понеделник, 22 ноември 2021 г.

Кой "защитава" наркомафията и тероризма?

 Знаете ли защо тероризмът и наркоманията все още остават непобедени на нашата планета? Мислите ли, че са толкова "твърди", че тайните служби на водещите световни сили не са в състояние да ги унищожат? Всъщност зад тяхното съществуване стоят съвсем определени сили, които финансират, например, същите терористи и наркомафията, превръщайки всичко това в печеливш бизнес с кръвта на невинни жертви.

Юрий Мухин в книгата си „Власт на кости“, дава следния пример за косовските терористи, извършили геноцида над сръбското население в Косово: "Албанското малцинство в Косово отдавна е имало стремеж към суверенитет, но тези стремежи никога не са надхвърляли политическите демонстрации и постепенното изместване на сърбите от държавни позиции в Косово.

А косовските албанци имаха свои собствени установени лидери, да речем, първия си президент Ругова. Не ставаше дума за военна или терористична съпротива от тези албанци. Но изведнъж, от нищото, се появява някаква Армия за освобождение на Косово, начело на която са дошли от нищото личности. По-скоро в момента на появата им се знаеше откъде идват, но след това беше грижливо забравено – лидерите на тази армия бяха издирвани от Интерпол за наркотрафик.

Въпросът е защо тези лидери изоставиха своя доходоносен бизнес и се заеха с толкова опасен бизнес като организирането на терористични атаки срещу косовски сърби с последващи ответни удари на сърбите? Отговорът е само един: очевидно им е наредено да го направят от онези, които могат да поръчат. Но кой би могъл да поръча? Нека си припомним вече цитираното признание на шефа на стратегическата борба срещу наркотиците в САЩ Майкъл Леви, че щом заведе дело срещу повече или по-малко голяма банда наркодилъри, „ЦРУ веднага идва и иззема всичко от ръцете ми".

Но в Югославия въпросът беше още по-мащабен. Както каза пред британския Guardian професор Р. Олдрич, който разследва предисторията на косовските събития, оръжията за албанските терористи в Косово са били доставяни през Хърватия с транспортни самолети C-130 Hercules на ВВС на САЩ и тези доставки са били организирани от Специалната служба на Пентагона, въпреки забраната на ООН за доставка на оръжия в този регион. „Миротворците“ на ООН видяха това, но мълчаха. След доклада на Р. Олдрич холандското правителство подаде оставка и никой в ​​САЩ дори не реагира на това.

Тоест виждаме логично развитие на събитията: първо, определена организация, с очевидна помощ, ако не и под командването на специалните служби на САЩ, извършва терористични атаки, а след това Пентагонът идва и изхвърля запаси от много скъпи боеприпаси за тази страна. И нищо не е в състояние да спре развитието на тези събития. В крайна сметка Милошевич, още преди бомбардировките на Югославия, се съгласи в Рамбуйе да вкара сили на ООН в Косово и намери общ език с Ругова, но Сърбия все пак беше бомбардирана!"

Така че съучастниците на терористите и наркобароните са доста "откроени", но това са само изпълнители. А варварските бомбардировки на НАТО над тази държава са истински държавен тероризъм. Кой всъщност стои зад операция "Югославия"? Кой би могъл спокойно да контролира Пентагона, ЦРУ и дори НАТО? Правителството на САЩ? Не. В продължение на сто години повечето американски правителства също са били просто изпълнители на чужда воля. И така, каква е силата зад всички тези престъпления? Да, същата, която напълно фалшифицира резултатите от последните президентски избори в САЩ, за да сложи на власт пореден кандидат от нейната „дълбока държава“.

Повече от един век глобалистките кланове и техните господари са основният проблем на човечеството и истинският източник на всички негови беди, включително световни войни, революции, регионални конфликти и тероризъм с наркомания. Прочетете отличната книга на бившия офицер от британското разузнаване Джон Коулман "Комитет 300", където са описани всички планове на хибридния нечовек, поробил човечеството, и ще разберете много от събитията, които се случват в света сега.

Така че много от проблемите ни изобщо не са в „агресивната” и „животинска” природа на самите хора, както се опитват да ни внушат наемни бърборковци на паразитите, а във факта, че тези проблеми са създадени специално за нас от така наречените "могъщи на този свят" - сатанинските кланове на световния "елит", служещи на нечовешка сила. И докато цялото това паразитно нечовешко малцинство продължава да седи върху тялото на човечеството и да пие кръвта му, всичко това няма да изчезне от само себе си. Но времето на тяхната неразделна власт е приключило и започва период на тотално „прочистване“ от Висшите сили от паразитния вирус на нашата планета, който няма да пропусне престъпните господари на цялата тази деградирала сган и нейните корумпирани слуги.

Затова, вместо да продължават да провокират войни и революции, да подкрепят наркомафията и терористичните групировки, да организират финансови и икономически кризи и да създават борба с вируси, паразитите и техните слуги е време да се замислят за собствената си съдба и отговорността, която ги очаква за всички престъпления срещу човечеството. И това време е точно зад ъгъла.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.