петък, 26 ноември 2021 г.

Слугите на мрака не осъзнават, че не са в състояние да предотвратят краха на паразитната система

 През последните години все по-ясно започват да се проявяват характерните признаци на предстоящия срив на паразитната система. В същото време клановете на глобалните сатанисти, позициониращи се като „световно правителство”, в опитите си да продължат съществуването на създадената от тях финансова система на „лихвения процент”, стават все по-усъвършенствани. Но всичките им опити да я запазят са обречени на провал.

През 90-те години с помощта на своите корумпирани слуги от деградиралата „върхушка“ на ЦК на КПСС те унищожават Съветския съюз и ограбвайки неговото наследство и народите на бившия СССР, успяват да удължат безкризисно съществуване на тяхната система в продължение на десет години. Но през 2001 г. системата отново започна да буксува. Ето защо глобалистите-сатанисти организираха симулирана терористична атака срещу кулите на WTC и Пентагона, убивайки няколко хиляди обикновени американци, за да получат предлог за нахлуването на НАТО в Ирак и Афганистан. Какво привлече хибридните нечовеци в тези страни? Превземането на иракските петролни находища и възобновяването на трафика на опиум от Афганистан отново позволиха временно да се съживи финансовата и икономическа система на глобалните паразити. Но отново, около 10 години по-късно, се наложи още един "трик".

Опитите за отприщване на трета световна война чрез нахлуването на НАТО в Сирия или участието на Русия във военна конфронтация с НАТО в Украйна се провалиха. Започва обаче ерата на хибридните войни и „цветните революции“, отприщени от Ционско-англосаксонската империя. Но тъй като ресурсите на страните, подложени на масовата майданово-соросоидна зараза също не се оказаха „гумени“, грабежът им само временно забави световната финансова и икономическа криза на паразитната система. И така глобалистите-сатанисти измислиха ново средство да я удължат – „пандемията от covid“, която апологетите на „новия световен ред“ щастливо обявиха за създадено от тях явление, което ще промени света завинаги. Нищо обаче не може да попречи на неизбежното и затова новата програма за намаляване на човечеството и превръщане на оцелелите 500 милиона души в биороботи, чипирани с „умен“ нанопрах, плюс модификацията „служебен човек“ също е обречена на провал и ще има само временни успехи за слугите на паразитите.

Изследователят на езотеричните познания Н. Ковальова в книгата си "Друга реалност" пише: "В различни религиозни учения борбата между светлината и тъмнината се наричаше Армагедон, "Войни в небето" и подобни имена. Основната борба между силите на доброто и злото не се разгръща на физическия, а на финия план на битието в астралния свят. Но и на физическия план в човешкото общество битката между силите на Светлината и тъмнината придоби широк мащаб. Цялата история на земната цивилизацията е белязана от противопоставянето на тези сили. Периодите на разцвет на земната култура, мирен и спокоен живот на повечето народи означаваха господство на светлите сили на арената на земната история. Напротив, периодите на войни, инквизиция, най-ранните гонения и преследвания на всичко прогресивно се характеризират с преобладаващото влияние на силите на злото върху хората.

И все пак основната битка на Армагедон завърши с победата на Светлите сили. Принцът на този свят беше победен от Йерархията на Светлината и отстранен от Слънчевата система. Въпреки това многобройни поддръжници на падналия ангел все още остават в аурата на Земята и развиват насилствена дейност, усещайки приближаването на края на самото си съществуване. Не притежавайки знанията и възможностите на своя победен йерарх, повечето от тях не разбират, че не могат да променят хода на земната история сега, без своя основен вдъхновител. По-малко съзнателните сили на злото съществуват за сметка на вампиризма, по-сложните тъмни същества все още се опитват да провокират войни и природни бедствия, така обичани от тях на земния план. Борбата на силите на Светлината и тъмнината за влияние върху земната цивилизация все още продължава..."

 И така, оставени без ръководството на своя йерарх, глобалните сатанисти загубиха възможността да влияят ефективно на историческите процеси, но продължават да държат съзнанието на много хора в мрака на своята паразитна система. Виждаме и неуспешните им опити да пробият през пространствено-времевия „портал“ до своя йерарх с помощта на технологията на ЦЕРН, които са блокирани от Светлинната Архисистема. Ето защо всички опити за разпалване на глобална война на Земята също са обречени на пълен провал. Възможността за локални войни и конфликти, както и продължаването на екологичното самоунищожение обаче до голяма степен зависи от свободната воля на самите хора, някои от които са под пълен контрол на адски същества. И за да се противопоставим успешно на това и да доближим окончателния крах на глобалната власт на слугите на мрака, е много важно по-голямата част от човечеството да осъзнае необходимостта да се отдалечим от глобалното консуматорско общество, наложено ни от силите на мрака и да се насочим към изграждане на творческо, социално справедливо общество.

Всички, които продължават да се вкопчват в света на хищниците-консуматори, се обричат ​​на смърт заедно с него. Разбира се, глобалните сатанисти ще се опитат да удължат агонията на своята система чрез разпадането и грабежа на Съединените щати, за което техните слуги ясно следват сценария от последните години от съществуването на СССР, включително дори изтеглянето на войските от Афганистан и присъствието на болни стари маразматици на власт. И вероятно, като се има предвид огромната роля на управляващия „елит“ на Съединените щати в ограбването на наследството на СССР, това ще бъде кармично предопределено. Но дали това ще спаси Фед и неговата доларова система от спукването на прекалено надутия "сапунен балон", базиран главно на агресивността на американските и натовските военни, както и на идеалите на "западната демокрация", имплантирани в други страни с помощта на бомби и ракети?

Мисля, че в следващите 2-3 години САЩ вече няма да съществуват в обичайния си вид. Същото кармично възмездие очаква цялата ционско-англосаксонска империя, създадена от юдехазарските банкови кланове. Следователно сривът на глобалистката финансова система, която те създадоха за поробването на човечеството, не е далеч. А първите признаци за това ще стават все по-изразени през последните месеци на тази година. Считайте това за краткосрочна прогноза при запазване на всички тенденции на нашето време, настъпващи предимно в „цивилизования“ западен свят, който вече е превърнат от своите господари не само в Нова Атлантида, но и в новите Содом и Гомор, чиято съдба се дължи на дейността на техните сатанински "елити" и вече е предрешена.

Историята е циклична и затова онези, които не са научили уроците от миналото, винаги стъпват на едно и също гребло. И всички онези деградивни и разрушителни процеси, довели в миналото до гибелта на Атлантида, както и на Содом и Гомор, неизбежно ще погребат съвременните им аналози заедно със сатанинските им „елити“, включително и така наречените глобалистки кланове на т. нар. „световно правителство“ и тайните окултно-религиозни общества, които ги подкрепят. Но колко бързо ще се осъществи процесът на освобождаване на човечеството от световната сатанинска система зависи до голяма степен от свободната воля на самите хора, от фактора на тяхното участие в антихуманните програми на световната мафия или активно противопоставяне на тях с помощта на заспалите способности на нашето съзнание и участие в програмата за изграждане на съзидателно общество.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.