понеделник, 8 ноември 2021 г.

Човечеството и неговите фалшиви „богове“

 Съвременната псевдонаучна религия на дарвинизма ни се представя без доказателства като предполагаема доказана истина. Но хипотезата за произхода на човека от маймуните няма реална фактическа основа. Нито една маймуна не се е превърнала в човек в нито един научен експеримент. Но ние знаем много примери за деградация на хората и превръщането им в полудиви животни. Същото важи и за т.нар. „еволюция на видовете“.

Имаме експериментите на Вавилов и Мичурин, както и практическия опит на човечеството в развъждането на растения и отглеждането на нови видове домашни животни, но нямаме доказателства за съществуването на „свръхестествената сила“ на дарвинистите - техният „бог“ т.нар. "случайност". Нито едно торнадо все още не е успяло „случайно“ да сглоби работещ самолет на сметище от части на самолета, но ние сме насърчавани да вярваме сляпо в „случайната“ поява на живота и разума, както и в появата на същества, много по-сложни от самолет.

И дори Библията дава поне алегоричен намек за естествения произход на човечеството. Например, тя ясно проследява два етапа в появата на човечеството. В началото са създадени светоносни хора - „синове на боговете“, създадени „по образ и подобие“ на най-висшите божествени същества, на които е дадено „господство над морските риби и над въздушните птици и над цялата земя“(Битие 1.26-27). Това беше първоначалното Богочовечество - високо развитата цивилизация на "златния век".

След това, във втората глава на Книгата Битие, изведнъж се казва как определен „Господ Бог“ създава хора „от пръстта на земята“ (Книга на Битие 2.18-25), въпреки че първото човечество не е създадено от „Господ Бог“, а от „Бог“. При това персонажите говорят за себе си в множествено число и така, че тълкувателите на Библията да не бърборят там, а това са напълно различни персонажи, поради което народите, създадени от тях, са напълно различни не само в генетиката, но и в желанието им за еволюция. Руският изследовател на тайните на миналото Александър Тулупов в книгата си „Родът на Севера“ ясно посочва разликата между тези две различни групи, които съставляват съвременното човечество:

"Славяните са посред бял ден на капището, край огъня, под Слънцето и небето, изправяйки се с протегнати ръце. Те казват - ние не сме Божии раби, ние сме Божии деца.  Да си припомним думите на Гесихий от Александрия (V в. сл. Хр.): „Хиперборейците почитат небесния свод и правят жертви на открито“, или Кратин, живял хиляда години по-рано: „Хиперборейските жертвоприношения в съответствие с бащинския, свещен обичай не се провеждат под покрив, а под открито небе".

Ръце, вдигнати към Слънцето - така са изобразени навсякъде от Индия до Северна Русия върху бродерии, съдове, украшения боговете и богините. За разлика от палестинската (евреи, християни, мюсюлмани - всички прегърбени, поклонени, коленичили) традиция. При християните всички празници и литургии са под тъмен свод, в полумрак, през нощта, на свещи и под луната, приклекнали до земята и коленичили. Те крещят - ние сме Божии раби, създадени от прахта и върнали се в прахта ... Религията на страха и безсилието, вярата с рефрена „Помилуй, Господи!“ и всичките обреди са пропити с покаяние и смирение - от целуването на попските ръце до стоенето на колене. Учението на Владимир Мономах започва с: „На първо място, за Бога и за душата си, имайте страха от Бога в сърцето си“. От Мономах към Макиавели: „Нашата религия счита най-висшето добро в смирението, презрението към светското и отказ от живота, докато езическата религия го търси във величието на душата, в силата на тялото и във всичко, което прави човек мощен. Нашата религия, ако желае да имаме сили, то не за подвизи, а за търпение. Това ново учение, изглежда, изтощи света и го предаде като жертва на негодниците".

Езическата религия е като завръщане към божествения слънчев принцип, лишено от всяко плашило. Както пълнолунието носи ужас и страх на всички живи същества, така и яркото Слънце дава жажда за живот, радост от съществуването. Ръцете на богинята-оранта са вдигнати към небето в неолитни изображения и руски бродерии. Така в египетския храм е изобразена Божията майка Изида, тя е Божията майка в София Киевска, а за всеки езичник това е образът на Лада-Леда, майката на Ярило, Дажбог, Аполон. За езичниците човекът е син на Небесния отец и Земната майка, горния и средния свят, Божият син, полубог. За старозаветната традиция - роб от прах. Трудно е за роб без Господ. Той е чужд на земята и в космоса, в звездно-слънчевия свят, има нужда от защита, но преди всичко от оправдание за съществуването си. Един глинен съд винаги трябва да усеща присъствието на своя Грънчар, този, който „му вдъхна живот“, и сега той трябва да прави това постоянно, в противен случай всичко отново ще се разпадне на парчета мъртва глина”.

И така, в този фрагмент се прави ясно разграничение между светещото слънчево изначално човечество, създадено от боговете „по образ и подобие“, т.е. „синове на боговете“ и „робите на Бога“, създадени „от пръстта на земята“ от определени „господари“, които наричат ​​себе си „богове“. Тази разлика в генетиката се определя от идеологията и религията. Ако преките потомци на звездното човечество, носещи генетиката на самите „бели богове“, и се разпознават като техни синове и внуци, то хибридите, създадени от определени „майстори“ в хода на генетичните експерименти, се нуждаят от постоянно поклонение и служене на тези техните „богове“. Всичко това става ясно, когато прочетете книгите на друг руски изследовател на тайните на миналото - Георги Сидоров.

Въз основа на информацията, получена от пазителите на ведическото познание, той твърди, че в далечното минало на Земята е пристигнала цивилизацията на „белите богове“, която е създала своята колония в земите на арктическата прародина. И всички народи от бялата раса са потомци на тези „бели богове“. Вярно е, че само руснаците и челдоните, коренното население на Сибир, успяха да запазят част от арктическата традиция, слънчев мироглед и желание за справедливост. И традицията на слънчевия мироглед частично се запази сред народите на Севера.

И така, разбрахме за „белите богове“ и техните потомци. Остава да разберем кои са същите „господа“, които са се наричали „богове“ и са създавали хибридни народи като роби, като смесват генетиката на бялата раса и местните архантропични полумаймуни на Земята? Между другото, сред хората от тази генетична линия има много, които сляпо вярват в произхода на човечеството от маймуните. Всъщност това е просто свойство на генетичната памет. Ето защо една част от човечеството въз основа на генетичната си памет вярва в „божествен произход”, а другата в „маймунски”.

Но да се върнем на „господарите“. В продължение на повече от десетилетие имиджът им е „разплетен“ чрез структури и независими изследователи, контролирани от тайни окултно-религиозни и псевдоезотерични общества и секти със сатанинска ориентация, които могат да бъдат наречени с конвенционалния термин „сатан-масони“, въпреки че Илюминатите свирят на основната цигулка сред тях. Нека припомним, че през втората половина на миналия век американският изследовател Захария Ситчин започна да популяризира именно тези „богове-създатели“ на хибридната част на човечеството въз основа на шумерските митове. Не толкова директно, но въпреки това такива изследователи като Ерих фон Даникен, Хартвиг ​​Хаусдорф, Греъм Ханкок, Морис Котрел, Робърт Бювел, както и някои други чуждестранни изследователи, популяризираха темата за същата тази „цивилизация на боговете“.

Е, а у нас именно за този проект е създадена „Лабораторията по алтернативна история“, повечето от чиито изследователи все още не признават наличието на артефакти на територията на страната ни, но с удоволствие популяризират тези, които са в учебниците по официална история. Знаете ли защо? Тъй като артефактите, разположени на територията на Русия, не са свързани с дейността на влечугоподобната раса на „господарите“ - анунаките, а са свързани с техните вечни врагове - „белите богове“. Ето обяснение защо изследователите от ЛАИ, разказващи много интересни неща за артефактите на Египет, Перу, Мексико и т.н., а всички руски мегалитни комплекси, без дори да се опитват да ги изследват, се наричат ​​"природни обекти". Въпреки това, например, по отношение на мегалитите на Горна Шория, три експедиции, организирани от Г. Сидоров, напълно опровергаха това невярно мнение. Има и всички признаци, че колимските мегалити също са с изкуствен произход. И това е само малка част от изкуствените артефакти от миналото, открити на територията на Русия.

Но, разбира се, всички тези артефакти няма да помогнат за популяризирането на желания образ на Анунаките, необходим за изпълнението на предстоящото шоу в рамките на проекта Син лъч, наречен Завръщане на боговете. Каква е същността на това шоу? Да, в онези тайни окултно-религиозни общества и псевдоезотерични секти подготвят в съзнанието на хората положителен образ на Анунаките като „създатели“ и „освободители“ на човечеството, способни да разрешат всички проблеми, създадени от техните слуги на нашата планета. В крайна сметка т.нар. световен "елит" - най-богатите банкови кланове и кралски династии на Земята - също са хибриди, създадени от анунаките в рамките на "библейския проект". Само ако хибридната част на съвременното човечество е създадена с помощта на генетиката на бялата раса и местните архантропични полу-маймуни, тогава гените на техните влечугоподобни „богове-създатели“ също присъстват в генетиката на тези хибриди. От там те имат страст да събират злато и бижута, желание за власт и омраза към останалата част от човечеството.

Георгий Сидоров и Валерия Колцова много ясно разказват какво всъщност представляват анунаките и каква е тяхната реална роля в съдбата на съвременното човечество. Затова не вярвайте сляпо на слугите на анунаките и на тези фанатици, на които „промиха мозъка“ с пропагандата си, използвайки НЛП. През последните години както у нас, така и в съседните страни се появи цяла плеяда от тоталитарни секти, ангажирани с „популяризирането“ на положителен образ на Рептилиите и по-специално на Анунаките. И основната опасност е, че те използват до 80-90% от истинната информация, но останалата фина лъжа действа като лъжицата мед в катрана, обръщайки вътрешната същност на информацията, която предават. Следователно за неопитен човек не е никак лесно да разпознае тази фина лъжа и много лековерни хора, особено сред младите хора, вече са станали жертви на тази измама, използваща скрити технологии за НЛП. По подобен начин умовете на децата в предучилищна възраст и младшите ученици се „обработват“ с помощта на анимационни филми, чрез които се полагат и положителни образи на влечугоподобни същества.

Разбира се, дори сред расите на влечугите може да има и такива, нямащи враждебно отношение към нас. Но това по никакъв начин не се отнася за анунаките. Именно Анунаките нападнаха нашата планета в далечното минало и когато бяха отблъснати от нашите предци - „белите богове“, те промениха стратегията си на окупация. Именно те убеждават изпадналите в плен на черна магия и магьосничество атланти да атакуват Хиперборея и са отговорни за смъртта на допотопните цивилизации от „златния век“. Именно Анунаките стоят зад създаването на хибридни хора с потиснато самосъзнание и материалистични интереси, при които е създаден „библейският проект“. И точно тези хибридни хора като „пушечно месо“ бяха използвани от тях за унищожаване на източниците на ведическо знание и техните носители в света след Потопа, както и за насаждане на култове за лоялност към тайната сила на нашествениците чрез религиите на „смирение“ и „търпение“ по отношение на всички представители на властта, които уж са ни дадени „от Бог“.

Но „библейският проект“ е само начален етап за окончателното завладяване на нашата планета и пълното поробване на човечеството. Последен етап е планът за установяване на „нов световен ред“, вече въведен от клановете на глобалните сатанисти и техните слуги. И те самите също участват в този план, въпреки че уверяват чрез някои от слугите си, че уж не се намесват в историята на човечеството. Всъщност те не се намесват открито. Но именно те бомбардираха Тартария, първо с плазмоидни оръжия, а след това с помощта на изкуствено унищожени метеорити, насочени към Земята, за да помогнат на слугите си от Ватикана и Лондонското Сити да завземат световната власт. И дори сега, когато периодично можете да виждате самолети в нашето небе, които пръскат всякакви отрови чрез кемтрейлс, можете да сте сигурни, че в 9 случая от 10 това са точно апаратите на анунаките, прикрити с холограми като земни самолети. Е, а останалите 10% падат върху корумпираните слуги на хибридните нечовеци от световния „елит“.

И така, основната задача на всички тези зли духове на нашата планета е да унищожат, с помощта на войни, революции, репресии, епидемии, катастрофи, кемтрейлс и т.н., възможно най-много хора, носещи генетичната информация на основните си врагове - „белите богове“, и на първо място руския народ. Ето защо, попаднал под робството на нашествениците преди векове, Западът с деградиралите си елити периодично ни атакува със своите орди, въоръжени до зъби. Също така, хибридните кланове на „световното правителство“ правят всичко възможно окончателно да разтворят бялата раса в други нации. Ето защо световните войни са започнали от тях, преди всичко, за да разиграят остатъците от бялата раса помежду си, а паралелно има програма за заселване на Европа от имигранти от Африка и Южна Азия.

Всичко това се представя като „толерантност“, а паразитната пропаганда с мощ и глас рекламира не само международни, но и междурасови бракове, които разтварят генетиката на „белите богове“ и генетичната информация, заложена в нея. Това се вижда особено ясно в Холивудска филмова продукция от последните десетилетия. Защото, ако бялата раса изчезне, тогава никой не може да се намеси в окончателното поробване и унищожаване на човечеството. Но докато руснаците са живи, бялата раса също ще живее. Ето истинската причина за патологичната русофобия на хибридните нечовеци, проникнали във всички западни кралски династии и създали най-богатите банкови кланове на паразитната система на „лихвения процент“.

И така, анунаките на Земята създадоха хибридни роби чрез генетични експерименти и използвайки генетиката на бялата раса и местните архантропични полумаймуни. Това е основното им „пушечно месо“ във всички войни и революции. Освен това са създадени хибридни слуги, въпреки че имат външен вид почти неразличим от обикновения човек, но те носят рептилоидната генетика на своите господари - анунаките. Това са „пастирите“, които контролират „стадото“ на хибридното „пушчно месо“ - самите кланове на глобалистите-сатанисти, които се представят за „световно правителство“ и изпълняват план за установяване на „нов световен ред“. И това са най-истинските нечовеци, които крият истинската си същност.

Разбира се, те вече са успели сериозно да разтворят бялата раса на планетата. Но знаете ли как можете да определите кой е доминиран от генетиката на „белите богове“? Такъв човек не се продава. Той никога няма да предаде родината си или майка си заради вонящата плячка от паразитите, няма да се поклони на „златния телец“ и да ограби своя и другите народи. Той няма умишлено да лъже в медиите, няма да убива животни или да реже дърва с цел печалба, т.е. повече, отколкото наистина се нуждае за собствените си нужди. Той никога няма да повярва сляпо в някакви догми или твърдения на „авторитети“. За него понятия като дълг, благоприличие, чест не са празна фраза. И, разбира се, той никога няма да участва в никакви кървави жертвоприношения на тъмния планетарен егрегор.

Арктическият слънчев ведически мироглед на нашите предци разбирал като подходящи за жертвоприношение зърнените култури, меда, цветята, хлебните изделия, но не и кървавия сатанизъм, захранващ енергията на адските същности на паразитната система. Ето защо всички, които правят кървави жертвоприношения, са слуги на тъмнината. И те са ясно свързани със самата „хибридна“ част от човечеството, създадена от анунаките. И ако не искате да станете роби на анунаките, тогава не се хващайте в мрежите, поставени от техните слуги. Не вярвайте на никого и проверявайте всичко, чрез комуникация с висшето си „аз“ и чрез много независими източници. Знайте, че приказката за „добрите рептилоиди“, както и за това, че уж истинските Анунаки нямат нищо общо с рептилоидите - те са измислени само за да се предадете вие ​​доброволно под тяхно управление. И тогава никакви висши сили няма да могат да ви помогнат, защото това ще бъде ваш избор, за който само вие ще отговаряте.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.