вторник, 16 ноември 2021 г.

КАК СТАВА ОБЛЪЧВАНЕТО НА ХОРАТА

 В облъчването участват добре обучени специални екипи с голям автопарк от оборудване за облъчване и превозни средства. Облъчването се извършва в стените на къщата или на открито. Идеално за облъчватели е пребиваването на пострадалия на първия (втория) или последния етаж. На първите етажи радиацията идва от стоящи или преминаващи автомобили под прозорците, а на последните - от покрива или тавана (отгоре надолу). Те могат да наемат или изгонят съседи и да облъчват от съседни апартаменти, идеалният вариант е отгоре. Друга техника е облъчване през вратите на асансьора (на някой етаж при преминаване покрай него), което осигурява минимално разстояние и силна доза. Асансьорът като затворено и невиждано пространство е най-опасното място. При най-малкото подозрение или внезапни скокове в здравето при пътуване в асансьор (например рязко нагряване на главата или внезапни колики), е необходимо да се измери микровълновия фон с микровълнов детектор, за да се разбере, че облъчвателите работят някъде наблизо.

За облъчване на улицата, проследяващ агент или група води жертвата, а специални превозни средства се извикват на места, където може да бъде облъчен от минимално разстояние, например: при напускане на двора, на кръстовище, на паркинг, на входа на магазин и др. Облъчването се извършва от специални превозни средства - микробуси със затъмнени прозорци, автомобили за инкасо, автомобили на охранителни агенции, както и превозни средства на различни служби за спешна помощ: газови служби, асансьорни услуги, линейки и др. Всички те имат голямо пространство за излъчващо оборудване и генератори, както и тонирани стъкла. Нищо не трябва да предизвиква подозрение, следователно в арсенала на специалните служби има всички обичайни за хората транспортни средства. За да проверите микровълновия фон, препоръчително е да носите в чантата или джоба си включен микровълнов детектор, който ще даде сигнал при облъчване, а вие просто трябва да се огледате, за да разберете откъде идва опасността.

Облъчването с ултразвук и инфразвук се извършва от полицията, която разполага с всички необходими несмъртоносни средства на негласно въоръжение. Последните се предполага, че се използват при бунтове, но се използват и не по предназначение, срещу конкретни жертви или групи хора. С оглед на сложната доказуемост на използването на вълнови оръжия, последните се използват от недобросъвестни служители за всякакви цели – от заграбване на имущество до поръчкови вълнови убийства. В бандитското облъчване участват и цивилни превозни средства - автомобили, специални таксита и все същите микробуси със затъмнени прозорци, а от въздуха може да има опасност под формата на високо висящи дронове. Облъчването може да бъде особено интензивно през уикендите и празниците, когато всички хора са у дома. Също така може да се извърши планова нощна обработка на градове и населени места с инфразвук - по време на сън хората не осъзнават опасността и не могат да се защитят. Всичко това се прави, за да се намали популацията – болни и стари хора умират по-бързо от инфразвука.

Малките банди също могат да облъчват с ултразвук, тъй като ултразвуковите устройства са доста прости в техническо отношение и се предлагат в търговската мрежа, например като ултразвукови репеленти за кучета. Въпреки това, за хора под пситерор се използват специални ултразвукови излъчватели (генератори) с много по-висока мощност и обхват.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.