сряда, 17 ноември 2021 г.

ЦЕЛИ НА ПСИХОТЕРОРА

 Осъзнавайки, че човекът в крайна сметка ще се досети за радиационните или психотронните експерименти върху него, те се опитват да направят жертвите неадекватни в очите на обществото - само в този случай никой няма да им повярва. За това е разработен гангсталкинг, което е част от психотерора, който от своя страна е част от световния заговор срещу основите на човечеството. Пситерорът е необходим за иницииране на психично заболяване, както и за провокиране на жертвата към престъпления, неадекватност и жалби до правоприлагащите органи за преследване. Организаторите на пситерора очакват тези оплаквания, за да изпратят бързо жертвата в психиатрична клиника или поне да я вкарат в психиатричен регистър. С такива данни никой никога няма да защити жертвата, което означава, че всякакви експерименти могат да се извършват над нея безнаказано до края на живота, до фатален изход. По време на гангсталкинга и пситерора никога не трябва да се оплаквате от наблюдение (и освен това от чипиране или четене на мисли), тъй като това е една от основните цели на организаторите. Официална диагноза "параноя" или "мания за преследване", поставена от вашите психиатри, може да сложи край на целия ви живот. Психиатричните клиники винаги са били за тайните служби като идеални лаборатории за опити върху хора и те се нуждаят от все повече и повече здрави "кукли от месо" за експерименти.

Постоянното наблюдение, тролинг (мобинг, тормоз, провокация) и преследване трябва да държат жертвата в състояние на страх и афект, при което човек престава да се контролира. Страхът е най-добрият начин за зомбиране, тъй като уплашеният човек е готов на всичко. Но знаещ означава въоръжен. Знаейки целите на изметите, никога не можете да се сринете и да се държите по неподходящ начин, тъй като може да се съхранява и видеозапис - организаторите се нуждаят от всякакви компрометиращи доказателства за вас, за да свържат все повече и повече групи хора за вашия терор.

Масонските технологии са да вършат зло с ръцете на някой друг и ако видите непознат за вас провокатор, тогава с голяма степен на вероятност това е подставено лице, а координаторът е някъде наблизо, маскирайки се като случаен минувач. Координатори са хора без чест и съвест – настоящи и бивши престъпници и служители на реда, асоциални елементи.

През съветската епоха психотерорът също се провеждаше активно - с цел масово запълване на психиатрични болници със здрави хора, за да се провеждат медицински, психотропни и психотронни експерименти върху тях. Както знаете, Съветският съюз беше в челните редици на подобни изследвания и разработки. Организирано преследване, уличен театър, газлайтинг - всички тези методи се използват от КГБ от края на 60-те години на миналия век - срещу нищо неподозиращи хора, които са били жестоко измамени, използвани и често "тихо" изваждани от живота точно в клиники под маската на внезапни заболявания и злополуки. Това беше улеснено и от специални секретни правителствени директиви, според които всички, които се оплакват от наблюдение, тормоз и освен това облъчване, трябваше да бъдат регистрирани в психиатричен отчет и изпратени в съответните лечебни заведения за преглед и лечение. В медицината и съответно в обществото се популяризират диагнози като параноя, шизофрения и мания за преследване. С оглед на строгата цензура, ограничените възможности за обмен на информация и, освен това, липсата на интернет, за престъпните методи и експерименти върху хора знаеха само служителите на специалните служби и наказателнате психиатрия (в по-голямата си част същите евреи), които се занимаваха с това. Психиатричните болници през всички времена са били алтернатива на затворите, където насилствено са изпращани всички, които не могат да бъдат официално хвърлени в затвора по съществуващите членове на закона - дисиденти, недоволни от властта и т. н. В същото време се извършват незаконни експерименти. извършвани върху тях "в полза" на съветската наука. Хиляди разбити животи и съдби и хиляди невинни хора - точно както сега - бяха хвърлени тайно в "психиатрични пещи", където в крайна сметка бяха превърнати в пепел. Ако сега нямаше интернет, то никой нямаше да знае за пситерора и тайните експерименти върху населението.

Глобалната цел на психотерора е тестване на психотронни програми и зомбиране на различни социални слоеве на обществото, както и унищожаването на морални и духовни хора преди началото на дигиталната ера на човечеството, която с ускорени темпове и под красиви имена („цифрова икономика“, „изкуствен интелект“ и др.) се подготвя по целия свят. В момента хората са тайно дигитализирани и готвени за тотален контрол (включително контрол на съзнанието) от единна световна тоталитарна система.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.