петък, 12 ноември 2021 г.

Луцифер и неговият храм в съвременния свят

 Мнозина вече знаят, че не само ложите на илюминатите и сатан-масоните, но и официалният Ватикан не крие факта, че почита своя „бог” Луцифер, като се обръща към него по време на литургиите в лицето на папата. На същия "бог" се покланят всички сатанински кланове от "световния елит". В същото време чрез псевдоезотерични секти и сайтове непрекъснато се тъпче в главите на неофитите митовете за илюминатите и сатан-масоните, че този техен „бог” няма нищо общо с библейския Сатана. Но дали наистина е така?

Ето например това, което можете да прочетете по тази тема във фрагмент от книгата на руския пътешественик, писател, изследовател на тайните на миналото - Г. Сидоров, озаглавена "Системата и общите единни закони на Вселената", където той описва неговият диалог с двама пазители на ведическото знание, посветен на световната сатанинска система:


„За да разбереш силата на Системата, през цялото това време говорех за нейните метаморфози. Тя е във всичко, тя е навсякъде. Тя участва във всичко негативно, което се случва на Земята. Това е мощно поле, материално-вълнов механизъм, един вид мощен, насочен към негативен, локален анти-бог.

- Чакай, - спрях разказвача. - За Системата ли се разказва в мита за падналия ангел?

- А ти си досетлив, младежо. Само че митът за Луцифер е прикритие. Опит за изобразяване на "паднал ангел" в ореола на Бог. Един вид той беше светъл, мил, духовен, а след това взе и предаде Създателя. Ако погледнем пантеона на нашите руски превъплъщения на Създателя, кой от тях стана отстъпник? И как може изведнъж ипостасът на еднинното цяло да се изолира? Същото е, ако ръка, крак или език са отделени от човек. Може ли това да се случи? Разбира се, че не. Митът за падналия ангел е създаден, за да обожествява Системата, да набива на хората в главата, че нейните възможности са почти равни на тези на Създателя. Ако му отстъпва, то не е с много и ще дойде времето, когато Луцифер ще царува над света... "Луцифер" се превежда като "сияен", излъчващ не светлината на радостта от живота, а светлината на смъртта, която царува в пустинята.

- Чакай, чакай, - спрях Велемир. - Говориш сега за бога на пустинята - Сет.

- Сет стана бог на пустинята по благодатта на тези, които създадоха Системата... Какво направиха тези, които създадоха Системата? Те изпълниха агресивната част на светлинния поток с психична енергия и по този начин я отделиха от другите видове енергия.

- Как го направиха? - бях изненадан. - Как така?

- Чрез създаването на тъмно контролирано жречество на Земята и масивни човешки жертвоприношения. Просто е. Въпреки че преориентацията на психическата енергия от Създателя към създадения егрегор е много трудоемка задача... Така се появява агресивната ипостас на Световид - бог Сет, който постепенно придобива образа на Амон.

- Излиза, че Луцифер и Амон са едно и също?

- Нима не знаеше това? - изръмжа Чердинцев. - Пак ли пускаш глупака?

- Не пускам глупака. Знаех, че Сет и Амон са едно и също лице. Но че това е и Луцифер, чувам за първи път.

- Не само Луцифер, не просто лъчист и агресивен - това е ядрото на Системата. По-точно нейната същност.

- Лесно е да се досетим, че Системата е Сатана-Амон. Но че тя също се идентифицира с Луцифер е новина за мен.

- Защото живееш без цар в главата си, - поклати глава Чердинцев, гледайки към мен. - Сега можеш ли да ни кажеш какво е Ватикана, ако храмът на Амон е скрит в недрата му?

- Амон и Луцифер са едно и също, - направих умна физиономия. - А Йехова е най-вероятно прикритие. Тоест, оказва се, че центърът на световния сатанизъм е скрит в базиликата Свети Петър.

- Леле, колко си напреднал при нас! - засмя се Чердинцев. - С лекота позна! Не са те питали за това.

- Тогава за какво?

- За друго. Ватикана е онзи ключ в компютъра на Системата, който при необходимост се натиска от нейните господари. Това е един от контролните центрове на сатанинския егрегор. Има и други ключове, но засега няма да говорим за тях. Мисля, че не е трудно да се досетиш какви са и каква е целта им...“


И така, от този фрагмент става ясно, че Луцифер е и Сет, и Амон, и Сатана в едно лице. Ясно е и какво е имал предвид пазителят, когато нарече Ватикана „храмът на Амон“, макар че по-правилно би било да го наречем „храмът на Луцифер“. Освен това този факт вече не е особено скрит. Знаете ли къде се намира "Музеят на Луцифер"? Във Ватикана! И защо на този „паднал ангел“ се обръща толкова много внимание и почести става ясно, при положение, че Ватикана е център на световния сатанизъм. А така нареченият „Музей на Луцифер” всъщност е неговият храм.

За тези, които все още се съмняват в това, предлагам да проучат самостоятелно книгите "Комитет 300" от Джон Коулман и "Върколаци или кой стоят зад Ватикана" от Олга Четверикова, както и да гледат филма на Галина Царева "Октопод" и видео с литургията на папата, където се обръща към Луцифер. Всички тези информационни пъзели се вписват органично в единна картина на проекта на глобалистите-сатанисти за създаване на икуменистическа църква на Луцифер, в която планират да обединят всички църкви от „библейския проект“, а след това и всички останали. Но това е само една от точките на техния сатанински план за установяване на "нов световен ред".

И ако Ватикана е религиозния и идеологически "ключ" на световната паразитна сатанинска система, то има и финансово-икономически "ключ" - Лондонското сити и военно-политически - окръг Колумбия с град Вашингтон. Всичко това са различни „центрове на силата“ на тази античовешка Система, която стои зад много от проблемите на съвременното човечество, включително световни и местни войни, тероризъм, наркомафия, революции и бунтове, бактериологични и химически отравяния на хора, земя, вода, въздух, икономически кризи и причинени от човека бедствия, както и катастрофални климатични промени, отговорността за които корумпираните слуги на тази система винаги прехвърлят на самото човечество.

Но ако всички тези „ключове“ на Системата бъдат „деактивирани“, тогава способността й да продължи да ни вреди ще бъде значително намалена и сатанинският „нов световен ред“ няма да бъде възможен. Но още по-добре – да се подкопае самата основа на тази Система – да се лиши от необходимите за съществуването й енергии на страх, омраза, страдание и болка на хората, поради които съществува. Ако всеки, който не е продал тялото и душата си на тази Система, започне да работи с положителни образи на бъдещето, започне да трансформира негативните образи, които попадат върху нашето съзнание чрез паразитните медии, в положителни, престане да реагира негативно на негативното, тогава възможностите на паразитите и техните слуги значително ще намалеят, а след това като цяло ще изчезнат.

Означава ли това, че не трябва да се защитаваме от атаките на паразитните слуги, а трябва да „обърнем и другата буза“? Разбира се, че не. Всеки има пълното право на самозащита, но тя трябва да се осъществява без омраза и гняв, а в състояние на „вътрешна тишина” и равновесие, което майсторите на бойните изкуства добре знаят. Това не само ще лиши адската част на Системата от "храна", но и ще ви позволи да влезете в специален "боен транс", в който воинът действа безупречно. И така трябва да се държите с различни астрално-ментални атаки на слугите на паразитите, които се опитват да ни провокират към негативизъм. Ако си спомните, че някоя ваша негативна реакция само засилва злото, съществуващо в света и се опитате да го избегнете, тогава ще направите силите на мрака много по-слаби и обратно. Излъчвайки негатив, вие, доброволно или не, ставате съучастник на тези сили и предател на цялото човечество. И сега знаете как да спрете да бъдете роби на тази Система, ако наистина искате.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.