вторник, 9 ноември 2021 г.

Джо Байдън е подготвен за ролята на „жертвения овен“?

 Докато целият цивилизован свят стана свидетел на безпрецедентните фалшификации на резултатите от последните президентски избори в САЩ, организирани от глобалистките кланове на "световния елит", които ясно демонстрираха неверността на твърденията за съществуването на "демокрация" и "свобода на словото“ в Съединените американски щати, окупирани от юдеохазарските банкови кланове, мнозина са забравили за така нареченото „проклятие на президентите“, под което попада победителят от тази президентска предизборна кампания.

Нека ви припомня същността на това "индианско проклятие". Състои се от проклятие за белите, произнесено от умиращия индиански вожд на племето шайени Текумзе за нарушаване на договора от белите. Самото проклятие е, че всеки американски президент, избран в година, деляща се на 20 без остатък, ще умре или ще бъде убит преди края на президентския мандат. Така че поддръжниците на Байдън (Бидона) няма да се радват дълго. Най-вероятно 55-годишният сенатор от Калифорния Камала Харис ще бъде истинският президент, така че черният расизъм вероятно ще продължи да набира сила в Съединените щати. А това може да доведе до нова гражданска война. И кой ще бъде лидер на частта от бялото население на САЩ, която все още не е деградирала под влиянието на сатанинските „демократични ценности“ на глобалистите, може да се предположи с най-голяма степен на вероятност.

Знаят ли представителите на глобалистките кланове на сатанинския световен „елит“ за ефекта от това проклятие? Може би знаят, затова са номинирали за президент един луд старец, който е загубил разума си, загубата на който няма да навреди на плановете им. Нещо повече, най-вероятно те самите организират убийството му, за да обвинят поддръжниците на Тръмп за него. Е, те използват за това действие, както винаги зомбирани от психотехниците "самотни убийци", които или ще бъдат убити по време на задържане, или по време на следствения арест. Във всеки случай такива лица не доживяват до процеса и, както се казва, „завършват във вода“. Така всичко беше организирано от глобалистите по време на убийствата на братя Кенеди.

Разбира се, чисто човешки е жал за този болен старец, въпреки цялата му патологична русофобия и липса на адекватно възприемане на реалността. Но самият той вече беше направил този избор. Е, за Тръмп може би цялата тази „миша суета“ на глобалистите и техните корумпирани слуги, които незаконно узурпираха властта в хода на мащабни машинации и тотална цензура в медиите и социалните мрежи, е в състояние да му спаси живота, измъквайки се на удара на "индианското проклятие" и запазването му за бяла Америка. Тя все още не е казала последната си дума в отговор на откровения геноцид над бялата раса, организиран от глобалистите по света и дори на територията на самите САЩ.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.