сряда, 3 ноември 2021 г.

Симптомите на пЛандемия са много сходни с ефектите на oтровни вещества

 Това е само хипотеза и не мога да докажа нищо, но в рамките на една от основните точки на плана за „нов световен ред“ за намаляване на населението на света до 500 милиона души, тази хипотеза изглежда доста логична и обяснява много от „странностите“ на настоящата пандемия и пневмония, която, макар и без предишното вълнение в медиите, продължава да коси различни региони на Земята. И на първо място - възрастни и хронично болни хора, т.е. точно тези, които от гледна точка на апологетите на „новия световен ред“ попадат в категорията „ненужни товари“ и „излишно население“.

Изглежда, че същността на тази „пандемия“ започва да се проявява все по-ясно. Първо, забелязах такова нещо, дори ако просто отидете да изнесете боклука на улицата буквално за 15 минути и не се приближавате до никого повече от 5 метра и не посещавате магазини, аптеки и други претъпкани хора места, все пак се започва, когато се приберете вкъщи да кихате, сякаш от алергия по време на цъфтежа на различни растения.Когато стаите се проветряват, започва и странна хрема. Но това е за мен, а за други хора всичко това предизвиква кашлица. Но сега никакви растения не цъфтят. Това означава, че растенията нямат вина за тази „алергична реакция“.

Също така, дори моите приятели, които никога не са пушили и винаги са имали негативно отношение към тютюнопушенето, отбелязват, че смъртността е най-високата сред тези, които никога не са пушили. В началото предположих, че това се дължи на факта, че коронавирусът просто не може ефективно да се придържа към белодробните стени при пушачите, тъй като те са покрити с катранен филм. Но сега съм по-склонен да мисля, че е вероятно никотинът по някакъв начин да намали или частично неутрализира ефекта на източника на тази странна "алергия". Ето защо си спомняме как представители на елитите активно се бориха срещу тютюнопушенето през предходните години, въведоха различни ограничения срещу пушачите и повишиха цените на тютюневите изделия. Тогава вече имах подозрение, че всичко това изобщо не се дължи на грижа за здравето ни. Защото преди това не им пукаше за здравето ни.

Трето, има случаи на нелогично заразяване на хора с „корона“ и пневмония, живеещи в отдалечени села, в които няма посетители, а жителите дори не отиват в областния център, т.е. не могат по никакъв начин да контактуват с болните. Всичко това ме накара да подозирам, че всъщност това изобщо не е вирус, а следствие от пръскане във въздуха (от самолети или други летателни апарати) на някакви вредни вещества. Не е известно каква сила прави това, но очевидно има нещо общо със световния "елит" и клановете юдеохазари, които са проникнали в националните елити на много страни. И наскоро в емисия на ВКонтакте прочетох вътрешна информация за използването на нови химически бойни агенти, чиито симптоми на инфекция са подобни на пневмония и ковид, т.е. това е химическа атака, маскирана като вирусна пандемия поради подобни външни симптоми.

За съжаление не отбелязах този пост, но пъзелът най-накрая беше оформен. Там също беше записано, че ефектът на тези вещества се засилва с помощта на 5G излъчватели, в определени моменти с цел потискане на имунитета на хората. Беше писано също, че евреите и юдеохазарският елит са били уведомени за времето, когато тази радиация е била включена с помощта на секретни пароли, и те са седели по това време в стаи, облепени с фолио. Е, срещу излагане на отровни вещества те се снабдяват със специални антидоти. Всичко това е много подобно на истината за използването на много сложен инструмент за намаляване на населението на Земята в съответствие с плана за установяване на „нов световен ред“.

Алтернативна версия може да бъде само полетът на някаква комета близо до Земята, от опашката на която отровни вещества влизат в земната атмосфера. Но тъй като "елитът" знаеше за това предварително и се запаси с подходяща противоотрова и скри тази опасност от обикновените хора, то това не е много различно по същество от първата версия и също е престъпление. Както знаете, странен „испански грип“ също косеше хората преди сто години с доста странни симптоми. Той имаше три характерни „вълни“ и изчезна толкова внезапно, както се появи.

Тогава, между другото, беше въведен и режим на маските, всички учебни и развлекателни заведения не работеха, а магазините обслужваха клиенти на улицата на входа. Трамваите бяха най-популярния обществен транспорт по онова време, точно както сега беше забранено влизането без маски. И всички тези паралели между епидемията от испански грип и настоящата пандемия са много ясни. Така че може би, както тогава, така и сега, някои враждебни сили са използвали срещу човечеството не вируси, а бойни отровни вещества?

Разбира се, на много хора тази версия ще изглежда абсурдна. Но мислещите хора ще ги накара поне да помислят и внимателно да сравнят фактите в цялата тази история с появата на съвременната ни доста странна пандемия. Между другото, ето още малко информация, до която попаднах в нета:

"Стана известно с какво ни тровят. Луизит е контактна отрова, свързана с химически бойни агенти. Unithiol е противоотровата. Видеото вече е премахнато от YouTube "за нарушаване на условията" и т.н. Но е невъзможно да скриете нещо в мрежата! Луизит почти няма период на латентно действие, признаци на увреждане се появяват в рамките на 3-5 минути след контакт с кожата или тялото. Тежестта на нараняването зависи от дозата или времето, прекарано в замърсената атмосфера При вдишване на пари или аерозоли от луизит се засягат предимно горните дихателни пътища, които се проявяват след кратък период на латентно действие под формата на кашлица, кихане, отделяне от носа. В случай на леко отравяне тези явления изчезват след няколко дни. Тежко отравяне е придружено от гадене, главоболие, загуба на глас, повръщане, общо неразположение. Задух, спазми в гърдите са признаци на много тежко отравяне.

http://wiki-org.ru/wiki/Luisite "

Е, сега прочетете внимателно симптомите на инфекция на т.нар. COVID-19. Така че може би това не е името на вируса, а на самата програма за намаляване на населението на Земята? Между другото, погледнах информацията за unitiol и установих, че този антидот се предписва само по рецепта и сега почти не се продава. А това означава, че някой напълно притежава тази информация и затова тихо я купува. И изглежда знам кой точно.

Така че всичко това ясно говори в полза на тази версия. И нека всички тези изроди, които и да са те, които са измислили всичко това, са платили и сега използват тази отрова срещу нас, те самите да умрат по-бързо за всичките си престъпления срещу човечеството. И нека всичките им оръжия се обърнат срещу тях самите.Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.