четвъртък, 18 ноември 2021 г.

ЗАЩО ДЪРЖАВАТА НЕ СЕ НАМЕСВА И ЗАЩИТАВА

 Повечето страни по света, подчинени на световното ционистко правителство, подписаха споразумение за съвместна "борба срещу тероризма" и подготовка за преход към ново цифрово ниво на човечеството, което предполага контрол на ума, твърдо разделение на обществото и лишаването от основни права и свободи. Това се случи през 1999 г. и 192 държави (включително Русия) приеха програма за изграждане на наднационално общество с едно правителство. Програмата е обхваната от идеите за развитието на цивилизацията, но всъщност е сатанинска и ще бъде началото на края на човека като Божествено творение, тъй като хората ще бъдат превърнати в биороботи и свързани със „световния интелект“. С помощта на програми за генно инженерство в човека ще бъде изтрито и всичко човешко: душа, любов, доброта, състрадание, съвест, памет за предците и т. н. Планетата ще се управлява от едно еврейско правителство, което контролира всички чрез сателити, кули и микрочипове. Земята се готви за идването на Антихриста и от началото на този век (след 11 септември 2001 г.) започва международно и тайно преследване на реални и потенциални терористи (предимно антисемити, активисти и здравомислещи хора),  както и всички, които могат да попречат на плановете на организаторите на новия световен ред. Потенциално опасни за бъдещата система на дигитално робство, те са вписани в списъците на екстремисти, неблагонадеждни, дисиденти – и те биват преследвани и бавно унищожавани, вкл. като жертвоприношение на еврейския бог. Мнозина са преследвани само заради вълнови и психотронни опити. Пситерорът, тайното намаляване на населението, фашистките репресии срещу нежелани хора никога не се разказват в новините, тъй като всички медии принадлежат на едни и същи еврейски олигарси. Милиони хора по света са подложени на обработка, облъчване и психотерапия и повечето хора все още не са наясно с това. Милиони също са тайно зомбирани, вкл. на най-високо ниво. Това вече са зомбирани хора с променено съзнание и въплъщават идеите на Сатаната.

Всичко, което се случва сега в Русия, включително и пситерорът, е изпълнението на добре познатия план на Дълес (евреин) за унищожаване на християнските ценности и морал.

„Ние ще хвърлим всичко, което имаме, цялото злато, цялата материална сила или ресурси, за да заблудим и оглупим хората... Посявайки хаос в Русия, ние неусетно ще заменим техните ценности с фалшиви и ще ги накараме да повярват в тези фалшиви стойности. Как? В самата Русия ще намерим своите съмишленици, наши помощници и съюзници. Ще се разиграва епизод след епизод, трагедията със смъртта на най-непокорния народ на земята, окончателното необратимо угасване на неговото самосъзнание, грандиозно по своите мащаби. От литературата и изкуството например постепенно ще заличим социалната им същност. Ще отучим художниците, ще ги обезкуражим да се занимават с образи, да изследват процесите, протичащи в дълбините на масите. Литература, театри, кино - всичко това ще изобрази и прослави най-низките човешки чувства. По всякакъв начин ще подкрепяме и издигаме така наречените артисти, които ще насаждат и набиват в човешкото съзнание култа към секса, насилието, садизма, предателството – накратко, всяка неморалност. В управлението ще създадем хаос и объркване. Неусетно, но активно и постоянно ще допринасяме за тиранията на чиновници, подкупи, безпринципност. Бюрокрацията ще бъдат издигната до добродетел. Честността и благоприличието ще бъдат осмивани и няма да са необходими на никого, ще се превърнат в реликва от миналото. Грубост и арогантност, лъжи и измама, пиянство и наркомания, животински страх един от друг и безсрамие, предателство, национализъм и вражда между народите, преди всичко вражда и омраза към руския народ - ние ловко и неусетно ще култивираме всичко това. И само няколко, много малко ще се досетят или разберат какво се случва. Но ние ще поставим такива хора в безпомощно положение, ще ги превърнем в посмешище. Ще намерим начин да ги оклеветим и да ги обявим за утайки на обществото... Ще поемаме хора от детството, юношеството, винаги ще залагаме основния си залог на младите, ще ги развращаваме, оскверняваме. Ще направим от тях шпиони, космополити. Ето как ще го направим".

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.