сряда, 24 ноември 2021 г.

Слугите на паразитите ще получат справедлива отплата

 Днес в Московска област в средата на деня облаците най-накрая се разсеяха и дългоочакваното слънце излезе. Много хора се изсипаха по улиците, за да се насладят на лъчите му в средата на облачната есен и да получат заряда на „слънчевия витамин D“, необходим за поддържане на имунитета. Особено възхитени от изчистването на небето от облаците бяха децата, които се изсипаха на разходка по детските площадки, придружени от своите родители или баби и дядовци.

Но не спяха и враждебните на човечеството сили. Вече забелязах такава картина, че щом небето ни се проясни от облаците, по него започват да се появяват кемтрейлс, които го разчертават „в клетка“ с характерни бели следи. Точно това се случи днес след 13.00 часа. И въпреки вятъра тези следи отново са доста стабилни, т.е. това не е обикновена следа от самолети, а самите кемтрейлси, чрез които над нас се пръскат всякакви химикали. По-често гледайте небето, когато сте на улицата, за да забележите такива неща навреме.

Защо трябва да правите това? Разбира се, в някои случаи се пръска с реагенти, за да се контролира времето. Но защо трябва да влияете на времето в ясни дни, когато небето е изчистено от мрачни облаци, водещи до депресия и лошо здраве? Очевидно не в наша полза. Вече мълча за ефекта върху тялото ни на целия този химически боклук, който след това се утаява по повърхността на земята, къщи, дървета, коли и т.н. Вече се забелязва, че не само при възрастните, но и при децата започват проявления на кашлица, хрема и други симптоми, които се преиначават като "настинка" или дори като "ковид".

За тези, които се съмняват в това, съветвам ви самостоятелно да прочетете в мрежата за ефекта върху човешкото тяло на такива токсични вещества като луизит, берилиев флуорид или азотен диоксид. Ще откриете много интересни неща за себе си. Тъй като всички симптоми на химическа инфекция на тялото с тези токсични вещества съвпадат точно с тези, които лекарите, в съответствие с насоките на глобалистката организация, наречена СЗО, диагностицират като "covid". И сами се досещате защо се прави всичко това. Съветвам ви също да следите статистиката на заболеваемостта и смъртността от covid през следващите дни.

Е, за тези, които вече са се досетили как работи целия този механизъм, измислен от сатанинските кланове на глобалистите, съветвам в следващите дни да ограничат престоя си на чист въздух и да предупредят близките си, ако не искат да са сред „пациентите с covid“. По принцип този боклук, който днес отново беше пръскан от слугите на мрака, след няколко часа ще достигне повърхността на земята, а утре ще чака да се появят всички, които сутринта ще ходят на работа и ще водят децата в детски ясли.

В допълнение към ограничаването на излагането на открито, как може да се смекчи това отрицателно въздействие? Измийте старателно не само ръцете си със сапун, но и всички открити части на тялото си, когато се върнете у дома. Използвайте домашни озонатори и пречистватели на въздух и то не само в домовете и апартаментите. Има преносими опции за автомобили. И в случай на по-тежки симптоми на химическо отравяне, трябва да се помни, че лекарствата, които активно премахват токсините от тялото, са ефективни. И в края на краищата лекарите не отричат ​​факта, че интоксикацията на тялото е основната причина за проявата на тежки симптоми на заболеваемостта от "covid".

Кой стои зад целия този хаос? Като се има предвид, че кемтрейлс се пръскат по всички страни на Земята, източникът му е от глобален характер и идва от нивото на глобалното управление на човечеството, чиято външна маска са сатанинските кланове на световния „елит“, осъществяващи своята анти-човешки план за "нов световен ред". Напразно си мислят, че като спонсори на този проект, няма да бъдат засегнати от кармичното възмездие за неговото изпълнение. И за да разберете кой точно стои зад всичко това, разгледайте внимателно двете снимки, направени в небето над Урал от мой приятел и колега.




Виждате ли тези апарати? Изводът е, че по време на снимането те не се виждаха с нормално зрение, но безстрастната техника улови истинската им идентичност. И, както виждате, това изобщо не са наши самолети, а много по-високотехнологични превозни средства, които обикновено се наричат ​​НЛО. Но всеки, който участва в разпръскването на този боклук, контролира тези процеси, спонсорира ги и всички онези нечовеци, които са негови организатори, определено ще получат адекватна „възвръщаемост”.

И за да ускорите този процес, още веднъж ви предлагам, след като сте видели кемтрейлс в небето, съзнателно да работите с изображения на тяхното неутрализиране и телепортиране на целия този химически боклук в пилотските кабини на онези устройства, които се използват за пръскане (често скрити под холограми на обикновени самолети), до точките за управление на полета на тези устройства, до подземните убежища на спонсорите на тази програма и подземните градове на първоначалните й организатори. Нека всички тези паразити и техните слуги умрат от боклуците, с които ни тровят, за да постигнат целите си. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.