петък, 5 ноември 2021 г.

Кой стои зад програмата за намаляване на човечеството?

 В публикацията си за кемтрейлс и тяхната очевидна връзка с огнищата на заболяване, аз обещах да споделя интересно изявление на анонимен инсайдер от Нова Зеландия за силите зад проекта COVID-19 за намаляване на човечеството и каква е програмата в действителност. Малко хора знаят, че именно Нова Зеландия е неофициалното „имение“ на сатанинските кланове на световния паразитен „елит“, който се смята за т.нар. „световно правителство“ и затова те се погрижиха за екологичната безопасност на това кътче на нашата планета и живеят там във вилите си, с удоволствие ядат екологично чисти продукти без ГМО, пестициди и друг боклук, който е отровен от човечеството, разпространявайки го през супермаркети из цял свят.

Но отровната храна, водата и въздухът не са единствените инструменти за намаляване на броя на човечеството, които се използват от корумпираните слуги на тези античовешки сили, наред с финансирането на войни, революции, провокиращи финансови и икономически кризи и предизвикани техногенни бедствия, като както и неблагоприятните климатични промени. За да се ускори "изчистването" на човечеството до декларираните 500 милиона души, е измислена и програмата Covid-19. И неслучайно един от съвременните идеолози на „новия световен ред“ - илюминатът Жак Атали, заяви в книгата си, че светът вече няма да бъде същият, какъвто е бил преди, преди началото на самата тази програма.

Един от жителите на Нова Зеландия, който по очевидна причина искаше да запази инкогнито под псевдонима sk1nnybob, се оказа в същността на тази програма. След като свършил определена работа за някои представители на този „световен елит“ по време на една от техните срещи, в личен разговор той получил от тях изключителна информация за същността на някои от глобалните процеси, които сега се случват по света. И ето какво казва той за всичко това:


"Няма да ви кажа кои са тези хора и защо ми казаха това, ще ви кажа само, че тези момчета имат убежище в Нова Зеландия и аз прекарах известно време с тях. Това беше среща след малко работа - бях поканен, за да прекарам един уикенд в тяхното парти, те казаха, че ме харесват и искат да съм там, когато прахта се уталожи, че съм им бил много полезен.

Те бяха откровени с мен и казаха, че ако спомена тези неща, значи сме от типа „никога не сме се срещали“. После те се засмяха и казаха: забавлявай се, така или иначе никой няма да повярва, просто се пази от това. Попитаха дали съм се ваксинирал и въздъхнаха с облекчение, когато казах не. Тогава те казаха, че нямам за какво да се притеснявам, тъй като местните, макар и инжектирани, ще получат противоотровата. Това са най-щастливите хора, които живеят в света в момента, въпреки че не всеки ще доживее да види противоотровата.

Попитах какво според тях ще бъде „краят на играта“ за целия този COVID? Тогава в най-общи линии те ми казаха следното:

- планът е разработен преди много години и в продължение на десетилетия е бил просто план. Те трябвало да чакат много години, докато наличната технология стане достъпна, за да стане планът жизнеспособен. иРНК била авангардната технология, която те чакали. И също така било необходимо да се възпитат и обучат подходящите хора.

- новото глобално правителство съществува от дълго време, то действа, работи в пълна тайна от години и чака встрани, движейки шахматните фигури.

- новото правителство се нуждае от най-изявените умове на планетата, за да изпълни плана, много от които самите, така да се каже, се включиха, по собствено желание и с пълна вяра в каузата на новото световно правителство. Според тях те представляват груба сила, която спасява човечеството на всяка цена. Казаха ми, че с тези, които са отказали, са се оправили, но в повечето случаи те са водели човека до по-широка група, където по време на дискусиите лицето е било бързо убедено да се движи в правилната посока.

- сега, когато има технология и хора, които знаят как да работят с нея, този дългосрочен план се изпълнява и това е най-сложната световна верига от събития, която някога е била в ход. Планът по същество е да мотивира всеки гражданин на всяка страна да бъде насилствен срещу своето правителство.

Начинът, по който го правят, е гениално и чисто зло. Те ми изложиха основите:

- Трябва да се появи глобална изкуствена "болест".

- Трябва да има огромен страх, паника и параноя.

- Политиците, учените и медиите трябва да постигнат консенсус относно лечението.

- Това лечение всъщност ще им бъде поверено, дори и да не го осъзнават.

- Първоначално може да има само няколко „разрешени“ лечения, всички останали лечения трябва да се считат за „опасни и забранени“.

- Лидерите, учените и медиите са манипулирани да вярват, че това „лечение“ е единственият вариант, единственият начин да предпазите вас и вашето семейство.

- Децата също са мишена, за да причиняват максимална болка на хората и да предизвикват ответен гняв.

Нашите лидери, учени и медии НЕ са част от този план и по никакъв начин не са част от него. НИКОЙ от тях, дори Фаучи. Те са просто храна за този елит, служещи на определена цел. Когато изпълнят своята функция, те ще нахранят разгневената тълпа.

- Малкото изтичания, които поставят под съмнение „лечението“, се дискредитират по различни начини и се цензурират.

- Разрешено "лечение" е използването на токсични биологични продукти, чийто пълен цикъл е 2-3 години.

Можем да кажем, че в момента планът е в разгара си и засега е много успешен. Поглъщането на иРНК е огромно и всички хора вярват, че "лечението" е единственият начин да се върнем към нормалното. Тези момчета ми казаха, че изпълнението на плана надминава най-смелите им очаквания!"


Оказва се, че освен че намалява броя на човечеството, глобалната сатанинска клика ще извърши и селективно „спасение“ с помощта на някакъв вид „противоотрова“. И ми се струва, че само тези, които са показали лоялност към сатанинския „нов световен ред“, ще го получат. За останалите подобна противоотрова ще бъде достъпна само за много големи пари. Но намаляването на човечеството за сметка на ваксините, създадени от глобалистичните фармакологични грижи и одобрени от глобалистката СЗО, е само една от задачите, които програмата на глобалния „елит“, известна като „covid-19“ решава. Втората задача е да провокира бунтове по целия свят с цел сваляне на националните правителства и унищожаване на националните държави, за да се освободи пътя за глобална единна държава, превърната за обикновените хора в „тотален електронен концентрационен лагер“.

Това е последният етап от престъпния план на глобалистите-сатанисти, по време на който обикновените хора отново се използват като „пушечно месо“ и само за още по-голямото им поробване. Sk1nnybob обясни същността на този последен етап, както следва: "Какво следва? Тогава таблоидите ще се обърнат и ще започнат да казват чистата истина за тези ваксини. Милиони, ако не и милиарди ще умрат. Хората ще полудеят и ще изгорят правителствата си до основи. Политици, бюрократи и известни лекари ще започнат да бъдат бесени на фенерите. Проваксърите, чувствайки гибелта си, ще побеснеят. Aнтиваксърите ще бъдат бесни, че правителството им е допуснало този кошмар. И когато започне световният хаос и войната на всички срещу всички - ще се появи ново световно правителство и ще дойде велик спасител. Казаха ми, че това ще бъде „лесна продажба“.

Е, сега разбирате защо пропадналите гниди, обслужващи сатанинските кланове на световния "елит" усърдно разпалваха истерията в медиите и активно провокираха разделението на човечеството на "ваксъри" и "антиваксъри"? Вместо взаимна вражда, обединете се срещу истинските извършители на престъпления срещу човечеството, а не срещу тези „изкупителни жертви“, които ще ви бъдат представени. И ако разкриете навреме всичките им планове, тогава те ще трябва да отстъпят, избирайки „изкупителни жертви“ вече от обкръжението си. Всички опити за сваляне на националните правителства и дестабилизиране на положението в националните държави ще играят само в ръцете на онези сили, които водят всеобхватна война срещу човечеството.

И отдавна забелязах как корумпираните слуги на глобалистите и някои слабоумни жертви на образованието на Сорос, хърлят цялата вина за процесите, протичащи по света върху националните правителства, които глобалистите ще „пожертват“, за да избегнат отговорността за престъпленията си. И, разбира се, те са жизнено заинтересовани да сеят хаос и кървав бандитизъм по целия свят след унищожаването на всички национални държави и след това да предлагат на хората „спасение“ чрез възстановяването на глобалния „закон и ред“ в рамките на плана на Сатана за „нов световен ред“, при който малкото оцелели (около 500 милиона души) ще бъдат роби в „тотален електронен концентрационен лагер“, обслужващ световния „елит“ на сатанинските кланове. За да преодолеят този период на хаос, те си построиха много подземни убежища, повечето от които са концентрирани в Нова Зеландия.

Но само тези убежища няма да им помогнат. Въпросът е, че тази сатанинска сила има свои господари, които стоят зад плана за установяване на „нов световен ред“. И точно както хибридните нечовеци от глобалистическите кланове искат да „жертват“ не само по-голямата част от човечеството (като го настроят един срещу друг), но и всички национални елити, включително техните верни слуги като нашите Чубайс, Греф, Касянов, Кудрин и др., господарите на глобалистическите кланове планират да ги „жертват“, за да се разкрият пред човечеството като „богове-спасители“, „богове-освободители“ и вече на напълно законна и легитимна основа да станат лидери на обединеното човечество и господари на планетата ...

Няма да проливам сълзи за предстоящата смърт на сатанинските кланове, но това е същността на паразитната система: „Мавърът си е свършил работата - мавърът може да си тръгне!“ А господарите на световния „елит“ трябва да популяризират плана за „нов световен ред“ само за да изпълнят собствените си планове за нашата планета. Но за тези „господари“, които умело манипулират сатанинските кланове на глобалистите и техните окултно-религиозни тайни общества, ще говорим в един от следващите постове. Нещо повече, PR кампанията за популяризиране на положителен образ на тези най-фалшиви „богове“ чрез различни окултно-религиозни структури на глобалистите вече е в ход с голяма сила и бързо набира скорост през последното десетилетие.

Но именно те например стоят зад такова глобално глобално явление като кемтрейлс, което стои в основата на плана Covid-19, който вече беше описан по-рано. И неслучайно вече е забелязано, че именно след масовото появяване на „кемтрейлс“ започва следващото „огнище“ на заболеваемост и смъртност. Но рано или късно всички истински извършители на масова смърт и загуба на човешко здраве ще бъдат подведени под отговорност за престъпленията си срещу човечеството.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.