събота, 6 ноември 2021 г.

Тайни технологии за промяна на реалността

 Управляващите елити на Земята отдавна използват технологиите, за да променят реалността в свои собствени интереси. И тези технологии, които имат своите корени в далечното минало, принадлежат към „забранените“ знания за обикновените хора. Запечатването на това знание се извършва всеки път след глобални катастрофи и следващото пренаписване на историята в интерес на новите елити, които преразпределят посткатастрофичния свят. И основната цел на такова запечатване е възможността свободно да се манипулират умовете на обикновените хора, използвайки такива технологии. Ето защо на официално ниво това сакрално познание за миналото винаги се отрича и дискредитира.

Едно от направленията на това сакрално знание за древността било учението на орфиците, които можели да използват силата на изговорените думи, за да променят реалността. И е възможно тъжната съдба на група сънувачи, наречени „хакери на сънища“, да е била точно свързана с факта, че с изследванията си са нахлули в зоната на „забраненото знание“, включително орфическото изкуство. Но наследството на тази група е стигнало до нас и днес искам да ви запозная с интересен фрагмент от книгата, озаглавена „Изкуството на Орфиците“ от един от „старейшините“ на групата „хакери на сънищата", известен под псевдонима Вах.

И ето какво той пише: "Всъщност орфическото изкуство е познаването на формите и стиловете, за да се изразят своите идеи и мисли в реч и писмени произведения. Много хора са чували за невро-лингвистичното програмиране. Но НЛП е само част от знанието, което е оцеляло от орфическите изкуства. Орфическите хора не само можеха да въведат хората в състояния на транс, дарявайки ги с видения, прозрения и наслада, но те за пореден път променят самата лигатура на реалността. Пред очите ми се случи една барикадна революция в Рига. И сега виждам как пред очите ми от тези скучни, комични и понякога отвратителни събития сега се прави героична приказка.

Живях в Латвия при СССР. Беше нормално време. Сега този период се описва като ужасна окупация на нещастните латвийци. Бяха построени жилищни райони, всеки латвиец е получил куп преференции. Учениците с тройки отидоха в университети, където останалите братски националности се нуждаеха от много високи оценки. Във всяко предприятие, във всяка организация ръководителите бяха латвийци, а заместниците им бяха специалисти от други националности. Но сега всичко това е „ужасна окупация“.

Тоест местните Орфици дойдоха и промениха историята. Същото е и в Русия. Орфиците променят историята пред очите ви. Някой специализира за периода XVIII-XIX век. Някой променя историята на СССР. Ораторското изкуство подтиква хората към война. И всички тези елементи бяха ясно разработени от орфиците. Орфиците са магическата традиция на ораторията. Всичко останало, което сме наследили през вековете, е само ехо от предишните знания".

И така, сега знаем чии технологии са били използвани от фалшификаторите на историята, първо след катастрофата, унищожила древната цивилизация, а след това след катастрофата от средата на 19 век. И виждаме, че в наше време има опит да се изкриви и пренапише историята на Втората световна война и съветския период. И наред с промяната в миналото се правят опити да се промени бъдещето с налагането на т.нар. "нов световен ред".

И зад този процес стоят същите сили от паразитно и сатанинско естество, които са господари на т. нар. обслужваща техните интереси „западна цивилизация“. Но въпреки всичките им усилия, процесът на разкриване на истината за нашето минало вече тече и набира скорост. И всички трикове и фалшиви митове за наетите слуги на паразитите неизменно ще бъдат обърнати срещу тях. Защото процесът на разхлабване на „забраненото“ знание вече не може да бъде спрян и човечеството има пълното право, вместо сатанинския „нов световен ред“, съвсем съзнателно да избере за себе си хармонично бъдеще без паразити и техните слуги.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.