сряда, 10 ноември 2021 г.

„Съкращението на съкратителите“ вече е активирано

 Законите на Вселената са неизбежни. Ето защо, знаейки за това, паразитите винаги действат чрез ръцете на някой друг - за да избегнат отговорността за престъпленията си срещу човечеството. Но законът за възмездието за извършеното неизменно ще застига не само деградиралите нечовеци, обслужващи хибридните нечовеци, продали се на глобалистите-сатанисти, но и техните господари. Съдейки по факта, че кемтрейлс продължават периодично да се появяват на нашето небе, цялата тази сатанински сган не може да се успокои по никакъв начин, изпълнявайки заповедта на своите господари да намалят броя на човечеството.

И не е изненадващо, че всеки път след такава активност на „химическите трейлъри“ ни се дават статистически данни за растежа на болестите и смъртността от „Сovid-19“. Но всъщност „Covid-19“ е програма на глобалисти-сатанисти за намаляване на човечеството. Ето защо Световната банка възнамерява да финансира първия й етап до 31 март 2025 г. Всички тези кланове - Ротшилд, Рокфелер, Морган, Барух, Шиф, Дюпон, Буш, Клинтън, Сорос и други хибридни зли духове, представящи себе си като „световно правителство“, не възнамеряват да спрат в престъпните си планове, докато броят на човечеството не падне на обявените от тях на „скрижалите от Джорджия“ 500 милиона души.

Не знам с какви боклуци ни тровят с помощта на кемтрейлс - бариев флуорид, луизит или някакво друго отровно вещество, но знам, че сатанинските кланове на световния „елит“ са спонсори, но не и „поръчители“ на тази програма. И това трябва да го знаете, за да разберете къде точно е „главата на хидрата“. Поръчителите са нехуманоидни раси от гущероглавите анунаки и инсектоидите, враждебни на човечеството, чиито хуманоидни хибриди, специално създадени за живеене на нашата планета, започнаха PR кампания за създаване на положителен образ на своите „богове-създатели“. Очевидно „собствениците“ вече са уморени да се крият в кухините на Земята и искат да ходят открито по нейната повърхност. Нещо повече, много пустини са създадени на повърхността от техните слуги, където различните влечуги се чувстват много удобно.

Но всичките им античовешки планове не са предопределени да се сбъднат. Отсега нататък всички отрови и други инструменти за намаляване на броя на човечеството ще убиват самите „съкратители“. И не само тези, които, след като са се продали на паразитната система, пръскат кемтрейлс (90% от кемтрейлс са резултат от дейността на НЛО на анунаките, използващи холограми на самолети като камуфлаж. Останалите 10% са корумпирани гниди от самото човечество) над различни региони на Земята, но и спонсорите и поръчителите на това престъпление срещу човечеството.

Където и да се намирате, в каквито и подземни приюти да се криете, възмездието за отравянията и убийствата на обикновени хора и светли хора неизбежно ще ви застигне. И всичко ще завърши с факта, че Висшите сили сами ще ви „съкратят“, като основен и истински източник на планетарната инфекция на сатанизма и паразитизма, както и на всички съвременни проблеми на човечеството и планетата. Ерата на пълната ви власт е в миналото, а сега започва ерата на неизбежното възмездие за всички престъпления, извършени срещу човечеството. Светлината ще унищожи всичките ви електромагнитни екрани и ще изгори не само на повърхността на планетата, но и в нейните недра, цялата тъмна клика и нейните слуги.

Следователно вие, заедно със слугите и господарите си, ще имате само три възможности:


1) да бъдете изхвърлени от Земята в собствените си адски светове;

2) да претърпите трансформация в светоносни същества, за да не бъдете „почистени“ по време на „генералното почистване“ на планетата;

 3) да продължите своята античовешка дейност и да бъдете сред „почистените“ и „съкратените“ от Висшите сили.

Изборът е даден на вас и вашето бъдеще ще зависи от него. И ако не изоставите програмите си за намаляване и унищожаване на човечеството, ще получите „огледално възвръщане“ според закона за справедливо възмездие. Хората също ще трябва да решат с кого са. Те ще изградят хармонично бъдеще на планетата без паразити или ще служат на господарите си в адските светове. И докато всички мислите, кемтрейлсите и други боклуци ще започнат да убиват самите паразити и техните слуги чрез информационно-вълнов резонанс по факта на участие в това престъпление.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.