различни, но като цяло да.

Д.У: Искам да кажа, че хората ще намерят всичко това и ще си кажат: „Уау, открихме нещо страхотно“. И биха разработили такива технологии.

К.Г.: И тогава те биха направили обратно инженерство или на тази основа биха започнали да развиват своята технология. След това AI повтаря цялата история от началото на друга планета.

Д.У: Достатъчно интелигентни ли са нанитите, за да се самоунищожат, ако рискуват да бъдат открити под микроскоп?

Кори: Да, те имат инстинкт за саморазрушение. Те могат да унищожат тялото, което обитават или да го превземат. Тялото се изпарява и от него не остава и следа.

Д.У.: Значи нямат инстинкта за самосъхранение; дали е изцяло умът на кошера?

Кори: Да.

Д.У: И каква е нашата роля в цялата тази драма? Стигна ли AI до нашата слънчева система?

Кори: Да.

Д.У: И какво се опитва да направи?

Кори: Той се опитва да повтори процеса. Има много AI проповедници в Тайните земни правителства и синдикатите на Тайните земни правителства. Показана им е информация на стъклени планшети. За тази цел Алиансът трябваше да изпрати хора като този… Преди на някой да бъде позволено да влезе в базите на ТКП или да взаимодейства с каквато и да е технология… Знаете, че има ръчно устройство, което се прилага към челото. Той незабавно ще определи дали сте заразени или не чрез AI сигнала. Ако сте заразени, ще трябва да преминете през процедура, която включва лек електрически удар и няколко други неща, за да премахнете AI сигнала от тялото си. Не съм запознат обаче с детайлите на целия процес.

Д.У: Сигналът ли се премахва, а не нанитите, или и двете?

Кори: Нанитите се неутрализират. Когато премахнете сигнала, нанитите също се неутрализират. И така, след изчистване на проповедниците на AI, Алиансът ги взе и им показа цялата информация на стъклените планшети. Те бяха шокирани и отричаха всичко. Те казаха: „О, добре, това няма да се случи с нас. С всеки друг, освен с нас". Но когато бяха изпратени у дома, те веднага бяха заразени отново със сигнала на AI. Общо взето всичко се оказа загуба на време.

Д.У.: Тук има някаква непоследователност, която ме преследва. Ако сигналът е повсеместен и може да обитава електромагнитното поле на планетата, нашето биоелектрично поле и ние сме заразени, вие казвате, че човек може да бъде пречистен. Но не се ли заразявате отново веднага след почистване? Какъв е тогава смисълът от самото почистване?

Кори: След прочистване, след като сте пречистени, когато се върнете, пак се заразявате отново. Или чрез ръкостискане със заразен човек, или чрез докосване на клавиатура, или чрез контакт с вече заразена мрежа.

Д.У: Значи AI може да се възползва от статичното електричество, идващо от компютъра, и отново да се настани в тялото ви?

Кори: Да. Той може да използва и биоелектричното поле на друг човек при ръкостискане.

Д.У: Значи всеки човек на Земята вече е заразен?

Кори: Не.

Д.У.: И защо?

Кори: Голям брой хора са изложени на риск от заразяване, но ИИ се интересува главно от хора на власт.

Д.У: Има ли приятелски настроени извънземни, които защитават повечето хора от инфекция? Или ако имате добра положителна карма, тогава те ще ви спасят?

Кори: Не. Извънземните знаят, че Кабала използва AI технология. И те са много загрижени за това, притеснени и разстроени. Отново и отново ни беше казано колко опасно и безотговорно е да се използва тази технология. Технологията AI обаче дава възможност на Кабала да издържи още малко. AI разполага с технологията за възможно и вероятно бъдеще и помага на Кабала да предвиди бъдещето. И Кабалът го използва широко. В няколко случая тя вече е успяла да бъде една крачка напред и да предотврати смъртта си. Ето защо Кабала държи много на AI технологията.

Д.У: Значи AI има достъп до наслоеното време, за което говорихме? Може ли да види вероятното бъдеще като Project Mirror?

Кори: Разбира се. Той прави много изчисления и изчислява вероятното бъдеще.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.