понеделник, 15 ноември 2021 г.

Софийските потайности в системата на демиурга - част 3

 Църквата “Св. Неделя” е с координати 42.69674 с.ш. и 23.32141 и.д. Отново са застъпени всички демиургични кодове. Но те могат да бъдат открити и в други показатели. Открих следните примери:

  1. Освещаването на завършената сграда на църквата (сградата преди атентата от 1925 г.) е проведено на 11-05-1867 г. (код 11)
  2. Първоначално княз Дондуков-Корсаков подарява на храма 8 камбани, но по-късно броят им нараства до 11 (отново код 11)
  3. Изпълнителите на атентата от 16-04-1925 г. са 6 (код 6), а смъртните случаи – 213 (сбор 6 – съответно код 6)
  4. Реставрацията на храма след атентата продължава 6 години, между 1927 и 1933 г. (код 6)
  5. Тържественото освещаване след реставрацията е на 7-04-1933 г. (сбор 9, код 9).
    Самият атентат е създал достатъчно стабилна установка за некротичната енергия, но тя се поддържа и от:
  • съхранените мощи на сръбския крал Стефан Урош II
  • гробовете на екзарх Йосиф (погребан от южната страна на храма) и софийския митрополит Партений (погребан от северната страна на храма).
Софийската синагога се намира непосредствено до Халите и недалеч от Женския пазар. Нейните координати: 42.70007 с.ш. и 23.32099 и.д. Официално е открита на 9-09-1909 г. (истински парад на код 9 в датата!)
Изследвайки нейните характеристики, напълно очаквано се натъкнах на числото осем, което има ажно символно значение в юдаизма. Но както съм споделял и преди, нумерологично осмицата може да се представи и от две четворки, което от своя страна ни дава един от основните демиургични кодове – 44.
Сградата на синагогата е с правоъгълна форма. Главното светилище е осмоъгълно (октагон), с 4 полукуола на заострените ъгли (код 4). Главното молитвено помещение има 1170 места (код 11, а от сбора на числата – код 9). Над него е разположен осмоъгълен купол (отново октагон). Височината на купола отвътре е 23 метра (код 23), а диаметърът – 19 метра (кодове 1 и 9). Богослужения се извършват само по време на големи еврейски празници и събития в големия салон. В него има около 400 места (код 4), като лявата половина е за жени, а дясната – за мъже.
Големият централен полилей тежи 1700 кг (сбор 8 – код 44). В периферията му са вградени 400 шестолъчни звезди (код 4). Другият символ с числото осем е подовата мозайка. Използваният орнамент е осмоъгълна звезда, в чиито център е разположено цвете с 8 листа.


Софийската джамия “Баня баши” е с координати 42.69953 с.ш. и 23.32257 и.д. Въпреки опитите ми, не успях да намеря много данни за тази сграда. Възможно е някакво целенасочено тяхно укриване. Но нека видим това, което успях а установя.
Годината на построяване на джамията не е фиксирана точно – в някои източници е посочена 1566 г. (което освен двукратно 6 ни дава сбор 9), а в други – 1567 г.
Интересен факт е, че джамията е проектирана и построена от Коджа Мимар (Великия Архитект) Синан ага. Само това говори достатъчно, че Синан е бил отлично запознат с всичките тайни на свободните зидари.
И още една важна подробност: в миналото около джамията се намирали гробниците на молла Ефенди Кадъ Сейфуллах и на Емин Деде, което установява и некротична връзка с мястото. А формата на минарето не оставя съмнение в предназначението си като антена за гавах.


Нека да направим обобщение на обектите в София, които демиургичните адепти използват за своите цели. Изяснени бяха редица факти:

  • Всички разгледани обекти имаха в характеристиките си числа от демиургичните кодове (4,6,9,11,23,32,44). Те са налични както в географските координати, така и в дати, свързани с обектите, а също и специфичните особености на отделен обект (височина, квадратура, брой зали и т.н.)
  • При значителна част от обектите се констатира и наличието на некротичен магнит, базиран на гробове, съхранени мощи, а в случая с ЦУМ – на вградени в сградата човешки останки.
  • Три обекта (статуята на София, минарето на джамията и статуята пред Централна гара) имат подходящите характеристики на приемо-предавателна антена за гавах.
Тук искам да изтъкна и още нещо. От моите лични изследвания знам, че в пространството между трите сгради (Мин. съвет, Президентство и бивш Партиен дом) има мощна енергийна точка. Имам спомени колко силно се усещаше бликащата от нея енергияпреди монтирането на статуята на София. Но сега се усеща далеч по-слабо, което говори, че с монтажа на тази статуя демиургичните твари са заглушили енергийната точка и вероятно са канализирали енергията й за своите долни цели.
Наясно съм, че има още стотици обекти, които същщо заслужават да бъдат анализирани, но за целта ще ми трябва още време. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.