четвъртък, 3 ноември 2022 г.

Договори със системата, държавата и обичаите на матрицата

 Договорите със системата се сключват от момента на раждането и дори преди него. Акт за раждане, паспорт, шофьорска книжка, свидетелство за брак и подобни държавни документи са само върхът на айсберга на тези споразумения, които човек носи и изпълнява, често без да осъзнава. Тази сесия изследва някои от тези многоизмерни договори със системата на фин план. По-нататък по думите на подопечната:

Договор на земната митницаПо време на почистването открих жълтеникаво ограничение на моята искра, което не можеше да бъде премахнато. Ограничението отслабваше връзката с хората: нишките между мен и всички, с които трябваше да се срещам, бяха много тънки. А вътре в искрата имаше устройство за проследяване - подобно на маяк, напомнящо формата на черупка, от пукнатините на която се виждаше мигаща светлина. Озовах се на земната митница: чувствах се като на някаква изкуствена станция в орбита (но сега не съм сигурна, че е Земята), бях сама в стаята. Видях маса, клетъчен прозорец към пода, през който се вижда част от планетата. Отсреща седеше сив.

Чувствах много души извън офиса. В същото време разбрах, че всички се познаваме там: това е като на изпити при постъпване в институт: познавахме някого в детската градина, някой в ​​училище, някой в ​​класната стая, но просто срещнахме някого, но всички са обединени от една цел - да действаме, и всички вече са като едно семейство.

Точките на договора бяха различни, като най-спорната от тях беше точката, в която се съгласих, че автоматично приемам всякакви промени в земната матрица.

Ето как ограничението на искрата се появи върху мен: правилата на матрицата се промениха и ми беше поставено ограничение, за да не мога да се срещна и да помогна да се осъзнаят онези, с които трябваше да се срещна. Също така, една от точките беше черупка на маяк върху искра - уж гарантираща сигурност: трябва по някакъв начин да ме намерят, ако внезапно изчезна в земната "джунгла"))

Но най-много ме порази отношението ми към всичко: видях всички трикове в договора, но осъзнах, че когато подписах, разбирах какво правя и се съгласих.

И още по-удивителен е фактът, че почувствах, че Егото ми още повече знае всичко това и целенасочено ме води към него. Така че беше необходимо ... най-дълбокото потапяне в своето творение, отхвърлянето на всички способности на творец до определено време.

Това не е първият път, когато получавам тази информация ... Спомних си задръстването в самия край на канала към Висшия Аз (ВА), до който веднъж отидох. Тогава все още бях изненадана, като разбрах, че е направен от самия ВА, защо е така? Предположих и в сесията потвърдих предположенията си - също беше необходимо да няма достъп до ВА до този момент - напълно автономно развитие ...

Прекратих договорите със системата, защото разбрах, че за мен са остарели и мога да го направя. Частта от мен, оставена на митницата, се върна под формата на бяло плазмено цвете, от сърцевината на което вълнички-вибрации излизаха на вълни по листенцата, сякаш по повърхността на водата. Водещата усети звука на финия план, но физически не го чухме. Противно на очакванията, че цветето ще бъде вградено в искра, то застана на върха на главата и вълнистите вибрации сега потекоха отгоре надолу надолу по тялото. В същото време енергията също се придвижи нагоре по канала към ВА.

Няколко дни преди сесията сънувах много необичаен сън, в който бях провокирана от силен страх (преследваше ме летяща чиния). Не контролирах ситуацията насън, не осъзнавах, че страхът е наложен. Веднага след сън се почувствах зле и имаше симптоми на настинка (въпреки че не съм била болна от 1,5 години). При рекапитулация на съня попаднах на сиви и няколко примитивни договора със системата (от клиниката; при раждане).

Системни договори. Деловодство, КАТ, формуляри за прием

В самата сесия в началото имаше много илюзорни пространства, не беше възможно веднага да се стигне до този, който пречеше - отново се оказа сив, като представител на системата. Започнаха да показват всички основни договори със системата и нейните структури, всички тънкости в тях, за които не знаех, когато подписвах множество документи през целия си живот. А те бяха много...

Най-значимите за момента бяха тези, за които е разрешено поставянето на проследяващи устройства в телата ми: подписвах документи в КАТ при регистрация на автомобил; разрешение за полет с хеликоптер; подписвах формуляра за допускане до поверителна информация в института. Анулирах всички фини елементи. Намерих проследяващ маяк в тялото за един от тези договори и също така извадих всички куки, които можеха да се закачат по договорите.

Най-изненадващият договор, който привлече вниманието ми, беше документът за брак от службата по вписванията. Системата се застрахова толкова много, че дори посочва клауза за възможността да ми влияе чрез договори със системата на съпруга (явно в случай, че намеря и разваля всичките си договори)! В замяна държавният егрегор потвърждава брака и по този начин гарантира помощ в случай на развод например (разделяне на имущество, издръжка и др.).

Като цяло в системата всичко е подредено много хитро и ясно))

Дойде разбирането, че във всеки лист хартия, който някога съм подписвала, винаги има включени ефирни точки, за всеки случай. За какво? Системата винаги се подсигурява, винаги оставя вратички за себе си на фин план. Може да са й полезни, може и да не са. Работи по определени правила, в определени граници. Ако човек започне да се осъзнава, да излиза от обичайния канал за системата, да се намесва, тогава тя се опитва да го върне в тази рамка. Повдигат се стари договори и се търсят точки, чрез които, без да се нарушава свободната воля, е възможно: да се влияе, контролира, наблюдава, отнема енергиен потенциал, за да има по-малко сили.

Основният урок е урок по осъзнатост

Трябва да внимавате, не подписвайте нищо на фин план, не подписвайте празни парчета хартия, не оставяйте празни графи в подписаните документи - поставете поне тирета, в противен случай могат да добавят много неща (дори несъществуващи диагнози). Два пъти ме хващаха точно за такива неща: срам ме беше да настоявам на своето и се подписах на лист с празни графи. Дори, въпреки че им казах, че не подписвам нищо и не съм съгласна с нищо, не ме спаси. В резултат на това по-късно в празната графа е въведена несъществуваща диагноза. Добре, че разбрах навреме и я анулирах.

Извадих от себе си много всякакви устройства по всички договори. След като приключих с това, започнах да се занимават със сивите - представители на системата, има ли нещо друго, което изисква моето внимание и осъзнатост?

И тогава се върнах към "кодовете за достъп" до системата (вече имах подобни реализации извън сесиите). На въпроса на водещия: откъде ги имам? Усетих сълзи в очите си, дъхът ми секна. Имаше постоянно усещане за диво изкривяване на това, което първоначално е било създадено и с моите човешки емоции изпитах дълбока несъзнателна горчивина от това.

Системата първоначално е създадена от екип от Създатели на светлина като структура, която трябва да контролира процесите на преминаване на опит на Земята. Това се е случило след създаването на самата планета. Изпитах неописуемо щастие и радост, вдъхновение от участието в създаването на такава структура. Тук на Земята, според първоначалната идея, трябваше да е много готино)).

Въпрос: Има първоначални основни кодове за създаването на системата и кодове на Създателя във вашата искра - двата образа са насложени. При вас същото ли е или не?

О, Не. Кодове на Твореца като снежнобели искрици-малки символи; а основните кодове на системата са по-големи златни символи.

Изконни правила и договори със системата

Първоначално правилата бяха по-свободни - душите, идващи на земята, можеха да творят, докато преминават през земен опит. Можеха да дойдат за едно въплъщение, да опитат и след това да си тръгнат. Нямаше такива тежки условия като сега. После Тъмните Създатели дойдоха на планетата. На по-високите нива това беше съгласувано, сякаш беше дадена преднина и на светлината, и на тъмнината. Целта е душите да изпитат по-многостранно преживяване.

Тъмните създатели въведоха много силни изкривявания, прекалиха. Всичко беше превърнато в мощна игра със строги правила, с дълбоко потапяне в забвение. Видях две противоположни картини: първоначалното състояние на системата – чисто, златисто, жизнерадостно. След изкривяване картината стана пълна със сива мъгла; навсякъде непрекъснат контрол, а начело на контрола - сивите. Дадоха достъп на тези системи, които паразитират, които искат да печелят.

Въпрос: Имаме ли връзка и с тъмните Създатели?

О: Няма пряк отговор на този въпрос (най-вероятно все още не сте готови да приемете положителен отговор). Става така, че и светлите, и тъмните Създатели в крайна сметка са едно цяло. Те показват картина на "ин и ян", сливане на светлина и тъмнина.

Въпрос: Но в един момент внесоха изкривявания, не се получи това, което беше замислено?

О: В зависимост от това на какво ниво го разглеждаме. От висшите сфери всичко е наред, всичко е опит. От гледна точка на светлите Създатели това е изкривяване. От гледна точка на тъмните, какво лошо има в това? 

Въпрос: Възможно ли е по някакъв начин да се повлияе на ситуацията на Земята сега, като има кодове за достъп до матрицата?

О: Всичко върви както обикновено. Направете каквото можете, основното е да не спирате. Трябва да работите върху себе си, да споделяте информация, да блеснете. Осветяваме се един друг - като светлини на коледна елха. Това е нивото, което е налично в момента. Невъзможно е да се вземе и покрие цялата планета със светлина, това е грешно. Ние сме като кълнове пробиващи земята, през асфалта, преодоляваме трудности, учим се.

Въпрос: Какво ще кажете за сивите, има ли конкретен договор с тях?

О, не. Разгледани бяха основните договори със системата и държавния егрегор. Но чувствам, че това не е всичко - ние подписваме твърде много парчета хартия с различни структури през целия си живот.

Въпрос: Има ли още нещо, което иска да ти каже?

О: Казва: „С вас има само проблеми. Има толкова много трудности с вас - звездните души. Ние просто си вършим работата".

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.