събота, 26 ноември 2022 г.

Теорията на конспирацията на практика. Земно училище по дипломация - 2

 Например, мнозина отдавна са започнали да забелязват продължаващото разделение на клоновете на реалността по честота. Например може да не ви забележат в тълпата, да не се заядат, когато ходите без маска, да не разберат смисъла на думите ви, да се загуби общ език със стари приятели и т.н.

Всеки в обкръжението има хора, чийто страх от „вируса“ е привлякъл симптомите му към тях, в техния приятелски кръг мнозина са се разболели тежко и дори са преминали в друг свят. В същото време има цял слой от населението, заобиколен от който случаите на "болест" са изолирани, симптомите преминават доста лесно и изобщо няма смъртни случаи.

Каква е разликата между тези категории, как мислите?

Възприемането на света и събитията от различни същества може да се различава значително от тези около тях: можете да се разхождате по едни и същи улици и да гледате едни и същи новини, но да виждате и чувате напълно различни неща, да тълкувате различни значения. Мнозина усещат това вибрационно разделение и с близките си.

Разделението не означава пълното изчезване на хората от живота ни.

То само предполага, че нашите вътрешни вибрационни настройки ще променят реалността около нас по такъв начин, че обстоятелствата и настроенията на хората около нас да са на честота, съвместима с нас. Да, в квантовата реалност това е възможно с достатъчно намерение и разбиране на многоизмерната променливост на събитията (мултиреалност). Намирайки се на високи честоти, човек може да стане практически недостъпен за събития и субекти с ниски честоти.

Висшият еволюционен смисъл на теорията на конспирацията

Най-дълбоката идея за съществуването на селективни модули на реалността, сред които теорията на конспирацията е само малка част, е да се подхранва волята за самоорганизиране на съзнанието и избор на реалността, в която се намира индивидуализираната душа на Създателя.

Ние или избираме и създаваме нашата реалност, или я избират вместо нас, добавяйки теории, модули и друга храна за размисъл. Това е урок за определяне на вашите собствени граници и възможности.

Например - „задължителната ваксинация“. Задължително не е синоним на "принудително", все пак всеки има избор. Терминът "задължителен" се използва само за натиск върху психиката. Излизайки от психологията на жертвата, ние намираме себе си, своята индивидуалност и независимост. Някои ще трябва да се борят за тази самостоятелност, но в други случаи тя ще дойде сама, в резултат на пълното невключване в чужди игри.

Задачата е да се научите как да структурирате личното си пространство по най-хармоничен начин, въпреки всякакви обстоятелства, препятствия, подигравки и зли извънземни с масони, които съществуват в някакво „общо“ пространство, което всъщност е виртуално. За да не се зареждат ненужни метакодови модули, които като цяло не съществуват без наблюдател, защото се хранят с неговото внимание (основно чрез медиите).

Време е хората да разберат, че са станали заложници на собствената си вяра в случващото се, че не просто са манипулирани, а манипулирани с цел възпитание на волята, явно очаквайки ответна реакция. Че участието им в този експеримент не е необходимо и винаги има възможност да се напомни на кураторите му, че са се заиграли, по всеки удобен и цивилизован начин. Това колективно разбиране, пълно пренебрежение към текущото представление, проява на волята на едно свободно същество и отказ от участие в продукции - това е ключът към преминаването на качествено ново ниво.

Осъзнайте прякото си влияние върху случващото се наоколо и най-накрая покажете разумност. Винаги има решение за всеки „проблем“ (да се чете), единственият въпрос е как да го намерите и да живеете според собственото си законотворчество, носейки пълна отговорност за живота си, а не да го делегирате на конспиратори, честни правителства или дори Бог.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.